Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: استان به دلیل وسعت و فاصله زیاد بین مراکز جمعیتی از میانگین کشوری شاخص‌های هلال احمر فاصله دارد که انتظار داریم به دلیل تعدد نوع حوادث طبیعی و غیر طبیعی، به میانگین شاخص‌های کشور در این حوزه برسیم.

احمدعلی موهبتی در نشست با رییس جمعیت هلال احمر کشوربا بیان اینکه استان دارای وسعت و پراکندگی بالای جمعیتی است، افزود: بحران ها و حوادث طبیعی و غیرطبیعی بسیاری در استان رخ می‌دهد که به دلیل فاصله زیاد بین مراکز جمعیتی، سرانه هزینه های امداد و نجات بالاتر از سایر نقاط کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: میانگین فاصله استاندارد بین پایگاه های امداد و نجات در کشور ۶۰ کیلومتر است در حالی که این میزان در سیستان و بلوچستان، ۲۰۰ کیلومتر می‌باشد.

استاندار سیستان وبلوچستان راه‌اندازی شعب هلال احمر در همه شهرهای استان بویژه شهرهای ساحلی را مورد تاکید قرار داد.

نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان، توجه بیشتر به موضوعات آموزشی و فرهنگ‌سازی با محوریت مناطق حاشین‌نشین و کپرنشین و شتاب‌دهی در این حوزه را خواستار شد.

رییس جمعیت هلال احمر کشور هم در این نشست از اختصاص خودروهای عملیاتی سنگین و نیمه سنگین و تجهیزات امداد و نجات جاده‌ای و دریایی به استان خبر داد.

کریم همتی با اشاره به پراکندگی و فاصله بالا بین روستاها و شهرها در سیستان وبلوچستان، گفت: بر اساس درخواست و پیگیری های استاندار و نیاز مبرم استان به اختصاص بالگرد دوم، پس از پایان ساخت آشیانه، یک فروند بالگرد امداد و نجات دیگر به استان اختصاص داده می‌شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم گفت: کل اعتبارات مربوط به حوزه امداد و نجات استان در سال گذشته، شش میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده که فقط ۳۰درصد آن تخصیص یافته است.

مهرداد عرب اول افزود: میزان اعتبارات این حوزه در سال جاری ۶ میلیارد تومان با تخصیص  ۶۳درصد می‌باشد و از آنجاییکه تقویت حوزه امداد و نجات برای استان مهم است درخواست داریم اعتبارات گلوبال در اختیار استان قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری نیز در این جلسه با اشاره به اینکه متوسط فاصله روستاها در استان ۵۵ کیلومتر است، اظهار داشت: این موضوع ارایه خدمات بویژه خدمات امداد و نجات را در مواقع بحرانی سخت‌تر کرده است.

منصور بیجارفت: سیلاب دیماه سال گذشته با پیام رهبر معظم انقلاب و حضور رییس جمهور و رییس مجلس شورای اسلامی و کمکهای انسان دوستانه مردم سایر استان‌های کشور، به سیل همدلی تبدیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جمعیت هلال احمر سيستان و بلوچستان استانی اجتماعی سیستان و بلوچستان امداد و نجات هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۶۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان درگیر سیل و آبگرفتگی

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اعلام کرد: از تاریخ ۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ حدود ۲۳ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد تحت تأثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند.

محمودی با اشاره به ۱۵۶ مورد عملیات امداد و نجات نیروهای جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در این مدت به ۸ هزار و ۱۴۱ نفر متأثر از سیل امدادرسانی شده است، ۲۳۴ نفر را به مناطق امن انتقال، و از ۲۴۰ واحد مسکونی تخلیه آب صورت گرفت، ۲۱۶ نفر اسکان اضطراری داده شدند، ۴ هزار و ۸۰۴ قوطی کنسروجات، ۴ هزار و ۸۳۲ کیلوگرم برنج، ۳ هزار و ۷۹۲ کیلوگرم نایلون، ۶۱۳ کیلوگرم حبوبات، ۲ هزار تخته پتو، ۸۲۷ تخته موکت، ۴۲۰ کیلوگرم روغن، ۴۶۹ بسته غذایی، ۲۰۰ قرص نان، ۴۰۴ ست شست‌وشو، ۳۸۱ ست بهداشتی، و ۵۴ دستگاه چادر امدادی، توسط نیروهای جمعیت هلال احمر در بین متأثرین توزیع شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اضافه کرد :۲۷۴ تیم عملیاتی متشکل ۹۸۱ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

دیگر خبرها

  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای
  • استان درگیر سیل و آبگرفتگی
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • ۱۷ استان کشور متاثر از سیل و آبگرفتی/ امدادرسانی به ۵۳۰۰ نفر
  • ورود خودروهای جدید به هلال احمر
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید هلال احمر به استان‌های کشور
  • امدادرسانی به ۱۶ شهرستان درگیر آبگرفتگی در خوزستان
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • برنامه الحاق ناوگان لجستیکی جدید جمعیت هلال احمر به استان‌های کشور
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۲۳ استان