Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رسانه تخصصی آمریکا درباره سلاح‌های ناشناخته این‌ کشور که مشابه آن در سایر کشورها موجود نیست، صحبت کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نشریه تخصصی Popular Mechanics در گزارشی می‌نویسد: دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا با صحبت در مورد سلاح‌های ناشناخته آمریکایی که ظاهراً نه روسیه و نه هم چین نمونه آنها رادر اختیار ندارند، به احتمال زیاد کلاهک‌های هسته‌ای W۷۶-۲ را مدنظر گرفته بود که ارتش آمریکا در سال ۲۰۱۸ ساخت آنها را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این روزنامه واشنگتن پست با استناد به گزیده‌ای از کتاب باب وودوارد، روزنامه‌نگار واشنگتن پست با عنوان "خشم"، اظهاراتی از دونالد ترامپ نقل قول کرده بود که در آن ترامپ از سیستم تسلیحات هسته‌ای سخن گفته که روسیه و چین هرگز حتی نام آن را نشنیده‌اند.

این اظهارات ترامپ در مورد یک سیستم تسلیحات هسته‌ای در بخشی از کتاب آمده است که در آن ترامپ درباره دوره ریاست جمهوری‌اش در سال ۲۰۱۷ بحث می‌کند؛ زمانی که آمریکا و کره شمالی در آستانه جنگ به نظر می‌رسیدند.

ترامپ در این مصاحبه به وودوارد می‌گوید: من یک سیستم تسلیحات هسته‌ای ساخته‌ام که هیچ‌کس تا به حال در این کشور نداشته است. ما تجهیزاتی داریم که هیچ‌کس نه دیده و نه شنیده است.

وی اضافه می‌کند، تجهیزاتی که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه و شی جینپینگ، رئیس جمهوری چین هرگز تا به حال به گوششان نخورده است.

بر اساس این گزارش ممکن است ترامپ به W۷۶-۲ اشاره کرده باشد؛ یک کلاهک هسته‌ای کم‌بازده که ساخت آن توسط کاخ سفید در بررسی وضعیت هسته‌ای ۲۰۱۸، سفارش داده شد.

تولید سلاح هسته‌ای موسوم به W۷۶-۲ در مجتمع هسته‌ای پانتکس واقع در منطقه پانهندل ایالت تگزاس آغاز شد. این سلاح نوع دیگری از سلاح موسوم به W۷۶-۱ است که سلاح اصلی هسته‌ای قابل پرتاب از زیردریایی نیروی دریایی ایالات متحده محسوب می‌شود.

لینک کوتاه: asriran.com/0038Cc

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ترامپ هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۱۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، درباره کمک آمریکا به اوکراین در صورت بازگشت به کاخ سفید گفت: «در بازگشت به کاخ سفید به کی‌یف کمک خواهم کرد اما به این شرط که اتحادیه اروپا نیز باید هزینه را پرداخت کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که اروپا نیز باید سهم خود را در کمک به اوکراین بپردازد.

ادعای ترامپ در حالی صورت گرفته است که گفتگوی هیأت های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این سومین دور از گفتگوهای امنیتی دو طرف به شمار می آید.

بر این اساس، مقامات اوکراینی و آمریکایی دور سوم گفتگوها را برای دست یابی به یک توافقنامه امنیتی دوجانبه نهایی بین دو کشور برگزار کردند.

در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری اوکراین آمده است که طرفین در مورد متن پیش نویس توافقنامه امنیتی گفتگو کردند و به پیشرفت قابل توجهی نیز در تدوین مفاد اصلی سند دست یافتند.

گفتنی است که کی‌ یف چند توافقنامه امنیتی ۱۰ ساله با شماری از کشورهای عضو ناتو امضا کرده است. این توافقنامه‌ ها شامل حمایت بلندمدت از اوکراین در مقابل روسیه است.

کشورهای غربی از آغاز درگیری ها میان روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صدها میلیارد دلار کمک به کی‌یف کمک کرده اند.

به تازگی نیز، «میخائیل اونوفر» معاون فرمانده گردان تیپ ۵ تهاجمی نیروهای مسلح اوکراین در مصاحبه با روزنامه اوکراینسکایا پراودا گفته است که اوکراین به شدت با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی مواجه است.
به گفته وی، پس از اینکه تجهیزاتی صدمه می بیند از قطعات آن برای تعمیر انواع دیگر استفاده می شود.

روز سه‌شنبه نیز «داگلاس مک‌گرگور» مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلم کرد که این نگرانی وجود دارد که حتی پیش از حمله بزرگ روسیه، ارتش اوکراین از نظر نیروی نظامی دچار کمبود شدید شود.

وی دراین‌باره نوشت: ارتش اوکراین هم‌اکنون با کمبود سرباز و نیروی نظامی روبروست وحمله روسیه هنوز آغاز نشده است.

مک‌گرگور با اشاره به اینکه ارتش اوکراین روزانه صدها نیروی نظامی را از دست می‌دهد افزود که اوکراین به فروپاشی کامل نزدیک شده است.

ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد.

کد خبر 6093682

دیگر خبرها

  • آمریکا روسیه را به استفاده از «سلاح شیمیایی» در اوکراین متهم کرد
  • ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • مدودف: سلاح‌های روسیه دشمنان را می‌لرزاند
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا