Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری ریاست ‌جمهوری گفت: در حال حاضر بانک‌ها روی فین‌تک‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. بازیگران حوزه بانکداری عوض می‌شوند و بازیگران سنتی هیچ شانسی در رقابت با جوانان و صاحبان ایده ندارند مگر این روی فین‌تک‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سورنا ستاری در اولین نشست مجمع فناوری و نوآوری استان تهران که پیش از ظهر امروز در کارخانه نوآوری آزادی برگزار شد، بیان کرد:  مجمع فناوری و نوآوری  استان تهران می‌تواند باعث هم‌افزایی میان افراد و نهادهای فعال در زیست‌بوم علم و فناوری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: شهری نوآور است که شهرداری آن نوآور و به دنبال راه‌اندازی کسب‌وکارهای خلاقانه باشد.  شهرداری بازار عظیمی دارد و باید به 8 تا 10 میلیون نفر سرویس ارائه دهد. در اقتصاد دانش‌بنیان سرمایه در جیب فرد نیست در ذهن اوست. در سال ۹۴ دو جوان ایده تاکسیرانی آنلاین را به شهرداری مطرح کردند اما هیچ استقبالی از آن نشد. اگر شهرداری در آن زمان با این جوانان همکاری می‌کرد، نه‌تنها می‌توانست از سهامداران این سرویس‌های تاکسی آنلاین باشد بلکه می‌توانست از این توسعه درآمدزایی نیز بکند.

معاون علمی و فناوری ریاست ‌جمهوری گفت: چنین اتفاقی می‌تواند در خصوص تمام سرویس‌های شهری صورت بگیرد. شهرداری می‌تواند نقش مدیریتی و نظارتی در توسعه ایده‌های نوآوران و توسعه نرم‌افزارهای آنها ایفا کند. صاحبان ایده مقاومت سنتی که طی سال‌های گذشته در خدمات شهری ایجاد شده است، را می‌شکند و کار خود را پیش می‌برند.

ستاری بیان کرد: بانک مرکزی تعدادی ای پی آزاد ارائه داده است که همه بازیگران سنتی و مدرن در آن به رقابت می‌پردازند. فین تک‌ها در حال حاضر روزانه میلیون‌ها تومان پول نقل‌وانتقال می‌دهند. استراتژی بانک مرکزی در این حوزه بسیار درست بود، چراکه می‌داند در آینده بانک‌ها حذف می‌شوند اما بانکداری باقی می‌ماند.

وی افزود: در حال حاضر بانک‌ها روی فین‌تک‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. بازیگران حوزه بانکداری عوض می‌شوند و بازیگران سنتی هیچ شانسی در رقابت با جوانان و صاحبان ایده ندارند مگر این روی فین‌تک‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به این‌که همه ما باید در کنار هم زیرساختی ایجاد کنیم تا نوآوری شهری در آن جریان پیدا کند، مطرح کرد: هر روز اپلیکیشن‌ها، خدمات و سرویس‌های جدیدی ارائه می‌شوند بنابراین باید زمینه توسعه آنها را فراهم کرد. نهادهای حکومتی نباید در کسب‌وکار جوانان دخالت کنند، آنها بهتر از هرکسی می‌دانند که مشتریان‌شان چه چیزی نیاز دارند.

ستاری گفت: صاحبان ایده سخت‌افزار ندارند و کارها را با نرم‌افزارهایشان پیش می‌برند، بنابراین در قوانین و چارچوب‌های سنتی جا نمی‌گیرند. ضوابط سنتی روی آنها جواب نمی‌دهد. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آمادگی کار روی این مدل‌ها را دارد.

وی افزود:کارخانه‌های نوآوری استان تهران با کمک و همکاری  شهرداری و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شکل گرفته‌اند. توسعه در نواحی نوآوری دانشگاه و پارک فناوری پردیس نیز باهمت شهرداری تهران انجام می‌شود.

انتهای پیام/۴۰۲۱/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: سورنا ستاری کارخانه نوآوری آزادی علمی و فناوری ریاست بازیگران سنتی صاحبان ایده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۶۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری محوری‌ترین موضوع این همکاری، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

 حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری ازدیگر بخش های این توافق نامه است .

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

در قالب این همکاری مشترک، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، از زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از طرح‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر طرح تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرحهای پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها به دست معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از طرح های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری «بوت کمپ‌»های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این همکاری محقق خواهد شد.

این همکاری با هدف پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود