Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس خانه صنعت و معدن با بیان اینکه در شرایط فعلی کار برای تولیدکننده بسیار سخت شده است، گفت: متاسفانه شش ماه از سال گذشته ولی نه گشایشی در حوزه بانکی اتفاق افتاده و نه در سایر حوزه‌ها از جمله تامین مواد اولیه حمایت لازم از تولیدکننده صورت می گیرد. - اخبار اقتصادی -

عبدالوهاب سهل آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه در حال حاضر نوسانات قیمت ارز باعث شده تا تولیدکنندگان بلاتکلیف تر از گذشته با افزایش بسیار بالای قیمت مواد اولیه روبرو شوند، اظهار داشت: از آن طرف قدرت خرید مردم نیز کاهش پیدا کرده و نمی‌توان در قیمت محصولات افزایش بیشتری را اعمال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از اینکه در شرایط فعلی کار برای تولیدکننده بسیار سخت شده است، تصریح کرد: قرار بود در سال جهش تولید حمایت لازم از تولیدکننده داخلی صورت گیرد اما متاسفانه شش ماه از سال گذشته و نه گشایشی در حوزه بانکی اتفاق افتاده و نه در سایر حوزه‌ها از جمله تامین مواد اولیه حمایت لازم از تولیدکننده انجام نشده است. در این شرایط طبیعی است که تولیدکننده به سختی فعالیت کرده و با چنگ و دندان خط تولید خود را بچرخاند.

رئیس خانه صنعت معدن و تجارت ایران اضافه کرد: تا زمانی که تصمیمی برای قیمت ارز به کار گرفته نشود و تولیدکننده در تامین مواد اولیه خود نگران باشد نمی‌توان به بهبود اوضاع تولید در کشور امیدوار بود.

سهل آبادی با تاکید بر اینکه مگر می‌شود وزارتخانه‌ای که متولی امر تولید است همچنان بدون وزیر باشد، گفت: دولت خود نمی داند که می خواهد چکار کند و فقط مشغول طی کردن امور روزمره خود است. صنعت 4 ماه است وزیر ندارد طبیعی است که هیچ سیاست جدی برای کمک به صنعتگران کشور از سوی این وزارتخانه اعمال نشود.

وی به مکاتبات خود با مدرس خیابان سرپرست قبلی وزارت صنعت اشاره کرد و افزود: چندین بار با او تماس گرفتم و قرار شد وقت حضوری جهت بیان مشکلات صنعتگران به بنده داده شود اما متاسفانه عمر سرپرستی اقای مدرس کوتاه بود و در حال حاضر نیز منتظر تعیین وقت از سوی سرپرست جدید وزارت صنعت برای بیان مشکلات هستم که هنوز موفق نشده‌ایم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۹۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کاهش پیدا می‌کند.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان؛ مصطفی طاهری امروز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت- ماه در همایش صنعت برق با اشاره به اینکه سال گذشته قانون مانع‌زدایی از صنعت برق در مجلس تدوین شد، اظهار کرد: برای اولین بار در سال ۱۴۰۲ هزینه تولید برق ناترازی مالی نداشت و این ناترازی برق به دلیل اجرای این قانون رفع شد.

وی با اشاره به اینکه بدهی دولت به صنعت برق بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است، افزود: سال گذشته در مجلس ویژه برای صنعت برق ۲۰ هزار میلیارد تومان اوراق چاپ شد تا بخشی از بدهی‌ها را پرداخت کند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سرعت پیشرفت صنعت با پیشرفت سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی یکی نیست، گفت: سالیانه نیاز به مصرف گاز و برق داریم اما تولید متناسب با مصرف نیست و عقب‌ماندگی وجود دارد.

طاهری گفت: به عبارتی با دست خودمان سالانه ۲۵ درصد تولید به واسطه همین ناترازی‌ها که در نهایت با قطع برق و گاز انجام می‌شود، کم شده و به تعطیلی کارخانه منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه بهینه‌سازی در برق، نفت، گاز و حمل و نقل در کشور منابع خوبی در نظر گرفته شد، خاطرنشان کرد: فعالان تولید باید از این منابع استفاده مناسب داشته باشند.

کد خبر 749844

دیگر خبرها

  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • سالانه ۲۵ درصد تولید برق به واسطه ناترازی‌ها کم می‌شود
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • سفر سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به ایران
  • سمنان|وقتی تحریم‌ باعث کاهش هزینه مواد اولیه یک شرکت می‌شود
  • این نماد در صف عرضه اولیه قرار گرفت
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند