Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش همگانی، مهارتی و اعتباربخشی اورژانس گفت: آموزش‌های علمی و عملیاتی را در این شرایط کرونایی به وسیله آموزش مجازی به پرسنل اورژانس ارائه داده ایم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید پژمان آقازاده معاون آموزش همگانی، مهارتی و اعتباربخشی سازمان اورژانس کشور در ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران اظهار کرد: معاونت آموزش یکی از معاونت‌های اورژانس است که بحث‌های فرهنگی و آموزشی را چه برای پرسنل عملیاتی ۱۱۵ و هم برای افزایش اطلاعات عمومی افراد جامعه را به عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اورژانس در حال حاضر بالای ۳ هزار پایگاه شهری و جاده‌ای و بیش از ۱۷ هزار پرسنل عملیاتی دارد که توانسته‌اند تمام کشور را تحت پوشش قرار بدهند.

آقازاده ادامه داد: ما در ۵ حوزه فعالیت می‌کنیم، اولین حوزه فعالیتی ما در این معاونت بحث آموزش تخصصی است این آموزش مسئولیت توان علمی و عملیاتی نیرو‌های عملیاتی را برعهده دارد؛ بحث آموزش مجازی به دلیل شیوع کرونا فراگیرتر شد و پرسنل می‌توانند از راه دور آموزش‌های لازم را ببینند و امتحانات را هم بدهند.

معاون آموزش همگانی، مهارتی و اعتباربخشی اورژانس گفت: حوزه دوم ما بحث آموزش همگانی است، اورژانس به عنوان یکی از سازمان‌هایی که بخشی از آموزش همگانی را برعهده دارد به این وظیفه خود عمل می‌کند و ما در این معاونت با کمک رسانه‌ها و دیگر نهاد‌ها و همچنین حضور در بین مردم این کار را انجام می‌دهیم.

وی گفت: حوزه دیگر فعالیت ما دعوت خیرین و داوطلبان به کمک به اورژانس است که تا به الان توانسته‌ایم با کمک خیرین ۱۰۰ پایگاه اورژانس جاده‌ای را بسازیم و تجهیزات خود را تکمیل کنیم.

آقازاده خاطرنشان کرد: حوزه بعدی پژوهش است، بنا داریم کار‌های علمی و عملیاتی خود را بر مبنای پژوهش قرار دهیم و از طرح‌های پژوهشی مرتبط هم استقبال می‌کنیم.

معاون آموزش همگانی، مهارتی و اعتباربخشی اورژانس گفت: آخرین حوزه ما اعتبار یابی است، ما در این حوزه مقایسه می‌کنیم که با استاندارد‌ها چقدر فاصله داریم و مشکلات و اشکالات کار خود را پیدا می‌کنیم.

وی با بیان اینکه آخرین واحدی که به آن اشاره می‌کنم اعتبار بخشی و بهبود روش‌های معاونت آموزش سازمان است گفت: این واحد به عنوان یک سیستم عیب یابی و جایگاه سنجی فعالیت می‌کند. طبیعتاً چنین مسئله و موردی نیازمند یافتن اشکالات است تا پس از آن با استاندارد تا مقایسه کنیم و پس از رفع مشکلات خود را به استاندارد‌ها نزدیک کنیم.

آقازاده در خصوص حدود فعالیت داوطلبان در اورژانس گفت: واحد آموزش تخصصی به نیرو‌های اورژانس ١١۵ و تخصصی می‌پردازد. واحد آموزش همگانی ما در خدمت داوطلبان قرار دارد یعنی برنامه‌ای که داریم این است که اقشار از تمام جامعه آمادگی پیدا کنند و سازماندهی شوند. ممکن است که فردی کارمند بانک باشد، اما علاقه داشته باشد که در ایامی مثل اربعین و نوروز کمک کند. اول باید افراد را دسته بندی کنیم و متناسب با آگاهی و دانش آن‌ها بسته‌های آموزشی خاص خودشان را ارائه می‌کنیم. اگر در هر جایی از جامعه در حال زندگی باشیم دانستن مفاهیم اولیه فوریت‌های پزشکی جزو اولویت‌های زندگی است.

وی ادامه داد: پس از دسته بندی در خصوص نوع همکاری داوطلبان تصمیم گیری می‌شود. داوطلب باید آموزش دیده باشد تا بتواند فعالیت کند و کارایی داشته باشد.

آقازاده اظهار کرد: داوطلبانی که در حوزه پزشکی تخصص دارند از آن‌ها در بخش سوالات مردمی در حوزه کرونا استفاده بسیاری کردیم که توانستند کمک بسیاری کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرسنل اورژانس سازمان اورژانس استخدام اورژانس معاون آموزش همگانی اورژانس گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۵۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است

به گزارش خبرنگار مهر، سردار ناصر فرشید، صبح سه شنبه در جمع اولیا ومربیان مدرسه شهید هندوزاده گفت: حضور شما در این جلسه نشان از آن است که به آینده فرزندانتان اهمیت می دهید.
فرمانده انتظامی استان، انتخاب صحیح دوست، رعایت اصول خود مراقبتی و اخلاقی در فاصله بین مدرسه و منزل، گزارش موارد مشکوک و خاص به مربیان و اولیا را از راه های مفید در زمینه پیشگیری از حوادث ناگوار و در برخی موارد غیر قابل جبران برای دانش آموزان دانست.

سردار فرشید اضافه کرد: کارشناسان معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس با همکاری اداره کل آموزش و پرورش و دانشگاه های استان این آمادگی را برای آموزش اقشار مختلف در حوزه های پیشگیری از جرائم و آسیب های اجتماعی دارند.

وی، با مقایسه وضعیت تحصیل در زمان گذشته با حال حاضر و امکانات فراوان برای دانش آموزان کنونی تصریح کرد: کسب آگاهی و خود مراقبتی در حوزه استفاده از برنامه های فضای مجازی از جمله موضوعات مورد تاکید پلیس است که از گرفتار شدن و فریب خوردن افراد از سوی افراد سودجو، برداشت های اینترنتی غیرمجاز، هتک حرمت و خدشه به حیثیت افراد جلوگیری می کند.

فرمانده انتظامی استان کرمان همچنین بر رعایت اصول خودمراقبتی از سوی همه شهروندان به منظور پیشگیری از وقوع انواع سرقت تاکید و افزود: از جمله موضوعات مورد تاکید پلیس در شرایط کنونی، نظارت جدی والدین بر معاشرت های فرزندان، نحوه رفتار و پوشش آنان و رعایت اصول ایمنی و امنیتی در حوزه پیشگیری از وقوع سرقت و دیگر جرائم است که جا دارد از همکاری خوب والدین و عموم شهروندان قدردانی کنیم.

کد خبر 6093280

دیگر خبرها

  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • خرید ۵۰۰ دستگاه آمبولانس جدید و پیشرفته
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای شهرک صنعتی در بویراحمد
  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد
  • آمار اورژانس از مصدومان حوادث ترافیکی سالانه در ایران
  • حوادث ترافیکی در ایران سالانه منجر به ۷۰۰ هزار زخمی می‌شود
  • کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است