Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، صبح امروز به همت هیات زینبیون (فعالان رسانه‌ای استان همدان) ۱۱۰ بسته نوشت افزار در طرح پویش "مهر و ماه" و در راستای کمک‌های مومنانه بین دانش‌آموزان کم‌بضاعت مقطع ابتدایی و متوسطه توزیع شد.

این بسته‌ها شامل کیف کوله‌ای، چهار جلد دفتر، یک جلد دفتر نقاشی، ۵ قراص خودکار در سه رنگ، ۴ عدد مداد در دو رنگ، جامدادی، پاک‌کن، تراش، خط‌کش، قمقمه آب، بسته مواد بهداشتی(ماسک، ماده ضدعفونی کننده، دستکش)، دفترچه یادداشت، پازل و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

... بود.

در این پویش بنیاد خیریه جابریان و مرکز جراحی محدود شفا، شرکت سیاحتی علی‌صدر، شرکت توزیع برق استان همدان، شرکت آب و فاضلاب استان همدان، فروشگاه کیف آرامیس، خانه مطبوعات استان همدان و خیرین رسانه‌ای و دیگر خیران نیک‌اندیش مشارکت داشتند.

هیات زینبیون(فعالان رسانه‌ای استان همدان) متشکل از افراد فعال رسانه‌های استان بوده که در طول سال علاوه بر فعالیت‌های مذهبی، به فعالیت‌های فرهنگی و خیریه‌ای نیز توجه ویژه‌ای دارد.

از جمله برنامه‌های این هیات در سال جاری می‌توان به مجلس سخنرانی و روضه شب سوم شهادت امام حسین(ع) و ذکر مصیبت حضرت زینب(س)، پرچم‌گردانی حرم امام رضا(ع) در دفاتر رسانه‌ها، توزیع سبدهای حمایتی کالا بین خانواده‌های کم‌بضاعت در دو نوبت نوروز و ماه رمضان، توزیع نان رایگان در مناطق کم‌برخوردار استان در دو نوبت نیمه ماه شعبان و رمضان، کمک به تامین هزینه اجاره مسکن خانواده‌های کم‌بضاعت، مشارکت در پویش «نذر آب» جهت آب‌رسانی به مناطق محروم سیستان و بلوچستان، طرح "نذر خبر" به مناسبت شهادت امام جعفر صادق(ع)، اطلاع‌رسانی برنامه‌های ستاد مردمی غدیر و... اشاره کرد.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: نوشت افزار استان همدان کم بضاعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۴۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین تاریخی، دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش‌آموزان در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛ شاید برای برخی از افراد عجیب باشد، اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می‌کند را مایوس و ناامید کند.

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ گفت: کسانی بودند که ناشی از تلاش دشمن در رسانه‌ها، به کف خیابان آمدند و جان خود را از دست دادند. اینها نتیجه تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی است. امروز در حالی که همه کشور‌ها از اقتدار ایران می‌گویند و دفاع ایران را مشروع می‌دانند؛ رسانه‌های دشمن کاری کرده بودند که در محیط مدرسه دانش آموزان از پاسخ اسرائیل می‌ترسیدند.

تاریخی با بیان اینکه آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ گفت: اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود و یا به خیابان‌ها برویم؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛ تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاورد‌هایی رسیدیم

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم، اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

وی با اشاره به اینکه گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاورد‌هایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می‌کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می‌گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صد‌ها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند؛ و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری پویش دانش‌آموزی «معلم خوب من»
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • حضور همدان با بسته‌های سرمایه‌گذاری جدید در نمایشگاه اکسپو
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار