Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اوسط هاشمی روز شنبه در دیدار با رییس و اعضای اتاق بازرگانی ارومیه اظهار داشت: این اتاق‌ها به عنوان بازیگر اصلی اقتصاد در جامعه می‌تواند ترسیم کننده نیازهای این بخش به نیروی مهارتی و توانا باشد و با این روش می‌توان نیازهای این بخش را حل و فصل کرد. 

وی ادامه داد: دستیابی به نیروی کار ماهر به راحتی امکان‌پذیر نیست و تاکنون ارتباط مناسبی بین مهارت آموزان و نقش آفرینان عرصه اقتصاد وجود نداشت که باید این بخش تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: پیوست منایع انسانی از مسائلی است که مورد توجه و تاکید ماست که با برگزاری دوره‌های تکمیلی و آموزش مسائل به‌روز می‌توان این امر را تحقق بخشید.

اوسط هاشمی افزود: از طریق مهارت آموزی و پیوست منابع انسانی می‌توان شایستگی‌ها و ظرفیت‌های انسانی را شناسایی و در توسعه صنعت از آنها استفاده کرد. 

وی بیان کرد: باید در مسیر توانمندسازی جامعه تلاش‌های لازم صورت گیرد و تمام مسوولان باید در این راستا همکاری لازم را داشته باشند. 

وی با اشاره به اینکه توانمند سازی بانوان از دیگر اهداف ماست، بیان کرد: مشخص کردن سهم زنان در اشتغال، مهارت‌های آموزشی و سایر مسائل مرتبط با فعالیت بانوان از اهداف ماست. 

رییس اتاق بازرگانی ارومیه نیز در این دیدار گفت: تولیدکنندگان خود به دنبال نیروی ماهر و توانمند هستند زیرا با این کار خیال آنان در تولید و صادرات محصولات راحت می شود.

حسن انتظار افزود: شفافیت اولویت نخست توسعه اقتصاد در کشور و استان است و باید این مساله در اولویت کارها و برنامه‌های ما باشد. 

به گزارش ایرنا در ادامه این دیدار تعدادی از فعالان بخش صنعت آذربایجان‌غربی به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداخته و بر مساله افزایش سواد مهارتی نیروی کار تاکید کرند. 

علی اوسط هاشمی رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در سفر ٢ روزه به آذربایجان‌غربی از آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای ارومیه مرکز استان و شهرستان پیرانشهر بازدید خواهد کرد. 

آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های موفق در ارائه آموزش‌های مهارتی در کشور به شمار می‌رود و سالانه افزون بر هفت میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی در استان ارائه می‌شود. 

در حال حاضر بیش از ۶ هزار حرفه مهارتی در استان به مهارت‌آموزان، آموزش داده می‌شود.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور آذربایجان غربی ارومیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور آذربایجان غربی ارومیه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور آذربایجان غربی ارومیه اخبار کنکور آذربایجان غربی فنی و حرفه ای آموزش فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۱۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملایی هزاروندی بعد از ظهر امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت آموزی و توانمند سازی روستاییان و عشایر استان در سال گذشته تعداد چهار هزار و۲۸۸ نفر آموزش‌های مهارتی را فرا گرفتند.

وی افزود: این آموزش‌ها در قالب ۷۵۰ هزار و ۹۹ نفر ساعت در حرفه‌هایی از قبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران کاری، سرمه دوزی، خیاطی، قالیبافی و… بوده است.

ملایی هزاروندی، اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاهای خوزستان را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه برشمرد و اظهار کرد: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنان در روستاها از اهداف اجرای آموزش مهارتی در این مناطق است.

ملایی هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، تاکید کرد: ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان و عشایر نقش مهمی را برای جلوگیری از مهاجرت به شهرها دارد و از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران و تبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند.

کد خبر 6090281

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است