Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@06:38:34 GMT

تظاهرات شهر بنغازی موجب استعفای مقامات لیبیایی شد

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۸۷۵۲۸

تظاهرات شهر بنغازی موجب استعفای مقامات لیبیایی شد

«دولت موقت» شرق لیبی به ریاست عبدالله الثنی بعد از وخامت اوضاع معیشتی شهروندان استعفا کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا به نقل از روزنامه رأی الیوم، عبدالله بلحیق، سخنگوی پارلمان طبرق در شرق لیبی اعلام کرد: دولت موقت به ریاست عبدالله الثنی استعفای خود را تقدیم عقیله صالح، رئیس پارلمان کرد.

دولت الثنی استعفای خود را در جلسه روز یکشنبه که برای بررسی دلایل وخامت اوضاع معیشتی و خدماتی شهروندان از جمله بحران قطعی برق برگزار شد، تقدیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهر بنغازی در شرق لیبی پنجشنبه شاهد اعتراضات گسترده علیه وخامت اوضاع، قطعی برق و کسری نقدینگی بود.

در نشست روز یکشنبه وزرای دارایی، بهداشت، اقتصاد، عضو شرکت برق و چند مسئول دیگر حضور داشتند.

رئیس پارلمان در این نشست در جریان شرح مفصل عملکرد دولت، وزارتخانه‌ها و مراکز ذی‌ربط قرار گرفت.

مهندسان و مسئولان شرکت برق نیز اعلام کردند که دلیل بحران برق کمبود سوخت برای نیروگاه‌هاست و هیچ‌گونه مشکل فنی وجود ندارد.

در این نشست درباره کرونا و پیامدهای آن و فراهم کردن داروهای لازم برای ماه‌های آتی نیز گفتگو شد.

از سوی دیگر، معترضان برای سومین روز متوالی خیابان‌های شهر بنغازی و البیضاء و المرج در شرق لیبی را در اعتراض به اوضاع معیشتی بستند.

به گفته شاهدان عینی اعتراضات به مقر دولت موقت کشیده شد و معترضان ورودی‌های ساختمان را به آتش کشیدند.

در این راستا فرماندهی ارتش "ملی" لیبی با ریاست خلیفه حفتر بر حق شهروندان برای برگزاری تظاهرات مسالمت‌آمیز تأکید و اعلام کرد از این تظاهرات حمایت می‌کند.

پیش‌تر موسسه ملی نفت لیبی اعلام کرده بود دلیل قطعی برق و کمبود سوخت در بازارها سیطره حفتر بر بندرها و میدان‌های نفتی در شرق لیبی و بستن آن از ۱۷ ژانویه است.

از زمان سقوط نظام معمر قذافی، دیکتاتور لیبی در سال ۲۰۱۱ این کشور که بزرگ‌ترین ذخیره نفتی را در آفریقا دارد، صحنه درگیری‌های متوالی است. از سال ۲۰۱۵ نیز دو قدرت بر سر حکومت بر لیبی وارد جنگ شده‌اند؛ دولت وفاق ملی لیبی به نخست‌وزیری فایز السراج که مقر آن در طرابلس قرار دارد و دولت دیگر در شرق لیبی که خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای شورشی موسوم به ارتش ملی از آن حمایت می‌کند.

انتهای پیام/4106/4153/

 

منبع: آنا

کلیدواژه: خلیفه حفتر بنغازی پارلمان طبرق شرق لیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۷۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وحید زمان زاده افزود: در صورت خلا مراکز درمانی از نیروهای پرستاری، این مساله لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که به طور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

بیشتر بخوانید: لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران به کجا رسید؟

وی گفت: امروز ضروت توجه به خواسته های پرستاران، از مرز درخواست های شخصی یا پیگیری های صنفی در سازمان نظام پرستاری و سایر نهادهای پرستاری عبور کرده و در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم به خطر خواهد افتاد.

زمان زاده افزود: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آن طور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و…، است.

وی خاطر نشان کرد: باید مسئولین در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

زمان زاده افزود: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی تر و معقولانه تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می باشد، ورود نمایند زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

کد خبر: 1228954 برچسب‌ها پرستار

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۰۰۰ نفر در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا دستگیر شدند
  • از این مهندس پاس به آن پاسور گل؛ ژاوی و کروس چرا مثل مسی و مولر استعفای خود را پس گرفتند؟
  • پشت‌پرده استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی صهیونیست‌ها
  •  خفّتی که MI۵ و MI۶ کشیدند سیاه‌بازی‌ای که گردن BBC افتاد!
  • بیشتر صهیونیست‌ها خواستار استعفای نتانیاهو هستند
  • اکثریت صهیونیست‌ها خواستار استعفای نتانیاهو هستند
  • استعفای برخی اعضای حزب «نسل نو»
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • مقامات سیاسی ترکیه و دردسر خودروهای لوکس
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است