Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، نادر توکلی معاون درمان ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران با اشاره به این‌که درمان اختصاصی برای کرونا وجود ندارد، گفت: برخی داروها یا پلاسمادرمانی در مطالعات کوچکی که به شکل کارآزمایی بالینی انجام شده آثار مفیدی نشان داده‌اند، اما مطالعات آنقدر قوی نیستند که بتوان نتایج آنها را به عنوان یک سند برای درمان کرونا در نظر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به عنوان مثال اکتمرا که اختصاصاً برای بیماران روماتیسمی است یا IVIG که بیشتر برای درمان بیماری‌های نورولوژیک و همچنین رمدسیویر که برای درمان برخی بیماری‌های ویروسی استفاده می‌شوند، هیچ‌کدام درمان اختصاصی کرونا نیستند.

توکلی توضیح داد: به همین دلیل شما می‌بینید که برای استفاده از این درمان‌ها بین گروه‌های علمی اختلاف نظر وجود دارد و در دستورالعمل‌های کشوری هم وارد نشده‌اند، چون استاندارد نیستند.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران در ادامه با بیان این‌که از نظر تئوریک وقتی پلاسمای بیمار بهبودیافته را که دارای ایمونوگلوبولین است، به کسی که بیماری را گرفته تزریق می‌شود، طبیعتاً تأثیر مثبت دارد، گفت: اما به دلیل رفتار نامشخص ویروس نه می‌توانیم پلاسماتراپی را رد کنیم و نه می‌توانیم آن را صد در صد در دستورالعمل‌های درمانی قرار دهیم.

وی با اشاره به جمعیت بالای مبتلایان به کرونا در کشور افزود: میزان تولید پلاسما در سازمان انتقال خون کافی نیست، البته برای مصرف بیش از این هم توافقی بین گروه پزشکان برای پلاسمادرمانی وجود ندارد.

توکلی توضیح داد: واقعیت این است که مکانیسم‌های ایجاد بیماری کوویدـ۱۹ بسیار پیچیده است و هنوز شناخته‌شده نیست. حتی مطالعاتی انجام‌ شده که نشان می‌دهد جنبه ژنتیکی هم دارد یعنی در برخی ژن‌های خاص می‌تواند بیماری یا مرگ ایجاد کند.

معاون درمان ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران در پایان گفت: آنچه از نظر وزارت بهداشت و ستاد کرونا مورد تأیید است، برای درمان‌های پیچیده باید به صورت گروهی تصمیم‌گیری شود و چند پزشک معتمد آن را تأیید کنند.
 

کد خبر 548827 برچسب‌ها سلامت كروناويروس كرونا در ايران ژن - ژنتیک دارو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت كروناويروس كرونا در ايران ژن ژنتیک دارو برای درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۳۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند

عباس مسجدی در جلسه شورای معاونین سازمان که با حضور دکتر سیدرضا مظهری رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، گفت: امکان دسترسی برخط به پرونده‌های بیمارستانی افرادی که برای تعیین خسارت به مراکز پزشکی قانونی مراجعه می‌کنند یکی از درخواست‌های جدی سازمان در سال‌های گذشته بود که خوشبختانه با همکاری مناسب وزارت بهداشت به تازگی امکان تبادل الکترونیک پرونده‌های بیماران محقق شده است.

وی افزود: درخواست پرونده‌های بیمارستانی از برخی مراجعین پزشکی قانونی که برای اعلام نظر کارشناسی نیاز به تکمیل پرونده دارند وقت زیادی از مردم تلف می‌کند، اما خوشبختانه با فراهم شدن امکان تبادل الکترونیک این پرونده ها، ضمن عدم نیاز به مراجعه حضوری مراجعین به مراکز درمانی برای دریافت تصاویر پرونده‌های بالینی، از اطاله دادرسی جلوگیری و سرعت در اظهار نظر کارشناسی افزایش می‌یابد.

دکتر مسجدی با اظهار امیدواری در خصوص ادامه دار بودن اجرای این طرح، خاطرنشان کرد: فراهم شدن این امکان برای کارشناسان سازمان در راستای پاسخدهی سریع­تر به مراجعین و تسهیل ارائه خدمت به آنان بسیار مهم است و مراجعین سازمان نیز که عمدتا افراد متألم و آسیب دیده هستند، از آن منتفع خواهند شد لذا امیدواریم زین پس همکاری‌های بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی کشور برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم تداوم داشته باشد.

پیگیری‌های پزشکی قانونی برای تسهیل امور مراجعین قابل تقدیر است

در ادامه این جلسه دکتر سید رضا مظهری رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پیگیری و مطالبه پزشکی قانونی برای راه اندازی و فعال شدن سامانه دسترسی به پرونده‌های بیمارستانی مراجعین به منظور تسهیل امور مردم قابل تقدیر و قدردانی است.

وی افزود: موضوع تبادل اسناد بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی یکی از اهداف برنامه رگلاتور-اپراتور وزارت بهداشت در قالب برنامه پنج ساله هفتم است که به صورت پروژه‌ای مشترک با پزشکی قانونی اجرا خواهد شد.

دکتر مظهری اظهار داشت: در حال حاضر تمام زیر ساخت‌های لازم برای برقراری این تبادل فراهم شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان ماه جاری (اردیبهشت ۱۴۰۳) امکان این دسترسی در مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور فراهم شود.

به گفته رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب این اقدام و از طریق این سامانه کارشناسان پزشکی قانونی که در خصوص میزان و نوع خسارت و آسیب‌های وارد شده به مراجعین اظهار نظر کارشناسی می‌کنند، می‌توانند به جزئیات پرونده‌های بیمارستانی و مراحل درمان او دسترسی داشته باشند و به این واسطه، پاسخدهی در زمان سریع تری به مردم صورت گیرد.

گفتنی است در این جلسه معاونین و جمعی از مدیران کل سازمان پزشکی قانونی کشور و دکتر حسن واعظی رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • به چه نانی نان کامل می‌گویند؟/ تاثیر نان‌های کامل در لاغری
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند