Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@02:33:29 GMT

ساماندهی وضعیت بافت تاریخی شیراز یک ضرورت است

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۸۹۶۷۸

ساماندهی وضعیت بافت تاریخی شیراز یک ضرورت است

ایسنا/فارس فرماندار شهرستان شیراز ساماندهی و رفع مشکلات و معضلات محدوده بافت تاریخی و فرهنگی این کلانشهر را یک ضرورت دانست و تاکید کرد که تا اجرای طرح‌های تاثیرگذار، این موضوع را دنبال خواهد کرد.

محمدرضا امیری، در حاشیه بازدید از بافت تاریخی و فرهنگی شهر شیراز در گفت و گو با ایسنا، افزود: در این بازدید ضمن اطلاع از وضعیت کلی بافت، در گفت و گو با ساکنان، برخی از مسائل که به عنوان مطالبه مردمی، مطرح شد که در حد چارچوب‌های قانونی دنبال خواهده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیری بافت تاریخی و فرهنگی شیراز را یکی از مظاهر هویتی این شهر دانست و گفت: این بافت مهد علما و دانشمندان و فضلای بسیاری بوده و اکنون هم به واسطه حرم‌های شریف، به لحاظ فرهنگی و مذهبی مرکزیت اصلی شیراز محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه معضلات و مشکلات مختلفی در این محدوده به دلیل خارج شدن جمعیت بومی ساکن، ایجاد شده و گسترش یافته است، گفت: امروز ترکیب جمعیتی بافت تاریخی فرهنگی تغییر کرده و همین هم موجب دغدغه‌های فراوانی شده است.

امیری گفت: موضوع ساماندهی بافت تاریخی فرهنگی شیراز، دغدغه‌ی همه مسئولین، علما، معتمدین، بزرگان و شهروندان شیراز و فارس است و نیازمند اتخاذ تدابیری در این خصوص هستیم.

فرماندار شیراز، اعتراض مردم ساکن و کاسب در محل را حضور معتادان متجاهر و دیگر آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: قطعا در خصوص رفع آسیب‌های موجود، جلساتی را با دستگاه‌ها و مسئولان ذیربط برگزار و مسئله را پیگیری خواهیم کرد.

امیری در پاسخ به این سئوال که تا چه حد می‌توان به ساماندهی معتادان متجاهر و رفع آسیب‌های اجتماعی موجود در بافت، با توجه به پیشینه وعده‌های داده شده، امیدوار بود، گفت: موارد متعددی در این موضوع دخیل است؛ مکان نگهداری، شرایط بازپروری، جلوگیری از بازگشت معتاد به اعتیاد و تامین اعتبارات مورد نیاز و دیگر مسائل.

فرماندار شیراز گفت: امیدواریم در آینده با هماهنگی دستگاه‌های ذیربط، زمینه و افزامات ساماندهی وضعیت کنونی بافت تاریخی و فرهنگی شیراز فراهم شود.

به گزارش ایسنا، برخی از کسبه و ساکنان محل ادعا می‌کردند که مسیر بازدید فرماندار از قبل پاکسازی و آماده شده است تا کمترین میزان آسیب و مشکلات دیده شود.

یکی از دغدغه‌های مطرح شده از سوی ساکنانی که با فرماندار گفت و گو داشتند، موضوع تبدیل کنتورهای برق و افزایش آمپراژ این کنتورهای قدیمی و وجه درخواستی شرکت توزیع نیروی برق بابت این تعویض بود.

ساکنان این منطقه که عموما از اقشار آسیب‌پذیر و کم درآمد جامعه هستند، مدعی بودند که اکثرا توان پرداخت مبلغ تعیین شده از سوی شرکت برق برای تعویض کنتورها را ندارند، حال آنکه، موضوع از نظر آن شرکت یک الزام است که باید انجام شود.

گزارش ایسنا حاکی است که در بخشی از این بازدید که فرماندار مسیر خود را به سمت محدوده‌ای خارج از قسمت پیش‌بینی شده تغییر داد، حضور معتادان متجاهر، درگیری بین آنها و وضعیت نامناسب تجمع این افراد، کاملا مشهود بود.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بافت تاریخی و فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۹۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان

سرپرست مدیریت بافت تاریخی شهرداری سمنان از بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان خبر داد.

محمودرضا دارایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در سمنان اظهار کرد: بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان توسط عوامل مدیریت بافت تاریخی شهرداری سمنان آغازشده است.

وی افزود: شهرداری سمنان تسهیلات و مشوق‌های ویژه‌ای برای بازآفرینی با تاکید بر بازسازی، بهسازی، نوسازی و مقاوم‌سازی بافت‌های فرسوده شهری و خانه‌های قدیمی و تاریخی ارائه می‌دهد.

مدیر بافت تاریخی شهرداری سمنان خاطرنشان کرد: در شهر سمنان ۵۷۳ هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد میانی وجود دارد.

سرپرست مدیریت بافت تاریخی شهرداری سمنان خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران در بازآفرینی شهری، باعث رشد و ارتقای سطح کیفی سیما و منظر شهری خصوصاً در محدوده بافت تاریخی می‌شود.

کد خبر 750843

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • شیراز؛ اولین شهر ایرانی که صاحب یک روز در تقویم شد
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد