Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@17:53:26 GMT

تولید بیش از ۸۰۰ تن گوشت مرغ در شهرستان کوثر

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۶۸۲۵۶

تولید بیش از ۸۰۰ تن گوشت مرغ در شهرستان کوثر

خیبرعلی جلیلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این شهرستان ۹ مزرعه طیور اعم از مرغداری گوشتی، مرغ مادر گوشتی و تخمگذار با اشتغال‌زایی ۳۳ نفر فعال است.

او اظهارداشت: با توجه به اینکه میانگین سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور  ۲۶ کیلوگرم می‌باشد، مصرف داخلی شهرستان حدود ۵۵۰ تن گوشت مرغ در سال است که بیانگر تولید بیش از  ۲۷۰ تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف در شهرستان کوثر است که به سایر شهرستان‌های استان و استان‌های همجوار ارسال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصرف ۱۰۰ گرم گوشت مرغ، حدود ۶۰ درصد نیاز بدن به پروتئین را تامین می‌کند ، گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می‌ باشد که برای سلامتی انسان اهمیت اساسی دارد.

شهرستان کوثر به مرکزیت شهر گیوی در ۸۵ کیلومتری جنوب اردبیل قرار دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کوثر گوشت مرغ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کوثر گوشت مرغ وزارت جهاد کشاورزی کوثر گوشت مرغ اخبار کنکور گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۸۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است

ایتنا - بر اساس پژوهشی که به‌تازگی منتشر شده است، گیاهخواری حتی در حد یک وعده غذای روزانه می‌تواند میزان آمونیاک مضر را در بزرگسالانی که کبدشان در اثر سیروز آسیب دائمی دیده است پایین بیاورد.
پژوهشگران به ۳۰ نفر که گوشت می‌خوردند همبرگری حاوی ۲۰ گرم پروتئین دادند.  به ۱۰ نفر آن‌ها برگر متشکل از گوشت خوک و گاو، به ۱۰ نفر گوشت گیاهی، و به بقیه برگر گیاهی لوبیا دادند. به شرکت‌کنندگان چیپس سیب‌زمینی کم‌چرب، نان سبوس‌دار و آب نیز داده شد، اما اجازه مصرف چاشنی و مخلفات نداشتند.

از شرکت‌کنندگان پیش و پس از غذا نمونه خون و ادرار گرفته شد، و نتایج نشان داد در افرادی که برگر گوشت مصرف کرده بودند میزان آمینواسیدهای دخیل در تولید آمونیاک و انسفالوپاتی کبدی بالاتر از کسانی بود که برگر غیرگوشتی خورده بودند.

انسفالوپاتی کبدی نوعی اختلال مغزی ناشی از آسیب کبدی شدید است.

وقتی بدن غذا را هضم می‌کند، باکتری‌های روده آمونیاک تولید می‌کنند. مواد پسماند معمولا در کبد تصفیه می‌شوند، اما کبدی که به‌شدت آسیب‌ دیده باشد نمی‌تواند این کار را انجام دهد، که سبب می‌شود این ترکیب‌ شیمیایی سمی در مغز تجمع کند.

به گفته پژوهشگران، باکتری‌های روده و برنامه غذایی روی سطح آمونیاک بدن تاثیر می‌گذارند.

این گروه پژوهشی با اشاره به ضرورت تحقیق بیشتر در مورد اثر برنامه‌ غذایی گیاهی روی سیروز کبدی و سطح آمونیاک، ابراز امیدواری کردند پزشکان افراد مبتلا به بیماری کبدی را ترغیب کنند پروتئین مورد نیاز بدنشان را به‌جای گوشت از گیاهان یا منابع لبنی تامین کنند.

دیگر خبرها

  • تولید ۸۵ هزار تن مرغ در قزوین تا پایان سال جاری
  • این رژیم غذایی سبب از بین رفتن تنوع زیست محیطی می‌شود
  • جشنواره «چومچه خاتون» در کوثر برگزار می‌شود
  • نحوه پرورش میلیون‌ها قورباغه غول پیکر گوشتی توسط کشاورزان تایلندی (فیلم)
  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است