Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-آتش سوزی‌های پی در پی در اردوگاه‌های پناهجویان در یونان و برخورد خشن پلیس با آنها وضعیت وخیم پناهجویی در اروپا را بار دیگر نمایان کرد. خبرگزاری میزان- وقوع ۲ آتش سوزی در ۲ اردوگاه پناهجویان در جزیره «لسبوس» یونان در روز‌های سه شنبه و جمعه گذشته، سبب رقم خوردن بحرانی انسانی شده است.   نخستین آتش سوزی در اردوگاه پناهجویان «موریا» در روز سه شنبه گذشته، سبب تخریب بخش عمده‌ای از این اردوگاه شد؛ دومین آتش سوزی که روز جمعه گذشته در اردوگاه مجاور موریا رخ داد، عملا چیزی از بزرگ‌ترین نماد سیاست شکست خورده مهاجرتی اروپا برجای نگذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش «وب سایت سازمان ملل، سی ان ان و استریپس»، آتش سوزی در اردوگاه پناهجویان موریا، با واکنش‌های گسترده‌ای مواجه شد. واکنش‌ها به آتش سوزی‌ها در لسبوس سخنگوی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل با اشاره به اینکه مناطق مجاور «موریا» تحت تاثیر آتش سوزی قرار گرفته و تمامی محل‌های اقامتی را از بین برده است، گفت «هیچ تلفات جانی گزارش نشده است. اما ۱۱ هزار و ۵۰۰ پناهجو، بدون سرپناه در فضای باز مانند خیابان، مزارع، پارکینگ ها، گورستان‌ها و ساحل می‌خوابند.»   به گفته وی، «در میان این پناهجویان ۲ هزار و ۲۰۰ زن و ۴ هزار کودک و شمار زیادی افراد آسیب پذیر مانند نوزادان، زنان باردار و افراد معلول حضور دارند.»   سازمان بهداشت جهانی نیز اعلام کرد «در پی درخواست مقام‌های یونانی، ۲ تیم پزشکی به این کشور اعزام می‌کند.»   سخنگوی این سازمان افزود «دو تیم پزشکی بلژیکی و نروژی شنبه و دوشنبه در محل حادثه حاضر می‌شوند تا به ارائه خدمات بهداشتی بپردازند؛ ضمن اینکه ما در حال آماده سازی ارسال تجهیزات پزشکی به منطقه آسیب دیده هستیم.».   اما این آتش سوزی‌ها منجر به بروز تنش‌ها و درگیری‌های لفظی میان مقام‌های کشور‌های مختلف شده است.   کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل از همه طرف‎ها، خواستار خویشتنداری و اجتناب از اقدامات یا اظهاراتی شد که به تشدید تنش‌ها منجر می‌شوند.   این سازمان مسئول همچنین از اتحادیه اروپا و سران کشور‌های عضو خواست تا راه حلی درازمدت برای پناهجویان بیندیشند تا حوادث این چنینی دیگر تکرار نشود.   بیانیه کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل ضمن تاکید بر بر لزوم رسیدگی به وضعیت و شرایط پناهجویان در جزایر اژه، می‎گوید «حوادث موریا نشان دهنده نیاز دیرینه به اقدام برای بهبود شرایط زندگی، کاهش ازدحام جمعیت، بهبود امنیت، زیرساخت‌ها و دسترسی به خدمات در هر پنج مرکز پذیرش در جزایر یونان است.»   معاون کمیسیون اروپا که سازمان متبوعش مسئولیت اداره وضعیت مهاجرت به ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا را دارد، گفت «موریا یک یادآوری تیزبینانه برای همه ماست برای آنچه که باید در اروپا تغییر دهیم؛ اروپا تا چه زمانی می‌تواند بدون سیاست مهاجرتی درست ادامه دهد؟»   وی افزود «کمیسیون اجرایی اتحادیه اروپا در نظر دارد پیمان مهاجرت و پناهندگی جدید را در ۳۰ سپتامبر (۹ مهر) ارائه بدهد.»   وزیر کشور آلمان نیز مدعی شد «۱۰ کشور اتحادیه اروپا توافق کرده اند که کودکان بی سرپرست را از موریا بگیرند؛ آلمان و فرانسه سهمی معادل حدود دو سوم را برعهده می‌گیرند.»   دیگر کشور‌های مشارکت کننده در این برنامه به گفته مقام‌های آلمانی، فنلاند، لوکزامبورگ، اسلوونی، کرواسی، هلند، پرتغال، بلژیک و سوئیس هستند. بیشتر بخوانید:
آتش بر جان پناهجویان یونان
بزرگ‌ترین اردوگاه پناهجویان یونان طعمه حریق شد علت آتش سوزی ها به گفته مقام‌های یونانی، علت آتش سوزی‌های اخیر عصبانیت افراد بومی از حضور پناهجویان در پی اعلام خبر ابتلای ۳۵ نفر آنان به «کرونا» بوده است.   «موریا»، تا اواسط سپتامبر به دلیل ابتلای یک شهروند سومالیایی به کرونا که به «آتن»، پایتخت این کشور رفته بود، در قرنطینه قرار داشت. وضعیت پناهجویان پناهجویان آواره شده «موریا» با برپایی تظاهراتی خواستار صدور اجازه خروج خود از «لسبوس» شدند اما تحقق این درخواست مستلزم تغییر قوانین اتحادیه اروپاست که براساس آنها پناهجویانی که از ترکیه به جزایر یونان می‌رسند باید تا زمان پایان فرآیند مهاجرت در آنجا بمانند یا به ترکیه بازگردند.   در عین حال مقام‌های یونانی می‌گویند هیچ یک از ساکنان اردوگاه به جز ۴۰۶ نوجوان و کودک بدون همراه، اجازه ترک «لسبوس» را دارند؛ این کودکان و نوجوانان روز چهارشنبه گذشته به سرزمین اصلی یونان منتقل شدند.   پلیس ضد شورش یونان با استقرار نیرو‌ها و خودروهایش، مانع حرکت پناهجویان به سمت شهر‌ها و روستا‌های اطراف شده است.   پناهجویان در پی وقوع آتش سوزی‎ها، غذایی برای خوردن و آبی برای آشامیدن ندارند؛ آنها حتی لباس و داروهایشان را نیز از دست داده اند.   این اردوگاه با ظرفیت ۲ هزار ۷۵۰ نفری که حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ پناهجو را در خود جا داده، پیش از آتش سوزی نیز از وضعیت نامساعدی رنج می‌برد.
انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل آتش سوزی در یونان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پناهجویان حوادث بین الملل آتش سوزی در یونان کمیساریای عالی پناهندگان اردوگاه پناهجویان اتحادیه اروپا آتش سوزی ها آتش سوزی سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۵۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تأیید کرد انتظار می‌رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه مه آینده کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

به گزارش ایسنا، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که در ریاض به سر می‌برد، اعلام کرد: تنها راه‌حل مناقشه اسرائیل و فلسطین، تقسیم زمین است.

به نقل از یورونیوز، رئیس دیپلماسی اروپا در جریان نشست مجمع جهانی اقتصاد در ریاض با همتای سعودی خود دیدار کرد.

در این دیدار، فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان گفت: حتی اگر آتش‌بس در غزه حاصل شود، ما همچنان باید با پیامدهای درگیری نه‌تنها در غزه بلکه در کرانه باختری رود اردن، فراتر از آن، در منطقه خود مواجه شویم.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز گفت: انتظار می‌رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه مه آینده کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

بورل اظهار کرد: به من گفتند که جغرافیا دیگر مهم نیست. در اوکراین، جنگ برای سرزمین است و اینجا در غزه و فلسطین، جنگ برای سرزمین است، دو طرف برای یک سرزمین می‌جنگند و تنها راه‌حل این است که آن را به اشتراک بگذارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • تصمیم کمیساریای عالی حقوق بشر؛ محکومیت دیگری به جای آمریکا