Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-26@00:46:11 GMT

سوگا جانشین آبه در حزب حاکم ژاپن شد+بیوگرافی

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۹۳۵۵۳

سوگا جانشین آبه در حزب حاکم ژاپن شد+بیوگرافی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، یوشیهیده سوگا، دبیر اول کابینه ژاپن  و متحد قدیمی شینزو آبه، نخست وزیر قبلی ژاپن که به دلیل مشکلات ناشی از بیماری از سمت خود کناره گیری کرد امروز (دوشنبه) در رای گیری حزب لیبرال دموکرات (حزب حاکم) این کشور توانست اکثریت آرا را به خود اختصاص داده و از این هفته به عنوان جانشین آبه و نخست وزیر جدید ژاپن فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  قرار است اواخر هفته جلسه ای در پارلمان به منظور برگزاری نشست رای اعتماد به سوگا برگزار شود و در این جلسه وی رسما پست نخست وزیری ژاپن را به دست خواهد آورد.   سوگای 71 ساله که فرزند یک کشاورز ساده بوده اعلام کرده سیاستهای اقتصادی و بین الملل آبه را ادامه خواهد داد اکثریت 394 رای حزب لیبرال دموکرات را به خود اختصاص داد.   ان اچ کی نیز پیش از رای گیری پیش بینی کرده بود که سوگا 70 درصد رای اعضای پارلمان را به خود اختصاص خواهد داد.   سوگا روز شنبه اعلام کرده بود که به دنبال ترویج دموکراسی و افزایش ارتباطات با کشورهای آسیایی مانند چین و کره جنوبی است.   وی همچنین گفته بود که قصد تشکیل دولت موقت را ندارد. دست راست شینزو آبه، در مصاحبه با کیودو نیوز در اواسط شهریور گفت که واکنش به ویروس کرونا اولویت اصلی دولت بعد خواهد شد.   سوگا در این مصاحبه گفت: دولت بعدی نباید یک دولت موقت باشد. رهبر بعدی باید با اعتماد به نفس وظایف خود را انجام داده و مسئولیت را به مردم واگذار کند.   بیوگرافی سوگا   سوگا در سال 1948 به دنیا آمد و برخلاف آبه که فرزند یک وزیر خارجه و نوه نخست وزیر ژاپن به شمار می رفت، یک سیاستمدار خود ساخته به شمار می رود.   وی فرزند یک کشاورز و معلم در یوزاوا، شهری در حومه آکیتا بود که باوجود عدم پیشینه سیاسی اکنون در آستانه در اختیار گرفتن مدیریت سومین اقتصاد برتر دنیاست.   سوگا به دانشگاه "هوسی" در توکیو رفت زیرا این مرکز آموزشی هزینه کمتری نسبت به مراکز دیگر دریافت می کرد و او همزمان برای پرداخت مخارج خود در یک کارخانه مشغول به کار شد و در سال 1973 در رشته حقوق فارغ التحصیل شد.   همکلاسی وی در دبیرستان درباره سوگا گفته: او بسیار ساکت بود. او فردی بود که حضور و یا عدم حضور او در یک جمع تفاوتی نداشت و شما متوجه آن نمی شدید.   شغل او در زمینه سیاست از سال 1987 آغاز شد و با حضور در شورای شهر یوکوهاما به "شهردار در سایه" مشهور شد.   برخی از کارشناسان معتقدند عملکرد سوگا در خروج ژاپن از رکود پس از شیوع کرونا قابل توجه بوده و او حتی بهتر از آبه توانایی ارتباط با رای دهندگان ژاپنی را دارد.   وی در آغاز کمپین انتخاباتی خود گفته بود: اینکه فردی عادی مانند من بتواند نخست وزیر شود... این دقیقا نشان دهنده دموکراسی ژاپن است... اینطور نیست؟

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: یوشیهیده سوگا نخست وزیر ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۳۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین سنگ مرزی در مرز آذربایجان و ارمنستان گذاشته شد / عکس

به گزارش صدای ایران به نقل از خبرگزاری آنادولی،شاهین مصطفی‌اف، معاون نخست‌وزیر آذربایجان و رئیس مشترک کمیسیون شناسایی خط مرز بین ارمنستان و آذربایجان طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: گروه‌های کارشناسی دو کشور در حال کار بر روی تعیین مختصات با توجه به اندازه‌گیری‌های ژئودسیک (پیمایشی) در مرز بوده و در نتیجه برای اولین بار سنگ مرزی در مرز دو کشور قرار گرفت.

گفتنی است هشتمین نشست کمیسیون‌های تعیین مرز در ۱۹ آوریل ماه جاری به ریاست شاهین مصطفی‌اف، معاون نخست‌وزیر آذربایجان و مهر گریگوریان معاون نخست‌وزیر ارمنستان در مرز دو کشور برگزار شد.

آیهان حاجی‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان با انتشار بیانیه‌ای در حساب کاربری خود رد شبکه اجتماعی ایکس درباره این نشست اعلام کرد: کمیسیون‌های آذربایجان و ارمنستان در مورد برخی مسائل به توافق رسیده‌اند.

حاجی‌زاده نوشت: «رویداد تاریخی مورد انتظار. ارمنستان موافقت کرد ۴ روستای آذربایجان را که از اوایل دهه ۱۹۹۰ میلادی اشغال کرده بود، بازگرداند».

دیگر خبرها

  • اولین سنگ مرزی در مرز آذربایجان و ارمنستان گذاشته شد / عکس
  • نخست وزیر اسپانیا در فکر کناره گیری از قدرت
  • رقابت پورماهانی در دور نخست کاپ جهانی شانگهای با کمانداری از ژاپن
  • حمله وزیر نتانیاهو به ارتش رژیم صهیونیستی/ اسموتریچ: فرماندهان مسئولیت شکست را بپذیرند
  • لحظه استقبال نخست وزیر سریلانکا از رئیسی + فیلم
  • رئیسی با استقبال نخست وزیر سریلانکا وارد این کشور شد
  • نویسنده صهیونیست: نتانیاهو اسرائیل را نابود خواهد برد
  • ناراحتی وزیر ورزش از شرایط حاکم بر فوتبال/ ماجرای جلسه کیومرث هاشمی با هیات رئیسه فدراسیون فوتبال
  • اهداف سه‌گانه اردوغان از سفر به عراق چه بود؟
  • نخست وزیر پشت ژاوی در آمد!