Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@00:47:56 GMT

کشاورزی و گردشگری تیران و کرون از ۷ سال گذشته رونق یافت

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۶۹۰۸۲

کشاورزی و گردشگری تیران و کرون از ۷ سال گذشته رونق یافت

شهرام آذرپی روز شنبه در گفت و گو اختصاصی با ایرنا افزود: توسعه مساحت گلخانه‌ای بیش از ۳۰۰ درصد افزایش یافت و در زمان حاضر ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت گلخانه اختصاص دارد.

وی بیان‌ کرد: توسعه کشت گلخانه‌ای و گیاهان دارویی موجب اشتغالزایی در این عرصه، افزایش تولید و مهاجرت از شهر به روستا شده و زندگی روستایی را رونق داده و با توجه به شرایط کم آبی چنین اقدامی عرصه کشاورزی را حفظ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توزیع تسهیلات بانکی، ارایه مشاوره و حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری را از جنبه های حمایتی برای افزایش مساحت گلخانه ها برشمرد و یادآور شد: برای کاهش مصرف سوخت در گلخانه ها از مشعل های استاندارد و به روز استفاده می‌شود.

وی به ظرفیت های خاص گردشگری این منطقه اشاره  و بر ضرورت توجه همه جانبه به این بخش تاکید کرد و گفت:  سالانه ۲۰۰ هزار نفر گردشگر از ظرفیت گردشگری، تاریخی و طبیعی منطقه استفاده می‌کنند.

به گفته آذرپی ۱۰ درصد از ترددهای جاده‌های استان اصفهان به دلیل موقعیت جغرافیایی در راه‌های این شهرستان انجام می‌شود که با توسعه زیرساخت‌ها و حمایت از طرح‌های گردشگری، مسافرین از خدمات این منطقه استفاده می‌کنند.

وی اضافه ‌کرد: اجرای پروژه‌های گردشگری در منطقه گردشگری چشمه مرغاب، ساماندهی و توسعه شهر زیرزمینی روستای‌ کردعلیا، اجرای طرح‌های گردشگری در پنج روستا، ایجاد ایستگاه‌های نوروزی، برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری در راستای رونق صنعت گردشگری انجام شده است.

معاون فرماندار تیران و کرون به توسعه زیرساخت‌ها اشاره ‌کرد و گفت: گازرسانی، برق رسانی و شبکه مخابراتی به ترتیب ۸۰، ۲۰ و ۷۰ درصد توسعه یافته و این خدمات به بخش‌های مختلف رسیده است.

وی توسعه راه و جاده‌های اصلی و فرعی و کاهش نقاط پرحادثه مثل جاده تیران به سامان، توسعه زیرساخت‌های روستایی و اجرای پروژه مجتنع‌های آبرسانی روستایی را از دیگر خدمات دولت در هفت سال گذشته بیان‌ کرد.

وی افزایش نظارت و کارشناسی فنی بر ساخت و سازهای روستایی را عامل کاهش ۷۰ درصدی تخلفات ساختمان سازی در شهرستان اعلام‌ کرد و گفت: اقدامات عمرانی و خدماتی در روستاهای تیران و کرون بر اساس کار کارشناسی و نظارت تیم‌های مهندسی انجام شده و فعالیت احساسی و مقطعی و سلیقه‌ای کاهش یافته است.

شهرستان تیران و کرون با سه شهر و بیش از ۴۰ روستا و بیش از ۷۲ هزار نفر جمعیت در ۴۵ کیلومتری اصفهان قرار دارد و دارای ۱۴ اثر تاریخی ثبت شده است.

این شهرستان در مسیر استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری و شهرستان‌های غرب اصفهان قرار گرفته است.

قلعه تاریخی، حمام، مسجد و خانه‌های قدیمی روستای جاجا و شهر زیر زمینی، قبرستان ارامنه روستای کرد علیا یکی دیگر از ظرفیت های گردشگری شهرستان است.

صنعت گردشگری در استان اصفهان در هفت سال گذشته با رویکرد هدایت مسافران به سمت شهرستان  متوازن شده به طوری که ۵۰ درصد مسافران و گردشگران استان به شهرستان‌ها سفر و از ظرفیت های تاریخی، طبیعی و گردشگری آن استفاده می‌کنند.

برچسب‌ها تیران وکرون اختصاصی ایرنا اصفهان اراضی کشاورزی جهانگردی کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تیران وکرون اختصاصی ایرنا اصفهان اراضی کشاورزی جهانگردی کارآمدی دولت تیران وکرون اختصاصی ایرنا اصفهان اراضی کشاورزی جهانگردی کارآمدی دولت اخبار کنکور تیران و کرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۹۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به مشارکت مردم استان در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای بخش کشاورزی و باهدف ارتقای تولید، ساخت و توسعه گلخانه‌های خانگی در دستور کار سازمان جهادکشاورزی قرار گرفته است.
سعید نارویی ایجاد اشتغال برای روستائیان را از مهمترین اهداف راه اندازی گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان عنوان کرد .
وی ادامه داد: از سال گذشته تاکنون پنج هزار و ۳۲۹ پرونده گلخانه خانگی یا کوچک مقیاس از طریق سامانه سماک در سیستان و بلوچستان بررسی شد که منجر به صدور سه هزار و ۳۵۴ مورد پروانه تاسیس شد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از این تعداد حدود دو هزار گلخانه خانگی در سطح ۵۷ هکتار موفق به کسب پروانه بهره برداری شده و به چرخه تولید پیوسته‌اند.
وی بیان کرد: کشت در محیط‌های بسته یا گلخانه بدلیل مصرف آب کم و تولید بالا در واحد سطح امروزه مورد توجه بوده و نقش بسزایی در اشتغال روستائیان دارد.
نارویی خاطر نشان کرد: گلخانه‌های خانگی یا کوچک مقیاس در سطح ۹۰ تا ۲۹۹ مترمربع ساخته می‌شوند.

دیگر خبرها

  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • مصوبات شوراها بر جذب سرمایه‌گذار معطوف شود
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی