Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:18:08 GMT

بازسازی واحدهای مسکونی سیل‌زده رو به اتمام است

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۷۱۲۲۳

بازسازی واحدهای مسکونی سیل‌زده رو به اتمام است

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان آخرین وضعیت ترمیم و احداث سیل‌بندها و بازسازی منازل مناطق سیل‌زده استان را تشریح کرد.

غلامرضا شریعتی امروز (۲۲ شهریورماه) در نشست قرارگاه بازسازی مناطق سیل‌زده خوزستان که در اداره‌کل مدیریت بحران استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در زمینه ترمیم و احداث سیل‌بندها در برخی نقاط مشکل با معارضان محل برطرف شده و پیشرفت بازسازی سیل‌بندها خوب بوده اما در برخی نقاط نیز با توقف رو به رو شده که بنا شده اقدامات لازم از طرف فرمانداران صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از استانداری خوزستان، وی با اشاره به روند بازسازی منازل سیل‌زده در خوزستان نیز افزود: روند بازسازی واحدهای مسکونی مناطق سیل‌زده تقریبا رو به اتمام است و تنها تعداد معدودی باقی مانده است که در روزهای آینده تحویل مالکان می‌شود.

شریعتی با بیان اینکه وضعیت ترمیم و احداث سیل‌بندهای استان به نسبت خوب است، گفت: بخشی از سیل‌بندها به عهده بنیاد مسکن است که روند ترمیم و احداث آنها خوب پیش رفته و بخش دیگری به عهده سازمان آب و برق است که جز چند مورد بقیه به نسبت پیشرفت خوبی داشته‌اند.

استاندار خوزستان ادامه داد: برخی متقاضیان دریافت خسارت سیل فروردین ۹۸ معتقدند که حقوق آنها تضییع شده که بنا شد پرونده این افراد مجدد بررسی شود لذا اگر از سوی پژوهشگاه فضایی کشور این مساله تایید شد خسارت به آنها پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت منازل خسارت دیده از زلزله تیر ۹۸ در مسجدسلیمان گفت: تاکنون برای نزدیک به ۲ هزار واحد اقدامات مرتبط با ساخت و برنامه‌ریزی برای ساخت انجام شده است.

شریعتی ادامه داد: با توجه به وسعت بافت فرسوده مسجدسلیمان، دولت تدبیر و امید پارسال تصمیم گرفت زمینی از سوی هوانیروز به منظور جابه‌جایی منازل واقع در مناطق فرسوده مسجدسلیمان تحویل داده شود که در دست پیگیری است و سعی شود پس از تحویل گرفتن زمین برای ساخت و ساز و اسکان اقدام لازم صورت گیرد.

استاندار خوزستان افزود: یکی دیگر از برنامه‌های ما طراحی یک شبکه مستقل برای مدیریت بحران از طریق امواج رادیویی و مخابراتی است تا با نصب دکل‌ها و با استفاده از فرکانس‌های مربوطه در زمان ‌وقوع بحران دچار ترافیک نشویم.

وی خاطرنشان کرد: برای طراحی این شبکه مستقل لازم‌ است کمیته‌ای تشکیل و پس از بررسی کامل طرح، گوشی‌ها و امکانات لازم آن را خریداری کند تا بتوانیم یک شبکه پایدار در جغرافیای خوزستان فراهم آوریم و در مقابله با بحران‌های متعدد بتوانیم هوشمندانه‌تر، سریع‌تر و بهتر عمل کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سیل خوزستان استاندار خوزستان ترمیم و احداث سیل بندها سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۱۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: با آغاز دولت سیزدهم و توجه این دولت به تامین آب شرب روستاها ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه در قالب پروژه محرومیت زدایی استان خوزستان اجرا شده است.

صابر علیدادی در گفت و گو با ایسنا پروژه‌های در حال اجرای طرح محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان را ۲۳ پروژه در قالب ۷۶۶ روستا و ۲۱ شهرستان عنوان کرد.

وی افزود: ۲۳ پروژه آبرسانی طرح محرومیت زدایی در ۲۱ شهرستان شادگان، شوشتر، هندیجان، رامشیر، امیدیه، آبادان، خرمشهر، ماهشهر، اندیکا، اندیمشک، هفتکل، حمیدیه، اهواز، شوش، کرخه، مسجدسلیمان، سوسنگرد، هویزه، بستان، بهبهان و ایذه در حال اجرا است.

علیدادی با اشاره به اینکه پیشرفت فیزیکی طرح‌های محرومیت‌زدایی استان ۴۳ درصد است، در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر علاوه بر اجرای  ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال آبرسانی و شبکه، احداث ۳ باب ایستگاه پمپاژ، احداث ۵ باب مخزن ذخیره بتنی جمعا به ظرفیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب، حفاری و تجهیز ۶ حلقه چاه آب شرب و افتتاح آبرسانی به ۱۸۰ روستا را می‌توان به عنوان عملکرد پروژه محرومیت زدایی استان عنوان کرد.

وی یادآور شد: علاوه بر شرکت آب و فاضلاب خوزستان، قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی نیز به عنوان معین در اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی استان همکاری می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • اتباع بیگانه و قاچاق سوخت دو مساله اصلی هرمزگان است
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • ۳۹۳۹ واحد مسکونی در بندرلنگه احداث می‌شود
  • احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی
  • حمایت از احداث واحد‌های مسکونی در محدوده کارخانجات بزرگ فارس
  • حمایت از احداث واحد‌های مسکونی در محدوده کارخانجات فارس
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان