Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین رمضانی در همایش چالش‌های سند ۲۰۳۰ برای ایران بر ضرورت مواجهه تمدنی با سند ۲۰۳۰ تأکید کرد. همچنین محمود مهام گفت: سند ۲۰۳۰ به جای علت یابی به معلول‌ها پرداخته است. به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، همایش «چالش‌های سند ۲۰۳۰ برای ایران و نحوه تحقق تحول بنیادین آموزش و پرورش»، صبح امروز ۲۴ شهریورماه با سخنرانی حسین رمضانی و محمود مهام اعضای هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و حضور اندیشمندان و صاحبنظران، در سالن علامه جعفری (ره) پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حسین رمضانی در این جلسه مفهوم توسعه انسانی را مورد توجه قرار داد و به اهداف ۱۷ گانه سند ۲۰۳۰ اشاره و خاطرنشان کرد: دستور کار توسعه جهانی، به لحاظ سیاسی یک معاهده حقوقی و نزاکتی – اخلاقی محسوب می‌شود و این سند شامل تبعات سیاسی همچون سازوکار گزارش دهی است و ما باید به آن توجه داشته باشیم.

رئیس مرکز مطالعات پیشرفت و تمدن تأکید کرد: سند ۲۰۳۰ بدنه نهادی گسترده‌ای دارد، یعنی به نوعی همه حوزه‌های توسعه‌ای در دستور کار این سند قرار گرفته اند و همه نهاد‌های سازمان‌های بین المللی پشتوانه نهادی آن هستند؛ حدود ۳۰ نهاد بین المللی برای پشتیبانی از این سند تعهد دارند، از این رو باید دانست امضای سند ۲۰۳۰ تنها امضای یک سند نیست، بلکه به مثابه امضای مجموعه‌ای از اسناد تلقی می‌شود.

وی با بیان اینکه غربی‌ها همه نهاد‌های بین المللی را با همدیگر پیوند داده اند تا اسناد خود را اجرایی کنند و ما باید این موضوع را در نظر داشته باشیم، گفت: ما باید سند نویسی و پیاده سازی و اجرای آن‌ها را فرابگیریم؛ امروز بر اساس فرموده رهبر معظم انقلاب مهم‌ترین وجه مواجهه با سند ۲۰۳۰، مواجهه تمدنی است، زیرا ما در یک مواجهه تمدنی با غرب قرار داریم و مدرنیته می‌خواهد لایه‌های معرفتی مدرنیسم خود را از طریق اسناد بین المللی به درون ملت‌ها نفوذ دهد، بنابراین ما برای شکست آن چاره‌ای جز مواجهه تمدنی نداریم.

همچنین محمود مهام در این همایش طی سخنانی خاطرنشان کرد: سند ۲۰۳۰ گزارش جهانی توسعه پایدار بوده که مبتنی بر داده‌های جهانی است، بنابراین نگاه سیاست گذارانه دارد و می‌کوشند دیدگاه‌های جوامع علمی در سراسر جهان احصا کرده و مسیری را برای توسعه پایدار در آینده ترسیم کنند.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به پیشینه طولانی سند ۲۰۳۰ اشاره و بیان کرد: امروز وارد دوره جدیدی از برنامه ریزی جهانی شده ایم که لازم است در گام دوم انقلاب به آن توجه جدی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه سند ۲۰۳۰ مخالف راهبرد ایران قوی است، عنوان کرد: مجادلات فراوانی در زمینه سند ۲۰۳۰ وجود داشته و سابقه بحث‌هایی که در این زمینه شده، بسیار جدی است؛ شعار جذاب سند ۲۰۳۰، دگرگون ساختن جهان است، اما در حقیقت این سند عمدتاً به معلول‌ها پرداخته و به علت‌ها توجهی ندارد، در حالی که برای دگرگون سازی نیازمند ریشه یابی و علت یابی داریم.

گفتنی است، در این همایش از دو کتاب «بررسی و نقد سند ۲۰۳۰؛ توسعه پای‌دار» نوشته حسین رمضانی و کتاب «مداخله در بافت مجتمع‌های زیستی» نوشته محمود مهام با حضور آیت الله رشاد رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی رونمایی شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سند 2030 حسین رمضانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی مواجهه تمدنی حسین رمضانی سند ۲۰۳۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۴۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اورتگا: سازمان ملل در مواجهه با نسل‌کشی کوبا و غزه به‌ چه کار می‌آید؟

رئیس‌جمهوری نیکاراگوئه توانایی سازمان ملل متحد در از بین بردن موانع برای پایان دادن به محاصره آمریکا علیه کوبا و جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه را زیر سوال برد و گفت این نهاد «چیزی بیش از ابزار امپریالیست‌ها نبوده است» و «هیچ فایده‌ای ندارد».

به نقل از تارنمای اسپوتنیک، دنیل اورتگا رئیس‌جمهوری نیکاراگوئه در جریان یک رویداد سیاسی در ماناگوآ گفت: "سازمان ملل برای چه؟ هیچ فایده‌ای ندارد. از صحبت کردن تا عمل کردن، چیزی بیش از ابزار امپریالیست‌های زمین نیست. "

وی خاطرنشان کرد: در سازمان ملل هر سال به رفع محاصره علیه کوبا رای می‌دهند و تنها دو رای مخالف وجود دارد: ایالات متحده و اسرائیل؛ بنابراین سازمان ملل به چه کار می‌آید؟

اورتگا همچنین به جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، به ویژه موضوع به رسمیت شناختن کشور فلسطین اشاره کرد و گفت: درست مانند آنچه که اکنون در مورد فلسطین اتفاق افتاده است، رای به رسمیت شناختن کشور فلسطین، دادن کرسی به آن در سازمان ملل، همه به جز دولت ایالات متحده رای مثبت می‌دهند، سپس زور بر منطق غلبه می‌کند، زور بر قانون غلبه می‌کند.

رئیس‌جمهوری نیکاراگوئه گفت: محاصره آمریکا علیه کوبا و همچنین اقدامات نیرو‌های نظامی اسرائیل علیه مردم فلسطین به یک میزان، نسل‌کشی هستند.

وی افزود: شکل‌های مختلفی از نسل‌کشی وجود دارد، نسل‌کشی که علیه مردم فلسطین انجام می‌شود و نسل‌کشی که علیه مردم کوبا انجام شده است؛ این نقض حقوق بشر نیست، این یک نسل‌کشی است، زیرا این نسل‌کشی، مردم را به رنج می‌کشاند، آنها را به فقر می‌کشاند، مردم را به دلیل کمبود دارو از بین می‌برد و کارزار‌هایی برای برانگیختن مردم و قیام راه می‌اندازد.

اورتگا معتقد است آمریکا با هدف سرنگونی دولت‌ها، شورش‌ها و قیام‌های (اجتماعی) همچون کودتای سال ۲۰۱۸ علیه نیکاراگوئه ایجاد می‌کند.

رئیس‌جمهوری نیکاراگوئه همچنین واشنگتن و متحدان اروپایی آن که میلیارد‌ها دلار برای تامین مالی دولت اوکراین و رژیم اسرائیل اختصاص داده‌اند را مورد انتقاد قرار داد؛ اختصاص میلیارد‌ها دلار برای «تقویت و غنی‌سازی» نخبگان صنعت نظامی که جهان و بشریت را در معرض خطر جنگ هسته‌ای قرار داده‌اند.

وزارت امور خارجه نیکاراگوئه نیز به تازگی در واکنش به تحولات خاورمیانه، همزمان با یادآوری «حمله‌های وحشیانه» رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین، «انفعال و بی‌کفایتی» سازمان ملل متحد را مورد انتقاد قرار داد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور
  • اورتگا: سازمان ملل در مواجهه با نسل‌کشی کوبا و غزه به‌ چه کار می‌آید؟
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار
  • ۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است
  • آن ها که در ایران می مانند و می خواهند آن را بسازند این مقاله را بخوانند / ۱۰۰۰ سال حکومت ایلیاتی و ۸۰۰ سال تعطیلی عقل و اندیشه و علم
  • ۲۷۳۲ مورد بازرسی کالا، فنی و نشت‌یابی از سوی واحد بازرسی شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • چاره‌ای جز احداث تقاطع سپاه نداریم
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود
  • انگلیس قصد دارد ارتش خود را با موشکهای ساخت داخلی مجهز کند