Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-01@18:03:00 GMT

کشف پرونده فیشینگ در قم به ارزش 800 میلیون ریال

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۹۲۶۰۸

به گزارش رکنا، علی موالی اظهار کرد: شخصی 20 ساله ساکن قم با در دست داشتن شکایتی از دادسرای مبارزه با جرایم رایانه ای ضمن مراجعه به پلیس فتا قم مبنی بر کلاهبرداری رایانه ای مدعی شد که طی چند روز اخیر واریز و برداشت‌هایی به حساب وی شده است که خود او اطلاعی از این جابجایی‌ها نداشته و ممکن است از طریق افشا اطلاعات محرمانه کارت بانکی وی در درگاه‌های جعلی، شخصی در حال سو استفاده باشد که موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شاکی در اظهاراتش عنوان کرد مدتی قبل یکی از دوستان وی به دلیل خرید مایحتاج روزانه، کارت بانکی وی را قرض گرفته و به بهانه مفقود شدن دیگر کارت را به وی بازنگردانده است سپس طی چند روز پس از مفقودی تراکنش‌های مختلف از شهرهای گوناگون انجام شده است .

رئیس پلیس فتا استان قم افزود: با ردگیری دقیق ابتدا دوست شاکی به عنوان متهم اول احضار شد که وی ابتدا منکر دریافت کارت از شاکی شد ولی با بررسی‌ دوربین‌های اطراف محل تردد متهم، وی اعتراف و بیان کرد که کارت را در اختیار شخص دیگری(متهم دوم) در قبال دریافت مبلغی قرار داده و پس از شناسایی و دستگیری متهم دوم، وی نیز اقرار کرد که کارت را در اختیار شخص دیگری در قبال تحویل وجهی قرارداده است که با شناسایی متهم سوم وی نیز دستگیر شد و پس از اخذ اظهارات لب به اعتراف گشود و بیان کرد در زمینه ساخت درگاه‌های جعلی بانکی و فیشینگ فعالیت داشته است .

وی ادامه داد: متهم ردیف سوم در ادامه معترف شد از کارت مذکور شاکی و سایر کارت‌های موجود برای واریز وجوهات کلاهبرداری شده از شهروندان استفاده ‌کرده و سپس کارت‌های مذکور را در اختیار شخص مونثی جهت مصرف مبالغ از طریق خرید‌های اینترنتی و دستگاه‌های کارت خوان قرار داده است. باهمکاری متهم سوم، متهم چهارم نیز دستگیر و به بزه انتسابی همدستی و همکاری با متهمان فوق اعتراف کرد. پس از اعترافات متهمان سایر شکات نیز شناسایی و برای تکمیل پرونده به دادسرا معرفی شدند.

موالی با اشاره به اینکه پرونده با مستندات پلیس به دادسرای مبارزه با جرایم رایانه ای ارسال شد، اظهار کرد: با توجه به استفاده از ترفندهای گوناگون توسط متهمان به قصد کلاهبرداری و برداشت غیر مجاز از حساب، شهروندان باید به طور مستمر سواد رسانه ای خود را منطبق با مسائل روز افزایش دهند تا دچار ضرر و زیان مالی نگردند.

رئیس پلیس فتا استان قم گفت: شهروندان بایستی در همه حال مراقب اطلاعات هویتی و حساب بانکی خود از جمله کارت‌های بانکی باشند و آن‌ها را به راحتی در اختیار سایر افراد قرار ندهند.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو محرم پلیس کلاهبرداری پلیس فتا کلاهبرداری اخبار حوادث قم پرونده متهمان فیشینگ کارت بانکی عکس فیلم ساعت مرد ایران کرونا زندگی اخبار تهران قتل پرونده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۲۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

تین نیوز

رئیس کل دادگستری خوزستان از تعیین تکلیف پرونده های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان در سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از دادگستری کل خوزستان، علی دهقانی اظهار کرد: در راستای تاکید رئیس قوه قضاییه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام در دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

دهقانی ادامه داد: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می کنند و هزینه بالای نگهداری از آن ها که موجب ضرر به بیت المال می شود، دستور داده شد نسبت به تعیین تکلیف آن ها از مراجع قانونی اقدامات لازم انجام شود و پرونده ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

وی گفت: این پرونده ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود ۴ هزار میلیارد ریال به بیت المال بازگشته است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۲۹۹ پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ پرونده نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم سازی تعیین تکلیف شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان با قدردانی از پیگیری های دادستان مرکز استان و دادستان های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش های مدیران اداره اموال تملیکی استان خوزستان، گفت: از آذرماه سال گذشته با تعیین نماینده ای از اداره کل اموال تملیکی استان خوزستان برای مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده های فاقد رأی، ۹۱۰ رای قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

دهقانی گفت: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال و یک فقره انهدام تخصصی دارو، از پرونده های مهم تعیین تکلیف شده استان خوزستان در سال گذشته است.

وی افزود: همچنین ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • محاکمه مرد رمال به اتهام تعرض به ۵ زن
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در چناران
  • دام سیاه مرد رمال برای ۵ زن
  • صافکار متخلف اردبیلی نقره داغ شد
  • تقلب در تعمیر کولر
  • دام سیاه مرد رمال برای ۵ زن | می‌خواستم شوهر خوبی نصیبم شود اما این مرد...
  • تعرض مرد رمال به زنان به بهانه بخت گشایی
  • جریمه ۵ میلیارد ریالی صافکار متخلف اردبیلی
  • شناسایی متهم برداشت غیرمجاز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی در تربت حیدریه
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان