Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان بر لزوم توجه تمامی مسئولان به مدیریت بهینه منابع تأکید کرد و گفت: در کنار اعتبارات استانی، لازم است از ظرفیت اعتبارات ملی نیز برای شتاب در توسعه استان به‌درستی و بیشتر استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر ارسلان زارع در ششمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، تحقق عدالت اجتماعی را در گرو برنامه‌ریزی و تحقق اهداف برای رشد و توسعه اقتصادی دانست و انجام ماموریت‌ها و وظایف هدفمند دستگاه‌های اجرایی را بسترساز توسعه استان خواند و افزود: تلاش برای تعالی استان باید در راس برنامه ها و فعالیت های مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت برگزاری منظم جلسات شورای برنامه ریزی و توسعه استان و کمیته‌های برنامه‌ریزی شهرستان‌های گیلان ادامه داد: با وجود آنکه در توزیع اعتبارات عمرانی استانی نسبت به مدت مشابه سال قبل جلوتر هستیم، ولی لازم است نسبت به مبادله موافقت نامه ها، شتاب صورت گیرد.   استاندار گیلان سرعت عمل در انجام این مهم را مبنای تشویق دستگاه‌های اجرایی برای اولویت تخصیص ذکر و اضافه کرد: باید مدیریت بهینه منابع مورد توجه مدیران باشد.   وی بر استفاده مطلوب و شایسته از ظرفیت اعتبارات ملی نیز تاکید کرد و افزود: تمامی مسئولان پیگیر جذب اعتبار از وزارتخانه و سازمان های مربوطه باشند.   وی صرفه‌جویی در انجام هزینه ها را موضوعی عنوان کرد که همواره مورد تأکید است و گفت: تکمیل پروژه های نیمه تمام استان در اولویت است و باید پیگیری های لازم در خصوص دو موضوع اعتبارات و اشتغال به طور جدی انجام شود.   استاندار گیلان تعامل مدیران با یکدیگر را در تحقق اهداف موثر ذکر کرد و افزود: این هم افزایی در کنار همت مضاعف ، منجر به شتاب در ارائه خدمات بهتر به مردم و نیز آبادانی استان می شود.    در ششمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان؛ توزیع بخشی از اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای سال‌جاری، بررسی پیشنهادات برای تعیین تکلیف ساختمان اداری میراث فرهنگی و گردشگری، سازمان اسناد و کتابخانه ملی و نیز ساختمانی برای استقرار بنیاد ایران شناسی شعبه استان و همچنین تعیین تکلیف منطقه گردشگری عسگرآباد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار گیلان ارسلان زارع تعامل مدیران جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان برنامه ریزی توسعه استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۸۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران

مدیر نگهداری و بهره‌برداری از تأسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با توجه به ضرورت حفظ منابع آبی برای دوره‌های بعدی، برنامه‌ریزی تأمین آب کشتزارهای مازندران براساس نوبت‌بندی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، جواد دادویه، امروز_یکشنبه نهم اردیبهشت_ با اشاره به آغاز فعالیت کشاورزان در کشتزارهای استان از میانه‌های فروردین و نیاز به آب برای عملیات کاشت اظهار کرد: خوشبختانه با توجه به آورد مناسب رودخانه‌ها و بارندگی‌های خوبی که از ابتدای سال آبی جاری تا کنون در بالادست سد داشتیم، وضعیت ذخیره آب در سد آیت‌الله صالحی مازندرانی مطلوب است.

وی افزود: حجم آب ذخیره شده در مخزن به بیش از ۱۳۹ میلیون متر مکعب معادل ۹۸ درصد پرشدگی رسید.

مدیر نگهداری و بهره‌برداری از تأسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با تاکید بر اینکه با توجه به کاهش دبی آب میان‌حوضه‌ای رودخانه بابلرود و آغاز زودهنگام فصل کشاورزی، رهاسازی آب از این سد برای کشتزارهای شبکه البرز از تاریخ بیست‌وهفتم فروردین آغاز شد، گفت: از ابتدای رهاسازی آب کشاورزی از سد البرز تاکنون بیش از پنج میلیون متر مکعب آب برای آبیاری کشتزارهای شبکه البرز اختصاص پیدا کرده است.

دادویه با بیان اینکه با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته و وضعیت مناسب ذخیره مخزن این سد، متناسب با نیاز کشتزارهای پایین‌دست میزان آب مورد نیاز در ماه‌های آتی تأمین می‌شود، عنوان کرد: البته با توجه به ضرورت حفظ منابع آبی برای دوره‌های بعدی، برنامه‌ریزی تأمین آب براساس نوبت‌بندی خواهد بود.

وی ادامه داد: برای تأمین آب آشامیدنی شهرهای گروه الف از سد البرز هم ماهانه ۲.۵ میلیون مترمکعب آب به تصفیه‌خانه بابل انتقال داده می‌شود.

کد خبر 748797

دیگر خبرها

  • خاموشی چاه‌های کشاورزی در رفسنجان
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند
  • وضعیت اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای لرستان هر چه سریع‌تر مشخص شود
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود