Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی نشریه آمریکایی هيل در تحلیلی نوشت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه انتخابات ۲۰۲۰، بیشتر مبارزات انتخاباتی خود را به انتقاد از رسانه‌ها و رقیبش یعنی «جو بایدن» هشدار درباره این موضوع که اگر دموکرات‌ها وارد کاخ سفید شوند، جناح چپ تندرو به اغتشاش‌ها و ناآرامی‌ها دامن می‌زند و تاکید شدید بر لزوم برقراری نظم و قانون اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درست است که حامیان ترامپ در گردهمایی‌های انتخاباتی‌اش با اشتیاق به سخنان او گوش می‌سپارند، اما داستان در سطح کشور کاملا متفاوت است. بر اساس نتایج نظرسنجی ملی «رییل کلییر پالیتیکس» [RealClearPolitics] که روز جمعه منتشر شد، دونالد ترامپ هفت درصد از جو بایدن عقب‌تر است. بایدن در سراسر مبارزات انتخاباتی پیشتاز بوده و تقریبا به مدت یک ماه است که حاشیه تغییر آرای وی ثابت است.

پایگاه اطلاعاتی «فایو ترتی ایت» [FiveThirtyEight] شانس پیروزی بایدن را تا روز جمعه ۷۵ درصد اعلام کرد. کاهش غیرمنتظره کمک‌های مالی هم به مشکلات ترامپ دامن زد. در ماه اوت بایدن و متحدان دموکرات وی توانستند ۵/۳۶۴ میلیون دلار کمک جمع‌آوری کنند و بیش از ۱۴۰ میلیون دلار از ترامپ و جمهوری‌خواهان پیشی بگیرند.

در گزارشی که روزنامه نیویورک تایمز روز دوشنبه گذشته منتشر کرد، آمده بود، ستاد تبلیغاتی ترامپ و متحدان وی تا کنون بیش از ۸۰۰ میلیون دلار از ۱/۱ میلیارد دلاری را که بین ژانویه ۲۰۱۹ تا ژوئیه ۲۰۲۰ جمع آوری کرده بودند، هزینه کرده‌اند. اکنون پرسش مهمی که پیش روی ترامپ و ستاد انتخاباتی وی قرار دارد این است که چگونه آن‌ها قادر خواهند بود محبوبیت وی را تا حدی افزایش دهند که بتواند برای دور دوم وارد کاخ سفید شود.

در هفت مورد از هشت نظرسنجی ملی اخیر مرکز رییل کلییر پالیتیکس، ترامپ ۶ درصد یا بیشتر از بایدن عقب بود. این فاصله بیشتر از آن است که بتواند دستاورد سال ۲۰۱۶ وی را تکرار کند، زمانی که وی هیلاری کلینتون دموکرات را با وجود آنکه در انتخابات مردمی دو درصد کمتر رای آورده بود، در الکترال کالج یا مجمع گزینندگان شکست داد.

البته جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها هنوز به این باور نرسیده‌اند که ترامپ از دور رقابت‌ها خارج شده است. در محافل جمهوری‌خواه این اعتقاد وجود دارد که هنوز راه‌هایی هست که رئیس جمهور بتواند اوضاع را تغییر دهد. حال اینکه آیا ترامپ قادر است این راه‌ها را طی کند، خود سوال متفاوتی است. رئیس جمهور آمریکا بیشتر زمان خود را در دو هفته اخیر به دفاع از اظهاراتش درباره باب وودوارد پرداخت، خبرنگار کهنه‌کار و نویسنده‌ای که از عملکرد ترامپ در مقابله با کرونا انتقاد کرده بود. ترامپ اظهارات جداگانه‌ای درباره کهنه سربازان نیز دارد که با اعتراض مواجه شده است. اکنون داغ کردن بحث‌های اقتصادی می‌تواند به وی کمک زیادی کند.

فورد اوکانل، راهبردپرداز جمهوری‌خواه، معتقد است بهترین بحثی که ترامپ اکنون می‌تواند به راه اندازد این است که چه کسی قادر است اوضاع اقتصادی آمریکا را سر و سامان دهد. تردیدی وجود ندارد که عملکرد شخصی ترامپ به سادگی بسیاری از مردم را از وی ناامید کرده است. آنگونه که نیویورک تایمز در ماه ژوئن گزارش کرد، برخی از نظرسنجی‌ها حاکی از آن است که رای دهندگانی که تمایل خاصی به سمت هیچ کدام از دو نامزد ندارند، به شدت به سمت بایدن سوق داده شده اند، درست برخلاف سال ۲۰۱۶ که ترامپ در نهایت توانست رای این گروه را به خود اختصاص دهد.

یک نظریه‌پرداز جمهوری‌خواه که با کاخ سفید در ارتباط است و خواست هویتش افشا نشود، گفت، اگر ترامپ در مباحثات خوب عمل کند و نشان دهد که کشورش پس از آسیب‌های ناشی از شیوع کرونا در حال برگشت به وضع عادی است، می‌تواند گام‌های بزرگی به پیش بردارد. به اعتقاد این نظریه‌پرداز، رای دهندگان می‌خواهند ببینند که هم در زمینه اقتصاد و هم در زمینه مقابله با کرونا کشور در مسیر درست حرکت می‌کند.

به هرحال این خطر برای ترامپ وجود دارد که کووید ۱۹ بر همه چیز سایه افکند. شیوع کرونا یکی از موضوعاتی است که عملکرد ترامپ در آن زمینه ضعیف بوده است. در نظرسنجی اخیر اکونومیست- یوگاو تنها ۳۸ درصد از مردم آمریکا اعلام کردند به توانایی ترامپ در زمینه مقابله با ویروس کرونا اعتماد دارند، درحالی که ۵۶ درصد گفتند احساس خوبی در این زمینه ندارند. 

در هفت موضوع دیگری که در نظرسنجی اکونومیست مطرح شده بود، یعنی مهاجرت، تغییرات آب و هوایی، آموزش، مراقبت‌های درمانی، مالیات، حقوق مدنی و کنترل تسلیحات، بیشتر شرکت کنندگان عملکرد ترامپ را تایید نکرده بودند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات آمریکا دونالد ترامپ جو بایدن جمهوری خواه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۸۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران

آمریکا و مکزیک در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرز‌های مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روسای جمهور کشور‌های آمریکا و مکزیک اعلام کردند در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرز‌های مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند.

بر این اساس، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با آندرس مانوئل لوپز رئیس جمهور مکزیک متعهد به مقابله با عبور مهاجران غیرقانونی از این مرز‌ها شدند که در سال‌های اخیر به رکورد بی سابقه‌ای رسیده است.

آن‌ها تصریح کردند دولت‌های دو کشور به زودی گام‌هایی را برای کاهش عبور مهاجران غیرقانونی از مرز‌های مشترک بر می‌دارند در حالی که به مشکلات اقتصادی و امنیتی پرداختند که باعث مهاجرت افراد می‌شود.

رهبران دو کشور در بیانیه‌ای مشترک افزودند: رهبران دو کشور در مدت زمان کوتاهی، به مسئولان امنیت ملی خود دستور دادند تا بلافاصله برای اجرای اقدامات ملموس، به منظور کاهش چشمگیر عبور مهاجران غیرقانونی از مرز‌ها در عین رعایت حقوق بشر، با یکدیگر همکاری کنند.

در همین حال، جو بایدن که برای بار دوم نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری شده، در ماه‌های اخیر دیدگاه خود نسبت به امنیت مرز‌ها را سختگیرانه‌تر کرده در حالی که موضوع مهاجران غیرقانونی تبدیل به یکی از اصلی‌ترین نگرانی‌های رای دهندگان آمریکایی شده است.

همچنین جمهوری خواهان از جمله دونالد ترامپ نامزد منتخب حزب برای انتخابات ۵ نوامبر، منتقد اصلی بایدن، از وی به دلیل برگرداندن بسیاری از محدودیت‌ها و سیاست‌های مرزی دوران ترامپ و شکست در مقابله با عبور فزاینده مهاجران غیرقانونی انتقاد کرده اند.

این در حالی است که حدود یک ماه پیش یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا قانون مرزی ایالت تگزاس مبنی بر دستگیری و بازجویی افراد مظنون به عبور غیرقانونی از مرز مکزیک با آمریکا را به حالت تعلیق درآورد.

این قانون که به طور رسمی قانون S.B.۴ نامیده می‌شود، نقطه عطفی در درگیری مرزی بین مقامات تگزاس و دولت بایدن در مورد موضوع مهاجرت و امنیت مرزی است و پیروزی بزرگی برای دولت بایدن محسوب می‌شود. همچنین براساس این قانون ورود یا ورود دوباره غیرقانونی به تگزاس از یک کشور خارجی، جرم تلقی می‌شود، و قضات ایالتی این قدرت را پیدا می‌کنند تا مهاجران غیرقانونی را ملزم به خروج از خاک آمریکا کرده و کسانی را که از خروج از کشور خودداری کنند، به تحمل تا ۲۰ سال زندان محکوم می‌شوند.

این در حالی است که موضوع مهاجرت و امنیت مرز‌ها در مرز مکزیک با آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر تبدیل به موضوعی چالش برانگیز در بین جمهوری خواهان شده است. دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان وعده اخراج مهاجران غیرقانونی و بستن مرز‌های کشور به روی این دسته از مهاجران در صورت رسیدن به سمت ریاست جمهوری را داده است.

در همین حال چندی پیش مشخص شد، تنش‌ها بین «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «گرگ آبوت»، فرماندار ایالت تگزاس همچنان ادامه دارد و آبوت گفت حضور نیرو‌های گارد مرزی را در مرز‌های جنوبی آمریکا تقویت خواهد کرد تا از این ایالت در برابر «هجوم مهاجران» محافظت کند.

چندی قبل قضات دادگاه عالی آمریکا به ماموران گشت مرزی کشور به طور موقت اجازه دادند تا سیم‌های خاردار در مرز با مکزیک را که برای جلوگیری از عبور مهاجران غیرقانونی کشیده شده، بردارند.

این در حالی است که شکایتی از سوی «کن پکستون» دادستان‌کل جمهوری‌خواه تگزاس به این دادگاه ارسال شده که در آن دادستان دولت را متهم به تخریب غیرقانونی اموال ایالتی کرده است.

اما دولت بایدن طی دادخواستی در دوم ژانویه سال جاری، اعلام کرد هیچ مدرکی دال بر اینکه این سیم‌ها مانع عبور مهاجران غیرقانونی به خاک آمریکا شده باشد، وجود ندارد و مهاجران غیرقانونی همچنان می‌توانند از این مسیر وارد کشور شوند.

علاوه بر این دولت در ۱۲ ژانویه نیز در دادخواستی اعلام کرد مقامات ایالت تگزاس موانع جدیدی را در سراسر مرز با مکزیک نصب کرده اند که مانع از انجام وظیفه ماموران گشت مرزی برای ارزیابی و پاسخ دادن به موارد اضطراری می‌شود.

سیم‌های خاردار مرز مکزیک با آمریکا با هزینه گارد ملی تگزاس و در راستای بخشی از عملیات ستاره تنها (لقب ایالت تگزاس) کشیده شده است که ابتکاری از سوی گرگ ابوت فرماندار جمهوری‌خواه این ایالت بود که در سال ۲۰۲۱ با هدف جلوگیری از عبور غیرقانونی مهاجران از این مرز کشیده شد.

جمهوری خواهان آمریکایی بار‌ها سیاست‌های دولت بایدن در مورد موضوع مهاجران و عبور مهاجران غیرقانونی از مرز مکزیک را مورد انتقاد قرار داده اند. موضوعی که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در نوامبر سال جاری شدت گرفته و مخالفان بایدن به دنبال استفاده از این موضوع برای تخریب بایدن هستند.

موضوع مهاجران غیرقانونی در آمریکا و تلاش آن‌ها برای ورود به خاک این کشور از طریق مرز‌های مکزیک تبدیل به یکی از موضوعات چالش‌برانگیز و بحرانی جدی برای دولت جو بایدن شده است.

گفتنی است از زمان روی کار آمدن جو بایدن در ژانویه ۲۰۲۱، تا کنون دو بار به‌صورت متوالی رکورد عبور غیرقانونی مهاجران از مرز‌های جنوبی آمریکا شکسته شده است. بر اساس آمار گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، بیش از ۲,۰۰۰,۰۰۰ عبور غیرقانونی ورود به ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ ثبت شده است.

با وجود این، برخی از ناظران تحلیل‌ها در این راستا را مبالغه‌آمیز توصیف کرده و درگیری‌های میان دولت بایدن و ایالت‌های جمهوری‌خواه را در چارچوب نبرد میان دو حزب بر سر انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ و بودجه تحلیل می‌کنند.

دیگر خبرها

  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • نظام استکباری غرب با چالش بزرگ خیزش افکار عمومی روبه‌رو است
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف