Web Analytics Made Easy - Statcounter

رایزن فرهنگی سفارت ایران در ژاپن در ادامه برگزاری سلسله نشست های تخصصی با موضوعات متنوع فرهنگی و معرفی ایران امروز، نشست تخصصی و مجازی " جایگاه خانواده در ایران" را روز شنبه ۲۲ شهریور ماه ۱۳۹۹ برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان،حسین دیوسالار در ادامه برگزاری سلسله نشست های تخصصی با موضوعات متنوع فرهنگی و معرفی ایران امروز، نشست تخصصی و مجازی " جایگاه خانواده در ایران" را روز شنبه 22 شهریور ماه 1399 برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رایزنی فرهنگی سفارت ایران در ژاپن، در ابتدای این برنامه که بیش از 70 نفر از علاقه مندان ژاپنی حضور داشتند در خصوص فعالیت ها و اقدامات رایزنی فرهنگی در حوزه های مختلف و کتب و نشریات منتشر شده توضیحاتی ارائه گردید و سپس حسین دیوسالار با ارائه توضیحاتی در خصوص این برنامه، جایگاه خانواده، تشکر از استاد مدعو و تقدیر از حضور میهمانان در این نشست مجازی گفت: خانواده در ایران هم در گذشته و هم امروز از اهمیت فراوانی برخوردار بوده و به عنوان یک مجموعه مقدس همواره حفظ و حراست شده است چرا که نقش بسیار مهمی به عنوان یک نهاد مهم اجتماعی، تربیتی و آموزشی دارد.

 

رایزن فرهنگی سفارت کشورمان در ژاپن افزود: خانواده محل زيست، رشد و بالندگي است، در خانواده زندگي جريان دارد، فرزندان رشد مي كنند و تربيت شكل مي گيرد و تمام رفتارهاي انسان نیز متوجه اعضاي ديگر خانواده است. زندگي در كنار خانواده زندگي همراه با مهرباني، عطوفت، خنديدن وگريستن است و در ایران به هم پیوستگی اعضای خانواده با هم از یک سو و خانواده ها با یکدیگر از سوی دیگر بسیار مهم و جدی تلقی می  گردد و بی تردید هر چه خانواده متعالی تر و محکم تر باشد، جامعه ای بالنده تر و زیباتر هم به وجود  خواهد آمد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود اشاره کرد: ایران، کشوری اسلامی است و لذا آموزش های اسلامی هم در تقویت جایگاه این نهاد اجتماعی به ویژه دستورات مستقیمی که در زمینه مهر، محبت، عشق ورزی، توجه به روح، ایمان و تعالی خانواده، پایبندی به اخلاق و بسیاری موضوعات دیگر دارد در تحکیم خانواده بسیار موثر است چرا که تنها با عشق و محبت است که می توان خانواده ای پایدار و متعالی را شاهد بود.

 

دیوسالار در پایان سخنان خود به برگزاری نشست های دیگری در ارتباط با خانواده و زنان اشاره کرد و افزود: پیش از این نیز رایزنی فرهنگی سفارت ایران در ژاپن نشست های تخصصی دیگری از جمله در این زمینه همچون "جایگاه خانواده در اسلام و شینتو" در قالب اولین دور گفتگوی دینی ایران و ژاپن با حضور دکتر ابراهیمی ریاست سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جمعی از اندیشمندان ایرانی و ژاپنی با همکاری مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگ های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، معبد ایسه به عنوان مقدس ترین مکان شینتوئی زیر نظر خاندان امپراطوری و دانشگاه کوگاکان، "جایگاه زنان در واقعه کربلا" در قالب سمینار اربعین، "ایران معاصر و جایگاه زنان" با سخنرانی دکتر کازومی یامازاکی ایران شناس و استاد دانشگاه یوکوهاما، "جایگاه زنان در ایران، دیروز، امروز، آینده" با سخنرانی دکتر نائوهومی آبه متخصص تاریخ ایران واستاد دانشگاه اوچانومیزو و ... را برگزار کرده است.

 

در بخش دوم برنامه خانم  تویوکو موریتا استاد دانشگاه دولتی کاگوشیما در کیوشو، ایران شناس و استاد زبان و ادبیات فارسی که در زمینه مطالعات اجتماعی در ایران به ویژه قوانین مدنی مطالعه و پژوهش دارد به سخنرانی پرداخت و با اشاره   به سفرها و شناخت خود از ایران گفت: سال1368 (1389) برای اولین بار به ایران سفرکردم و بعد از آن مطالعات و تحقیقاتی در مورد این کشور انجام دادم و همچنین به عنوان استادیار دانشگاه کاگوشیما سه برنامه سفر رسمی دانشگاهی به این کشور را برنامه ریزی و اجرا نمودم که علاقه مندی فراوانی به این کشور در میان دانشجویان ایجاد شد و پس از آن هم دوره های زبان فارسی را تشکیل دادم و  به ایران و ایرانیان بسیار علاقه مند هستم.

 

استاد دانشگاه دولتی کاگوشیما در کیوشو در ادامه به نحوه شکل گیری و تعاملات خانواده در ایران اشاره و پس از بررسی موارد مربوط به قانون حمایت از خانواده گفت: قانون حمایتی از خانواده و به ویژه در مورد کودکان و نوجوانان بی سرپرست و بد سرپرست در ایران را در کمتر کشوری در جهان اسلام می توان یافت.

 

وی  همچنین به بررسی دیدگاه های مربوط به خانواده در قالب قانون اساسی و مدنی ایران پرداخت و با اشاره به نقطه نظرات برخی از اندیشمندان همچون دکتر علی شریعتی و دکتر مرتضی مطهری گفت: دکتر شریعتی بهترین زن را فاطمه (ع) که در نگاه ایرانیان بسیار بزرگ و مقدس است دانست و زنان ایرانی در همه زمینه ها از جمله کار، خانواده، اجتماع و ... می توانند حضور موثر فعالیت نمایند و اگر به ایران سفر نمائید به سرعت درک می کنید که آنان در دانشگاه ها حضور بالایی دارند و تحصیلات عالی می کنند و به عنوان سیاستمدار و فعال اجتماعی حضور دارند و در این خصوص یکی از کشورهای توسعه یافته در جهان می باشند.

 

تویوکو موریتا در بخش دیگری از سخنانش به تشریح قوانین حمایتی، توجه افراد حتی همسایگان و بستگان نسبت به مشکلات یکدیگر و به ویژه کودکان خاص و ... پرداخت.

 

در پایان این برنامه نیز سه نفر از علاقه مندان ژاپنی به طرح سئوالات خود پرداختند و پاسخ های لازم نیز ارائه گردید/.

پایان پیام/34

منبع: شبستان

کلیدواژه: ژاپن نشست تخصصی ایران جایگاه خانواده خانواده در ایران استاد دانشگاه فرهنگی سفارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۹۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم

نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم به منظور تبادل تجربیات فنی، فرهنگی و سرمایه‌گذاری و تعاملات بین‌المللی در دیپلماسی شهری، میان شهرها برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم به منظور تبادل تجربیات فنی، فرهنگی و سرمایه گذاری و تعاملات بین‌المللی در دیپلماسی شهری بین شهرها فردا _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ به صورت وبینار برگزار می‌شود.

این سلسله نشست‌ها به ابتکار شهرداری تبریز برگزار می‌شود و در ماه های آینده به صورت مستمر بین شهرداران شهرهای جاده ابریشم ادامه خواهد یافت.

یعقوب هوشیار، شهردار تبریز در این نشست که در قالب وبینار برگزار خواهد شد به ارائه ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی و توریستی شهر تبریز و تبیین جایگاه ژئوپلتیک این شهر در مسیر جاده ابریشم می پردازد.

نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت با حضور موتونوبو ناکاگاوا شهردار نارا (از شهرهای ژاپن)، فضل‌الدین عمراف شهردار سمرقند (از شهرهای ازبکستان) و یعقوب هوشیار شهردار تبریز برپا خواهد شد.

معرفی شهر نارا، جایگاه بین المللی و نقش آن در مسیر جاده ابریشم و همچنین معرفی شهر سمرقند توسط شهردار این شهر از دیگر بخش‌های این وبینار خواهد بود.

رویداد دوجانبه «مجمع ژاپن و ایران در زمینه معماری و مسائل شهری» که در ژاپن بین فوریه و می در سال ۲۰۱۸ برگزار شد، بستر این تبادل فرهنگی را تشکیل داده است. در این راستا و در ادامه فعالیت‌های دیپلماسی شهری و پس از ارایه نامه رسمی شهردار تبریز به شهردار نارا، گفتگو های مابین دو شهر برای اولین بار آغاز شده و امید است گفت‌وگوی شهرداران نتایج خوب و ملموسی را برای شهروندان طرفین داشته باشد.

این نشست به عنوان پیش زمینه‌ای برای نشست دوم که همزمان با همایش فرصت‌های سرمایه گذاری تبریز در سال جاری برگزار می‌شود، خواهد بود.

از نتایج پیش‌بینی شده برای این نشست می‌توان به برگزاری هفته‌های فرهنگی در شهرهای جاده ابریشم، مفاهیم مدرن و بروز در حوزه تعاملات بین المللی در دیپلماسی شهری بین شهرها، توسعه شهری شهرهای تاریخی حول محور تاریخی، تبیین سیاست‌های جاده ابریشم در حوزه‌های تبادلات فرهنگی، گردشگری و احیای بافت‌های تاریخی و توسعه و گسترش تعاملات علمی بین شهرهای جاده ابریشم از طریق برگزاری جلسات و کنفرانس‌ها و بسترسازی توسعه این ارتباطات اشاره کرد.

کد خبر 749269

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی: اقدام‌های فرهنگی باید امیدآفرین باشد
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم برگزار شد
  • آئین گرامیداشت روز شوراها در گناوه برگزار شد
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • نشست هم افزایی مسوولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • نشست تخصصی «تصویر ایران پس از وعده صادق» برگزار می‌شود
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • دهه کرامت فرصتی مناسب برای تببین جایگاه اهل بیت علیهم السلام
  • اقدامات فرهنگی باید باعث امیدآفرینی در جامعه شود
  • برگزاری نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم