Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نویسنده گفت: سند ۲۰۳۰ با قانون اساسی و فرهنگ معیار جامعه ایرانی در تضاد است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسین رمضانی در مراسم رونمایی از کتاب بررسی و نقد سند 2030، توسعه پایدار که در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: در برنامه توسعه ملل متحد اولین نگاه رشد اقتصادی است و در دهه 90 بحث توسعه انسانی مطرح شد و در دو دهه اخیر هم مفهوم محیط زیست اضافه و این باعث شده است دستور کار 2030 که 17 هدف اصلی دارد سه بعد اهداف اقتصادی، محیط زیستی و اجتماعی را در برداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نویسنده کتاب بررسی و نقد سند 2030 افزود: 2030 جزو معاندان سیاسی محسوب می‌شود و تبعات معاهدات حقوقی را ندارد و تبعات سیاسی دارد. سازوکار گزارش‌گیری گسترده برای این اسناد تهیه می‌شود و سران کشورها باید پاسخ دهند چرا برخی شاخص‌ها پایین است.

وی ادامه داد: با امضای  سند 2030 مجموعه‌ای از اسناد را امضا کردیم و در چند جا ذکر شده است. در ابعاد روشی و سیاست‌گذاری و اشاعه جهانی سیاست‌گذاری‌ها نحوه کارشان بسیار درس‌آموز است. اینکه چگونه تمام نهادهای بین المللی را با هم لینک و شبکه کارشناسان را برای گزارش گیری از کشورها فعال کرده‌اند.

رمضانی تصریح کرد: ما باید سندنویسی و پیاده کردن و اجرای آن را یاد بگیریم و این خلائی است که ما داریم و مشاهده این سند در این زمینه کمک می‌کند.

وی همچنین گفت: امروز ما در یک مواجهه تمدنی با جهان غرب هستیم، مدرنیته و لایه‌های معرفتی مدرنیسم از طریق سبک زندگی خود را بسط می‌دهند و اگر بخواهیم هویت خود را حفظ کنیم چاره‌ای نداریم جز اینکه مواجهه تمدنی را داشته باشیم و شکل گیری گفتمان انقلاب اسلامی و باور شدن آن در گروی این مواجهات است.

نویسنده کتاب بررسی و نقد سند 2030  افزود: سند 2030 با قانون اساسی، گفتمان انقلاب اسلامی، فرهنگ معیار جامعه ایرانی، سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب و اسناد بالادستی و برخی قوانین وضع شده در کشور در تضاد است.

رمضانی درباره آسیب های بنیادین ناظرمبنای دستور کار 2030 گفت: ایده توسعه پس از جنگ جهانی دوم جایگزین استعمار کهن شد و دوگانه استعمارکننده و استعمار شده در واقعیت نظم نوین جهانی تبدیل به کشورهای توسعه یافته و توسعه نیافته شده است.

وی تصریح کرد: مفاهیم حفظ بازار آزاد و تجارت در قالب رقابت آزاد را در سند 2030 می‌بینیم یعنی تا این حد ریز شده‌اند که به دولت‌ها اجازه اختصاص یارانه به صنایع خود نمی‌دهند. همچنین حفظ جهان توسعه یافته و کمترتوسعه یافته برای اهدافی که ترسیم کرده‌اند دائم تکرار می‌شود یعنی اقدامات با رهبری کشورهای توسعه یافته انجام می‌شود.

نویسنده کتاب بررسی و نقد سند 2030 خاطرنشان کرد: سند 2030 رهیافت کاملا فمنیستی دارد. 2030 واقعا دستور کار استعماری است که به دنبال چرخش نوین در فضای بهره‌کشی از جوامع است و در مواجهه با جامعه جهانی صداقت ندارد.

معاونت زنان و خانواده ریاست‌جمهوری مجری بخش مهمی از سند 2030!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: توسعه یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۰۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریادار سیاری: تزریق فرهنگ استکباری برای جلوگیری از پیشرفت است

به گزارش جام‌جم آنلاین از ایرنا، دریادار حبیب الله سیاری روز پنجشنبه در آیین پایانی صد و سی و یکمین همایش توانمندسازی استادان دروس عقیدتی سیاسی، معارف و قرآن آجا در مشهد افزود: با نفوذ فرهنگ استکباری نمی توانیم تصمیم گیران و تصمیم‌سازانی برای آینده تربیت کنیم که بتواند با جنگ نرم و سیاست استکبار مبارزه کند.

وی بیان کرد: امروز دشمن به دنبال تاثیرگذاری بر قوه تشخیص و شناخت مردم است.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی گفت: اکنون در مرحله استعمار فرانو قرار داریم که تاثیرگذاری بر افکار از طریق شبکه‌های ارتباطی و تسلط بر مغز نسل آینده‌ساز صورت می‌گیرد، جهاد تبیین در شرایط کنونی از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وی ادامه داد: دشمن در استعمار کهن لشکرکشی داشت و استعمار نو با حاکمان دست نشانده به اهداف خود می‌رسید. در استعمار فرانو، دشمن می‌خواهد عقاید، باور، ارزشها، تفکر و رفتار نسل جوان و نوجوان عوض شود، در نتیجه نسل ما بر مبنای خواست آنها حرکت خواهد کرد.

سیاری با بیان اینکه مهم‌ترین داشته هر سازمان سرمایه انسانی است، افزود: در میدان رقابت، امروز سرمایه انسانی است که می‌تواند سازمان را رشد و تعالی بدهد.

وی گفت: نباید دچار روزمرگی شویم و خواب حرفه‌ای بر ما غلبه کند باید در امور مختلف به دنبال نوآوری و افزایش علم و روش نو باشیم.
صد و سی و یکمین همایش توانمندسازی استادان دروس عقیدتی سیاسی، معارف و قرآن آجا یکشنبه نهم اردیبهشت ماه آغاز شد و امروز به پایان رسید.

دیگر خبرها

  • تزریق فرهنگ استکباری برای جلوگیری از پیشرفت است
  • اصول اساسی نظام «مردم محوری» است
  • دشمن به دنبال تأثیرگذاری بر قوه تشخیص و شناخت مردم است
  • دریادار سیاری: تزریق فرهنگ استکباری برای جلوگیری از پیشرفت است
  • بدرود آقای پل استر
  • گفت‌وگوی بی‌بی‌سی فارسی با یکی از نویسنده‌های گزارش درباره قتل نیکاشاکرمی و تجاوز به او | بخش فارسی BBC آمد ابرو را درست کند، چشمش را هم کور کرد...
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مساله غزه در اجلاس باکو
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • مسوولان در نشر و چاپ کتاب نویسندگان را حمایت کنند