Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، محمد حسن آصفری دبیر کمیسیون امنیت داخلی و شورای کشور در کنفرانس خبری معرفی دستگاه ضد عفونی کننده محیطی که صبح امروز در مجموعه فرهنگی تلاش برگزار شد، گفت: لازمه مبارزه با امریکا و اسرائیل  تولید فناوری و خلاقیت در عرصه علم و فناوری است زیرا امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز و توجه به نوآوری و اقتصاد دانش بنیان در کشور  داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دوران دفاع مقدس امام از جوانان حمایت کردند ما هم باید امروز به تولید کنندگان میدان دهیم از طرفی باید بگویم در حال حاضر  متاسفانه به علت بی برنامگی که وجود دارد شاهد خروج نخبگان علمی از کشور هستیم زیرا اگر برای نخبگان برنامه نداشته باشد مسیر را اشتباه رفته ایم.
آصفری تصریح کرد: توجه کردن به نخبگان و تولید کنندگان  و همچنین محیا کردن امکانات مورد نیاز جوانان باید از برنامه های مهم همه دستگاه ها باشد.

 وی ادامه داد:  امروز شاهد نمونه ای از تولیدات خلاق نخبگان هستیم دستگاه ضد عفونی کننده محیطی از ارزش بالایی برای ایران برخوردار است. ما نباید به خارج وابسته باشیم کمیسیون های مختلف مجلس آمادگی دارند تا قوانین دست و پا گیر را شناسایی و نسبت به رفع آن اقدام کنند.

دبیر کمیسیون امنیت داخلی و شورای کشور اضافه کرد: ثبت کالا و روند اثبات تولیدات خیلی دشوار است که باید مورد حمایت قرار گیرد در این رابطه تولیدکنندگان و نخبگان  باید مجلس را در جریان قرار دهند تا حتی در قانون بودجه کشور ردیف هزینه تصویب شود.

وی ادامه داد: امروز وحدت فرماندهی در جهش تولید نداریم یک کشاورز برای نیاز خود باید ۲۰ نهاد و ارگان را پشت سر بگذارد که باید برای این موارد فکر کرده و مسیر را هموار کنیم.

وی یادآور شد: همه کمیسیون های مجلس آمادگی دارند تا از حوزه جهش تولید حمایت کرده و از نظرات و پیشنهادات نخبگان و تولید کنندگان استقبال کنند. 

آصفری خاصر نشان کرد: اکنون سال آخر برنامه ششم توسعه است از همه تولیدکنندگان و نخبگان در خواست می کنم خلا های قانونی را به ما بگویند تا ما  برای قرار گرفتن در برنامه هفتم توسعه از سال آینده بتوانیم قوانین دست و پا گیر را رفع و قوانین جدید را جایگزین کنیم.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اسرائیل فناوری علم آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۵۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است. - اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و راه حل هایی که می توان برای برون رفت از این شرایط به کار برد، اظهار داشت:  مشکل اصلی ما این است که خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است.

واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

وی ادامه داد: دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند و خودروهای با کیفیت تولید کنند، اما متاسفانه خودروسازان به دنبال اصلاح تولیدات خود و تولید خودروهای با کیفیت نیستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ما معتقدیم که بهترین راه کار برای بهبود ناوگان حمل و حمل در کشور در این شرایط که خودروسازان زیر بار اصلاح تولیدات خود نمی روند واردات خودروهای خارجی است.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می بریم، امسال مجبوریم به میزان زیادی واردات بنزین انجام دهیم و این به معنای کسری بودجه بیشتر است.

وی با بیان اینکه مصرف بالای بنزین در خودروهای تولید داخل در ردیف اول متهمان ناترازی بنزین است، بیان داشت:  باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین می سوزانند که این میزان 2 تا 3 برابر بیشتر از میانگین جهانی است.

شریعتی با تاکید بر اینکه باید از سرمایه ملی خودمان حفاظت کنیم، ادامه داد: علاوه بر بی‌کیفیتی خودروها، حجم بالایی از خودروهای فرسوده در سطح شهر در حال تردد هستند که این امر هم بر استفاده بیشتر از بنزین افزوده است.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: باید برای برون رفت از این شرایط اقدام به متنوع سازی سبد سوخت نیز بکنیم و از خودروهای برقی و هیبریدی هم در چرخه استفاده کنیم تا میزان  خودروهای استفاده کننده از بنزین کاهش پیدا کنند. همچنین ما باید به سمت استفاده از خودروهای دوگانه سوز  مثل سی ان جی و ال پی جی هم حرکت کنیم و به این وسیله از میزان مصرف بنزین در کشور بکاهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • ببینید | تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان البرز
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • مردم چشم انتظار عملیات وعده صادق در عرصه اقتصاد هستند
  • دولت عزم خود را برای بازدارندگی در عرصه اقتصادی جزم‌ کند
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی