Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – سجاد رفیع؛ افزایش چشمگیر توجه افراد به منشاء، محتوا و سلامت محصولات کشاورزی طی سالیان اخیر، مساله‌ای مربوط به برخی کشورهای خاص نبوده و تقریبا در تمام کشورهای جهان قابل مشاهده است. در همین رابطه، توجه ویژه شرکت‌های فعال در تجارت الکترونیک این محصولات به این مساله، نقش بسزایی در موفقیت آن‌ها در بازار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مساله، به ویژه پس از بروز اپیدمی کووید 19 و افزایش اقبال مردم به خرید آنلاین انواع کالاهای کشاورزی و غذایی، از اهمیت بالایی برخوردار گردیده است. در همین زمینه، موفقیت شرکت‌های استارتاپی این حوزه در مدیریت صحیح زنجیره ارزش محصولات کشاورزی و جلب اطمینان مشتریان در رابطه با کیفیت محصولات می‌تواند دوام و رشد این شرکت‌ها را تا حد زیادی تضمین نماید. در ادامه به بررسی برخی راهکارهای مناسب برای افزایش و تثبیت خریداران آنلاین (فروشندگان عمده، رستوران‌ها و ...) محصولات کشاورزی خواهیم پرداخت.

رزرو محصولات:

ایجاد ساز و کار مناسب برای ایجاد تعادل میان عرضه و تقاضا، مهمترین نقش را در جلوگیری از ایجاد کسری و همچنین مازاد (که به معنای هدر رفت محصولات کشاورزی است) محصولات کشاورزی در بازار دارد. در همین رابطه، پیش خرید  و یا ثبت سفارش مشتریان قبل از مرحله برداشت محصولات، تاثیر بسزایی در ایجاد این تعادل دارد. شرکت Crofarm از جمله استارتاپ‌های هندی در حوزه تجارت الکترونیک محصولات کشاورزی است که توانسته از طریق اخذ سفارشات و انتقال آن‌ها به کشاورزان، نقش غیر قابل انکاری در تامین دقیق و به موقع نیازهای بازار ایفا نماید.

 در این زمینه بخوانید: قطب‌های استارتاپی جهان کدامند اندونزی، سنگاپور و ویتنام؛ فعال‌ترین قطب‌های فین‌تک در جنوب شرق آسیا کاهش نگرانی در مورد کیفیت محصولات:

یکی از چالش‌های پیش روی فعالان حوزه تجارت الکترونیک، کاهش نگرانی‌ مشتریان در مورد کیفیت محصولات است و این مساله‌ به ویژه در حوزه کشاورزی و مواد غذایی حائز اهمیت است. یکی از استراتژی‌های بسیار کارآمد در این رابطه، ترغیب کشاورزان مختلف به ارائه اطلاعات کامل در مورد شیوه کشت، سموم به کار رفته و ... است. شرکت هندی GoFarmz در این راستا اقدام به انتشار اطلاعات کاملی در مورد کشاورزان و شیوه کار هر یک از آن‌ها نموده است. دریافت و انتشار نظرات و انتقادات مشتریان در مورد کیفیت محصولات تولیدی کشاورزان مختلف، یکی دیگر از راهکارهای موفق در این زمینه است. به طور کلی، ارائه اطلاعات مستمر در مورد محصولات کشاورزی در مراحل مختلف تولید و توزیع، نقش بسزایی در افزایش اطمینان خریداران و در نتیجه سوددهی شرکت‌های فعال در حوزه خرید و فروش آنلاین این محصولات دارد. در همین رابطه، شرکت Ninjacart در حال ایجاد چنین امکانی برای مشتریان عمده میوه‌ و سبزیجات است. اطلاع‌رسانی در مورد نحوه کار کشاورزان، شرایط انبارداری، طریقه حمل و نقل و ... از جمله برنامه‌های این شرکت در این زمینه است.

خدمات‌رسانی به مشتریان از مجرای انواع کانال‌های ارتباطی:

فعالان این حوزه علاوه بر راه‌های ارتباطی معمول مانند ایمیل، پیام‌رسان فیسبوک و ... باید اقدام به طراحی شیوه‌های ارتباطی مدون و کارآمدی میان خریدار و فروشنده نمایند. در همین رابطه، ایجاد پلتفرم‌هایی به منظور ایجاد ارتباط مستقیم میان کشاورزان و مشتریان می‌تواند منجر به شکل‌گیری همکاری بلندمدت و توام با اطمینان میان آن‌ها شود. پلتفرمLazada  را می‌توان از جمله موفق‌ترین پلتفرم‌ها در این زمینه دانست.

پربیننده ترین واردات موتورسیکلت‌های لوکس و میلیاردی واردات خودرو به کیش با ارز دیجیتال آیا گندمکاران امسال هم تأمین می شوند؟ افت ۳۶درصدی صادرات به عراق در ۵ماهه اول امسال/ بازگشایی تمامی مرز‌ها بدون اعمال محدودیت مشکلات صادرکنندگان را درک می‌‌کنیم/ روند تامین ارز کالاهای وارداتی سرعت خواهد گرفت

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کووید 19 تجارت الکترونیک کشاورزی محصولات کشاورزی مواد غذایی مشتریان ویروس کرونا تاثیر اقتصادی کرونا کووید ۱۹ قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت تجارت الکترونیک محصولات کشاورزی کیفیت محصولات همین رابطه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۷۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر ظهر چهارشنبه در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران گفت: میانگین سرانه زمین در کشور ۳.۲ هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم قطعاً با کاهش بهره وری در اراضی مواجه خواهیم شد.

وی ادامه داد: واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان در ازای خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان است و پس از پرداخت وجه به کشاورزان و تأیید آن اجازه واردات به این شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است که به صورت پهنه بندی مدیریت می‌شوند، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی باعث افزایش بهره وری مزارع می‌شود.

مهاجر اظهار داشت: در مازندران باید کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

وی تصریح کرد: شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی تأمین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم را برعهده دارند و باید بر اساس رسالت اصلی خودشان عمل کنند.

بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در این جلسه با اشاره به اینکه ذات و رسالت جهاد کشاورزی تولید است، ادامه داد: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می‌شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

وی بر تأمین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی تاکید کرد.

کد خبر 6094289

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی