Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@22:28:53 GMT

نرخ شالیکوبی برنج در لرستان اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۹۱۶۵۹

نرخ شالیکوبی برنج در لرستان اعلام شد

صیداحمد مرادی روز دوشنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز لرستان افزود: پس از برگزاری جلسات متعدد با صنف کشاورزی، شالیکوبی و ستاد تنظیم بازار مقرر شده است واحدهای شالیکوبی استان بابت خشک و سفیدکردن هر کیلوگرم برنج ۷۰۰ تومان از کشاورزان دریافت کنند.

وی اظهار داشت: این رقم سال گذشته ۵۰۰ تومان بوده است و ۳۰ واحد شالیکوبی استان در خرم آباد، چگنی، دورود و بروجرد موظف به رعایت نرخ ۷۰۰ تومانی هستند و در صورت مشاهده تخلف جریمه می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کیفیت عطر و طعم برنج لرستانی بسیار مرغوب است که بازارهای خوبی در تهران، قم، اصفهان و مرکزی دارد و قیمت فروش انواع مختلف آن با توجه به بازار عرضه و تقاضا تعیین می شود.

مرادی اضافه کرد: لرستان محصولات استراتژیکی همچون گندم، برنج، جو و حبوبات را در سطح و کیفیت بالا تولید می کند که جهاد کشاورزی آماده صدور مجوز صنایع تبدیلی برای جلوگیری از خام فروشی این تولیدات است.

سطح زیر کشت برنج در لرستان ۱۰ هزار هکتار است که برداشت این محصول با ضریب مکانیزاسیون ۷۰ درصد آغاز شده و تا مهرماه ادامه دارد.

سطح زمین های کشاورزی لرستان حدود ۸۰۰ هزار هکتار است، ۱۳۰ هزار نفر بهره‌بردار این بخش هستند و ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار نفر از این  محل ارتزاق می کنند.

سه میلیون تن انواع محصول زراعی، باغی و دامی با ارزش بیش از هفت هزار میلیارد تومان سالانه در استان تولید می شود و مجموع سطح زیر کشت تابستانه از جمله برنج در این استان کمتر از ۵۰ هزار هکتار است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی برنج لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی برنج لرستان وزارت جهاد کشاورزی برنج لرستان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۱۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت:در برخی نقاط به صورت نقطه‌ای، ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک وجود دارد.

حسین میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: لرستان استانی است که عمده کاربری اراضی آن در چهارچوب جنگل و مرتع تعریف شده و ۷۵ درصد سطح آن را جنگل و مرتع تشکیل داده است.

وی اضافه کرد: متاسفانه نتوانسته‌ایم این منابع را در سطح استان و کشور مدیریت کنیم علیرغم اینکه تلاش‌های زیادی شده اما باید یک راهبرد منسجم و اجماع شده را اتخاذ کنیم.

میرزایی بیان کرد: لرستان استانی آبخیز بوده و برای مهار سیلاب نیاز است عملیات‌های آبخیزداری و آبخوانداری انجام شود.

مدیرکل منابع طبیعی لرستان عنوان کرد: لرستان دارای شیب بالایی است و میزان فرسایش در آن نسبت به میانگین کشوری زیاد است به گونه‌ای که در برخی نقاط به صورت نقطه‌ای، ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک وجود دارد.

وی افزود: فرسایش خاک در هر هکتار در کشور ۱۶ تن بوده اما در لرستان این رقم ۲۵ تن در هکتار گزارش شده است.

میرزایی بر ایجاد اقدامات آبخیزداری و آبخوانداری در استان نظیر لرستان تاکید داشت و گفت: مدیریت بحران اعتبارات استانی خوبی را به این مسئله اختصاص داده است اما باید اعتبارات ملی بیشتری برای انجام آن در نظر گرفته شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • آبرسانی به ۳۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی فلارد
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان