Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بناب، عزیز جوانپور امروز در آیین تکریم و معارفه رؤسای سابق و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب با اشاره به ویژگی های منحصر به فرد شهرستان بناب  اظهار داشت: شهرستان بناب در حوزه صنعت، کشاورزی و فرهنگ سرآمد است و وجود حوزه علمیه قدرتمند پتانسیل و ظرفیت بالایی برای شهرستان بناب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی هم اکنون در حال گذار است و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب علیرغم داشتن ظرفیت های بالا در پرداخت حق و حقوق کارکنان و اعضای هیأت علمی خود مانده است. لذا هیأت علمی و مسئولان دانشگاه آزاد واحد بناب باید به فکر درآمدزایی باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی سپس از کاهش 130 هزار نفری دانشجو در دانشگاه آزاد استان به 48 هزار دانشجو خبر داد و گفت: قابل قبول نیست که مسئولان و اساتید واحدهای دانشگاهی همان سیاست های قبلی را ادامه بدهند و تا زمانی که این تفکر از واحدهای ما جمع نشود همچنان در پرداخت مطالبات همکاران مشکل جدی خواهیم داشت.

جوانپور اذعان کرد: دانشگاه آزاد باید فارغ التحصیلانی را تربیت کند که کارآفرین و دارای مهارت های لازم باشند و برای تحقق آن تمام سایق حاضر در دانشگاه باید پای کار بیایند.

وی تأکید کرد: باید خط و خطوط را کنار گذاشت و مسئولان شهرستان نیز باید به کمک دانشگاه بیایند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی یادآور شد: برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب طرح هایی آماده کرده ایم که اگر اجرایی شوند ظرف یک سال آینده شاهد به بار نشستن ثمرات آنها خواهیم بود.

جوانپور تصریح کرد: مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی و کارکنان و اساتید باید شب و روز بصورت جهادی کار کنند و در این شرایط و موقعیت نیز مسئولی که رأس کار می آید باید روحیه جهادی داشته باشد.

در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات 4 ساله سیدعبدالله حجتی، سیدفضل الله رضوی پور به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب منصوب شد.

سیدابوالفضل رضوی پور رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب در سخنانی ضمن قدردانی از حسن نیت مسئولان سازمان و شهرستان در واگذاری این مسئولین به ایشان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب در حالی که طی سال های اخیر همواره دومین واحد استان از لحاظ پتانسیل، ظرفیت، تعداد دانشجو و نیروی انسانی بود ولی در سال های اخیر در کنار برخی واحدهای دانشگاهی واحد بناب نیز با کاهش شدید دانشجو و مشکلات مالی مواجه شده است.

وی بیان کرد: به عنوان یک فرد دانشگاهی سعی خواهیم کرد با محوریت عدالت و همدلی سعی خود را در تربیت نیروهای در تراز انقلاب بکار گیریم و بطور جدی از تبعیض و ویژه خواری جلوگیری خواهیم کرد.

گفتنی است، شهرستان بناب با 150 هزار نفر جمعیت در 110 کیلومتری جنوب استان آذربایجان شرقی واقع شده است.

انتهای پیام/60004

 



 

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه آزاد آذربایجان شرقی دانشجو ساختمان سازی عزیز جوانپور بناب تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز دانشجو دانشگاه مطالبات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان بناب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۱۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول بی‌واسطه با مردم

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در ابتدای این برنامه، دلاوری؛ مجری برنامه مسئله مهاجرت نخبگان از کشور را مطرح می‌کند و از دکتر محمدعلی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی علت این مسئله شایع را جویا می‌شود که دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال می‌گوید: وقتی که دانشجویان برای دریافت مدرک دانشگاهی به ما مراجعه می‌کنند کم و بیش در جریان آمار مهاجرت‌ها چه در رشته‌های پزشکی و چه در رشته‌های غیرپزشکی قرار میگیریم.

بیشتر بخوانید: دانشگاه آزاد با نوآوری و خلاقیت برای ماندن علم و هنر در این سرزمین تلاش می‌ کند

دکتر طهرانچی با بیان اینکه امید به آینده مهمترین نقطه ای است که هر فردی برای خود ترسیم میکند، ادامه داد: بچه‌های ما مشکل امروز ندارند، مشکل بچه‌های ما مشکل فردا است. حقیقت این است که ما توقعاتی را به وجود آورده‌ایم که بچه‌های ما از سر کلاس درس به آینده روشن فکر می‌کنند اما این آینده پشتوانه‌ای ندارد. ما باید دانشگاه امیدآفرین تولید کنیم.

دکتر طهرانچی در پاسخ به این سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه آیا دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تولید دانشگاه امیدآفرین موفق بوده است؟ هم گفت: معتقدم ما در دانشگاه آزاد اسلامی ریل گذاری این مسیر را به خوبی انجام داده‌ایم.

اما در بخش بعدی دوربین برنامه بی‌واسطه به شهر مجلسی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی میرود. دکتر طهرانچی در خصوص این واحد به مجری برنامه توضیح می‌دهد: واحد مجلسی یکی از بهترین واحدهای آموزشی بود اما به مرور تعداد دانشجویان این واحد کم شد به گونه ای که وقتی ۵ سال پیش من به دانشگاه آزاد آمدم این واحد جزو واحدهای زیان ده بود بنابراین ریل دانشگاه را عوض و این واحد به سایت فناوری تبدیل شد.

تجلی گام دوم دانشگاه در واحد مجلسی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: امروز در دانشگاه گام دوم قدم می‌زنیم که نسل فناوری از نسل آموزش جدا شده است. دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان امسال ۲ ماه از حقوق را میتواند تأمین کند.

ثبت ۶۰ نوع بذر هیبریدی در دانشگاه آزاد اصفهان

اما در بخش بعدی، دوربین برنامه بی واسطه به معرفی شرکت دانش بنیان «نگین بذر دانش» واحد مجلسی می‌پردازد. مریم گل آبادی سهامدار و رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان نگین بذر دانش از ثبت ۳۶ نوع بذر هیبریدی خبر می‌دهد و می‌گوید: امسال ۲۴ رقم دیگر نیز به ثبت خواهد رسید.

دکتر طهرانچی در تکمیل صحبت‌های گل‌آبادی خاطرنشان کرد: در گذشته کشاورز بذر را از محصول خود میگرفت اما امروز محصولاتی چون گوجه، خیار، فلفل دلمه و...بذر نمی‌دهند و عقیم هستند بنابراین کشاورزان نیازمند این هستند که بذر را بخرند. این بذر از ترکیه، اسپانیا و خارج از کشور می‌آمد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: واقعیت این است که دانشگاه مدرن و نسل جدید همین دانشگاه است و نه ساختمانهایش! یک اندیشمند اروپایی می‌گوید دانشگاه های جهان اگر به همین شیوه پیش بروند به موزه تبدیل می‌شوند و هوش مصنوعی از ما بهتر تولید می‌کند.

دانشگاه، آزمایشگاه فناوری است

دکتر طهرانچی ادامه داد: اینجا آزمایشگاه فناوری است. زندگی علمی گسترش پیدا کرده و فناوری و نوآوری زنجیره‌ای شده است که دانشگاه باید این امتداد را داشته باشد. اینجا گوجه و خیار انبوه تولید نمی‌شود بلکه بحث بذر و بوته های بذری است که سرمایه ملی کشور است.

اما در ادامه دلاوری مجری برنامه از گل آبادی رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان نگین بذر دانش سوال میکند که این شرکت چند درصد یا چه بخشی از بذر ایران را تامین می‌کند؟ که گل آبادی توضیح می‌دهد: پیش بینی ما این است که امسال بتوانیم بین ۵ تا ۷ درصد بذر مورد نیاز کشور را تامین کنیم اما چشم انداز ما تا تامین ۳۰ درصدی برای ۵ سال آینده است.

گل آبادی تصریح کرد: قیمت تمام شده ما نصف قیمت جهانی است به علاوه اینکه محصول تولیدی ما با آب و هوای کشور خودمان سازگار است.

دکتر طهرانچی در ادامه می‌افزاید: سلامت غذایی و امنیت غذایی دو بحث جدا از یکدیگر هستند در واقع استقلال سیاسی، استقلال غذایی می‌خواهد و اگر لاین مرغ، گوجه و...نبود از ابزار تحریم مردم را محروم میکردند.

مدل دانشگاه تبدیل دانش به فناوری است

اما پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان که در ادامه این گفت و گو وارد برنامه می‌شود، تصریح میکند: تبدیل دانش به فناوری یکی از محورهای اصلی و روال این دانشگاه است.

ادامه دارد

نرگس موذنیان کد خبر: 1228631 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • انتظار جامعه از روانشناسان و مشاوران تشخیص درست مسائل هویتی است
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • موفقیت ساخت بلوک بتنی جدید به همت دانشجوی تفتی
  • ساخت بلوک بتنی سبک ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎده ﺍﺯ ﻣﺤﺼﻮل ﺟﺎﻧبی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻼﻣﯿﻦ
  • رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد