Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان با تجزیه و تحلیل پوشش گیاهی جمع شده در جزیره خالی از سکنه سن‌متیو در طول پنج هزار سال گذشته، تفاوت‌ لایه‌های ذغال سنگ نارس را از اتم های اکسیژن به نام ایزوتوپ های ۱۶ و ۱۸ بررسی کردند که نسبت آنها به مرور زمان به تغییرات جوی و اقیانوس‌ها و میزان بارندگی آنها مربوط است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، میریام جونز محققی که این تحقیق را در دانشگاه آلاسکا و سپس در مرکز زمین‌شناسی آمریکا انجام داد، گفت: این یک جزیره کوچک در وسط دریای برینگ است و اساساً آنچه در اقیانوس و جو اطراف اتفاق می‌افتد، ثبت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان یک هسته ذغال سنگ نارس به طول ۱.۴۵ متر را که از سنت متیو در سال ۲۰۱۲ گرفته شده‌است مورد مطالعه قرار دادند که بیانگر ۵۵۰۰ سال تراکم است.

متیو والر مدیر تأسیسات ایزوتوپ پایدار آلاسکا که در این تجزیه و تحلیل نقش داشت نوشت: آنچه اخیراً دیده‌ایم در طول ۵۵۰۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است. یخ‌های قطب شمال و دریای برینگ در تابستان ذوب می‌شود و در زمستان دوباره یخ می‌زند اما مشاهدات ماهواره‌ای تنها به سال ۱۹۷۹ برمی‌گردد.

برای قطب شمال کاهش سطح یخ زمستان در دهه‌های اخیر، به موازات گرم شدن کره زمین و افزایش غلظت دی اکسید کربن در جو مشهود و سریع است. اما نویسندگان این مطالعه می‌گویند که در دهه های اخیر دریای برینگ پایدار به نظر می‌رسید - به استثنای سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ که کاهش چشمگیری مشاهده شد.

بیشتر بخوانید: کوه های یخ‎ (عکس) جدا شدن کوه عظیم یخی از قطب جنوب (+عکس) زیبایی ترسناک ذوب شدن یخ های قطبی (+عکس) لینک کوتاه: asriran.com/0038Aq

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اقیانوس آرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۶۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ناو سپاه پاسداران وارد نیمکره جنوبی زمین شد /ناو اقیانوس پیما مجهز به موشک بالستیک است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ناو اقیانوس‌پیمای «شهید مهدوی» نیروی دریایی سپاه با عبور از مدار صفردرجه (خط استوا) وارد نیمکره جنوبی زمین شد.

بنابر روایت خبرگزاری صدا و سیما ،، این اولین ماموریت دوربرد دریایی سپاه از لحاظ طی مسافت و نوع ماموریت است که به نام ناو شهید «نادر مهدوی» ثبت می‌شود.

ناو شهید مهدوی که در اسفند ۱۴۰۱ به نیروی دریایی سپاه الحاق شده، بیش از ۲۱۰۰ تُن وزن دارد، طول آن ۲۴۰ متر و عرض آن ۲۷ متر است.

این ناو انواع رادارهای پیشرفته نظیر رادار سه‌بعدی، سامانه‌های موشکی، سطح به سطح، سطح به هوا و سامانه سوم خرداد و سایر سامانه‌های مخابراتی پیشرفته را داراست و در نوع خود از جمله ناوهای خاص کشور محسوب می‌شود. علاوه بر این، ناو شهید مهدوی اولین شناور ایرانی مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است.

در بهمن ماه سال گذشته، خبر رسمی شلیک موشک بالستیک از روی این شناور منتشر شد و طبق تصاویری که نیروی دریایی سپاه منتشر کرد، ۲ موشک بالستیک با برد تقریبی ۱۷۰۰ کیلومتر از داخل ۲ کانتینر به سمت اهداف خود شلیک شدند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902926

دیگر خبرها

  • دانشمندان معمای حفره غول پیکر قطب جنوب را حل کردند
  • تلاش سیا برای سرقت زیردریایی هسته‌ای!
  • پروژه آزوریان؛ تلاش سیا برای سرقت زیردریایی هسته ای شوروی(+تصاویر)
  • این ناو سپاه پاسداران وارد نیمکره جنوبی زمین شد /ناو اقیانوس پیما مجهز به موشک بالستیک است
  • ناو موشکی سپاه؛ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد
  • زور آزمایی اف ۱۶ آمریکا با سوخو ۳۵ روسیه + فیلم | روسیه سواحل غربی آمریکا را تهدید کرد؟ | این غول‌های جنگی را در آسمان دریای برینگ ببینید
  • نخستین ماموریت اقیانوسی سپاه در نیمکره جنوبی با ناو «شهید مهدوی»
  • ناو موشکی سپاه را بیشتر بشناسید/ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است
  • ◄ آشنایی با آبراه غیرطبیعی پاناما + فیلم
  • بلینکن: به تنهایی قادر به رقابت با حضور فزاینده چین دراقیانوس آرام نیستیم