Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام قدیریان گفت:ستاد کانون های استان تهران به عنوان پایتخت کتاب و کتاب خوانی فهمای کشور معرفی شد.

حجت الاسلام غلامعلی قدیریان مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران در گفت و گو با خبرنگار شهرستان های استان تهران خبرگزاری شبستان از برگزاری جلسه هماهنگی بین ستاد کانون‌ها و با آقای دکتر حیدری مدیر کل مطالعات فرهنگی و برنامه ریزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ابتدای دیدار دکتر حیدری ضمن تشکر از برگزاری این جلسه اظهار داشت:دبیرخانه دائم ترویج کتاب خوانی در محل ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران احداث خواهد شد.

 

وی بیان کرد:یکی از مهمترین برنامه های وزارتخانه برای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در بین روستائیان برگزاری جشنواره روستاهای دوستدار کتاب به صورت علمی و حمایتی می باشد.

 

مدیر کل مطالعات فرهنگی و برنامه ریزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از دیگر برنامه های پیش بینی شده راه اندازی کسب و کارهای فرهنگی هنری می باشد به همین منظور پیشنهاد تاسیس موسسات فرهنگی هنری زیر نظر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران داده شده است.

 

ایشان در پایان افزود:دفتر مطالعات فرهنگی و برنامه ریزی آمادگی همکاری های لازم برای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی را دارد.

 

در ادامه جلسه حجت الاسلام غلامعلی قدیریان مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران ضمن تشکر از آقای دکتر حیدری مدیر کل مطالعات فرهنگی و برنامه ریزی وزارت فرهنگ و اشاد اسلامی اظهار داشت:استان تهران دارای ۳۵۰۰ مسجد می باشد که از این بین ۱۳۱۸ مسجد دارای کانون فرهنگی هنری می باشند.

 

وی گفت:از بین ۳۵۰۰ مسجد ۱۰۰۰ مسجد دارای کتابخانه ثبت شده هستند که تعدادی از آن های مخزن دار هستند و بعضی از آنها به صورت باز می باشند.

 

قدیریان بیان کرد:در اولین رویداد ملی فهما و انتخاب پایتخت های فرهنگی کشور که در استان قم برگزار گردید ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری استان تهران به عنوان پایتخت کتاب و کتابخوانی فهمای کشور انتخاب شد.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران مطرح کرد:یکی از برنامه های ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران برگزاری مسابقات کتابخوانی در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی می باشد که در همین راستا در ایام دهه امامت و ولایت مسابقه ای از کتاب نشانه های آفتاب برگزار گردید که بیش از ۲۰۰۰ نفر در این مسابقه شرکت نمودند.

 

وی افزود:در راستای ترویج نهضت کتابخوانی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران در ماه صفر که مصادف با ایام اربعین حسینی می باشد مسابقه کتابخوانی برای سه رده سنی کودکان،نوجوانان و عمومی با نام سفینه النجاه به صورت کشوری و از طریق سامانه بچه های مسجد برگزار خواهد کرد.

 

قدیریان اذعان داشت:از دیگر برنامه های ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران راه اندازی پویش کتابخوانی با موضوع حسین(ع) پیشوایی برای همه می باشد.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران گفت:تا به امروز بیش از ۵۰۰۰ هزار جلد کتاب به کانون های فرهنگی هنری مساجدی که در اولین رویداد ملی فهما توانستند امتیازات لازمه را کسب کنند اهدا گردید.

پایان پیام/704

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد مطالعات فرهنگی و برنامه ریزی کتاب و کتاب کتاب خوانی ستاد کانون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۶۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب دو روستای اردبیل به عنوان روستای «دوستدار کتاب» در کشور

امیر رجبی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این یک اتفاق بی سابقه در استان است و برونداد بیرونی آن این است که استان اردبیل به عنوان فرهنگ معروف شود و چهره استان اردبیل را به عنوان یک استان گردشگری در اذهان مردم ترمیم کنیم.

وی خاطرنشان کرد: انتخاب روستاهای دوستدار کتاب در سطح کشور کارکرد اجتماعی و فرهنگی دارد و اگر استان اردبیل بتواند در سال جاری با همکاری نهادها پایتخت کتاب ایران شود قطعا می تواند بار مثبت فرهنگی اجتماعی در استان ایجاد نماید.

رجبی افزود: برنامه ها باید به ‌طور اختصاصی برای پایتخت کتاب طراحی شده و شامل مولفه‌های تناسب‌ با نیازهای محلی، آیین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، تاثیرات پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتاب‌خوانی، اصلاحات بسترهای مطالعه و افزایش انگیزه مطالعه باشد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: استان اردبیل دارای ظرفیت ها و توانمندی هایی است که می تواند به عنوان «پایتخت کتاب ایران» انتخاب شود و در این زمینه باید تمام دستگاه ها و نهادها تلاش خود را در بارگذاری داده ها و فرم های خواسته شده انجام دهند.

رجبی افزود: نهمین دوره انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از سوی دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و ستاد شهرها و روستاهای دوستدار کتاب معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت دستگاه‌ها و نهادهای مختلفی اعم از معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، انجمن کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران، سازمان فرهنگی سازمان ملل متحد یونسکو، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، اتحادیه ناشران و کتاب‌فروشان تهران، سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، انجمن نویسندگان کودک و نوجوان و نهادهای دیگر برگزار می‌شود.

کد خبر 6094774

دیگر خبرها

  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • اقدام زیبای بچه مسجدی‌های قم به مناسبت روز معلم
  • انتخاب دو روستای اردبیل به عنوان روستای «دوستدار کتاب» در کشور
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است