Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  العربی الجدید نوشت: اعلام عادی سازی روابط بین بحرین و اسرائیل، برای واشنگتن غافلگیر کننده نبود. چرا که از یک سو آمریکا شدیدا درگیر انتخابات است و از سوی دیگر، این عادی سازی را پیش بینی می‌کرد و می‌دانست که پس از امارات، نوبت به بحرین می‌رسد.

در ادامه این مطلب آمده است: این مساله عادی سازی در شرایط فعلی که ترامپ در نزدیکی انتخابات قرار دارد، می‌تواند برگ برنده‌ای برای وی باشد تا بتواند در رقابت با جو بایدن از آن استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



می‌دانیم که راست گرایان آمریکایی، بویژه پیروان کلیسای انجیلی در جنوب آمریکا، ستون اصلی حامی ترامپ هستند، با قدرت پشت اسرائیل ایستاده و از هر آنچه باعث تقویت جایگاه آن در منطقه عربی شود، حمایت می‌کنند. بنابراین، سیاست می‌تواند وابسته به شرایط، به نامزد کمک کرده یا به زیان او باشد. بر این اساس، می‌توانیم دلیل تلاش ترامپ برای سوق دادن هر چه بیشتر دولت‌های عربی برای ایجاد پل‌های ارتباطی با اسرائیل و کنار گذاشتن دشمنی با آن را درک کنیم. همچنانکه رئیس جمهور ایالات متحده در حال حاضر روی عادی سازی روابط عربستان با اسرائیل، تا قبل از رسیدن موعد انتخابات، متمرکز شده است، به این اعتبار که چنین اقدامی می‌تواند یک روزنه بزرگ ایجاد کند، چرا که عربستان نماد مهمی در بین ملت‌های عربی و اسلامی است و می‌تواند با عادی سازی روابط خود با اسرائیل، کمک بزرگی به ترامپ کند.

در همین رابطه، منابع دیپلماتیک مصر در گفتگو با العربی الجدید از تماس‌های مکرر بین مسئولان دولت ترامپ و نظام مصر، در راستای تلاش برای رسیدن به راه حلی جهت پایان دادن به محاصره قطر از سوی چهار دولت عربی، خبر دادند.

به گفته این منابع، دولت فعلی آمریکا تلاش می‌کند تا قبل از انتخابات، روی تعدادی از پرونده‌های بحران‌ها در منطقه خاورمیانه کار کرده و بر شانس ترامپ برای پیروزی، بیفزاید، چرا که اوضاع اقتصادی و تاثیرات منفی بحران کرونا در آمریکا، دولت ترامپ را بر آن داشت تا به موفقیت در پرونده‌های خارجی فکر کند، از این رو، به توافق بین امارات و اسرائیل کمک کرد، در بحران لیبی تاثیر مهمی در تسهیل مذاکره بین طرف‌های درگیر داشت و تلاش کرد از افزایش نقش روسیه در لیبی، جلوگیری کند.
بیشتر بخوانید: شکل‌گیری ائتلاف جدید در خاورمیانه علیه ایران/ رشته خائنان به آرمان فلسطین تا کجا ادامه دارد؟منابع دیپلماتیک مصر تصریح می‌کنند که وزیر خارجه آمریکا و داماد او دیدار‌هایی را با سران پنج کشور عربی قطر، امارات، عربستان، بحرین و مصر، انجام دادند، تا بتوانند بحران سه ساله در مورد تحریم قطر را حل کنند. این منابع تاکید می‌کنند که دولت ترامپ به دنبال دستاورد تازه و تحریم بیشتر ایران از طریق صلح خلیج فارس است و پس از گذشت سه سال از شروع بحران، موضع مصر در قبال قطر نرم‌تر شده، اما در نهایت، مساله مربوط به کمترین حد از تفاهم‌ها بین قاهره و دیگر کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس است. منابع مصری بر این عقیده اند که شاید در شرایط فعلی رسیدن به راه حل نهایی و قاطعی برای بحران خلیج فارس، محال باشد، اما امکان دست یابی به یک توافق اساسی که ضامن آتش بس بین طرف‌های مختلف باشد، را ممکن می‌دانند.

بر همین اساس، آمریکا پیشنهاد داده است تا دولت‌های تحریم کننده قطر، در مورد برخی اقدامات قاطع خود علیه این کشور، تجدید نظر کنند، تا زمینه برای شروع مذاکرات گسترده میان این دولت‌های عربی فراهم شود. منبع: انتخاب لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ترامپ عربستان سعودی عادی سازی روابط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۴۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد

یک نماینده پارلمان اندونزی امروز (شنبه) اخبار منتشر شده مبنی بر تمایل کشورش برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، «جزولی جوینی» عضو پارلمان اندونزی از حزب عدالت و رفاه، بر امتناع قاطعانه کشورش از عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر تاکید کرد.

وی تنها راه عادی سازی روابط اندونزی با رژیم صهیونیستی را توقف جنایات علیه فلسطینی‌ها و به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطینی دانست.

جوینی گفت: گزارش‌های عبری مبنی بر ترویج ایده عادی‌سازی روابط میان اندونزی و رژیم اشغالگر اسرائیل، تلاش‌هایی با هدف تأثیرگذاری بر افکار عمومی جهانی است؛ چراکه اندونزی تنها کشوری در جنوب شرق آسیا است که با عادی‌سازی موافق نیست.

وی همچنین بر ضرورت حمایت از تلاش‌ها برای معرفی بنیامین نتانیاهو به عنوان «جنایتکار جنگی» تاکید کرد.

در همین راستا، «لالو محمد اقبال» سخنگوی وزارت امور خارجه اندونزی وجود هرگونه برنامه‌ای برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد.

این اظهارات پس از آن بیان شد روزنامه عبری زبان «هاآرتص» در گزارشی نوشت: اندونزی که پر جمعیت‌ترین کشور با اکثریت مسلمان در جهان است، برای اولین بار در تاریخ، تعهد و موافقت خود را برای برقراری «روابط دیپلماتیک با اسرائیل» با هدف پیوستن به سازمان بین‌المللی همکاری و توسعه اقتصادی اعلام کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه آمریکا : روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می شود
  • بلینکن: روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می‌شود
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • معاریو: برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند؛ اما این محال است
  • برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند؛ اما این محال است
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  • فارن افرز: احتمال شکل گیری ائتلاف منطقه ای اعراب و اسرائیل علیه ایران چقدر است؟
  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد