Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تلویزیون ملی ژاپن، NHk، یک گروه از دانشمندان در دانشگاه پزشکی توکیو تحت هدایت پروفسور ایشینو فومیتوشی این قلب را با استفاده از سلول‌های بنیادی جنینی ساخته‌اند.

به گزارش یورونیوز، این محققان با اضافه کردن یک پروتئین مخصوص به نام «لامینین» به سلول‌های بنیادی جنینی، ساختاری قلبی شکل به عرض یک میلیمتر را درست کرده‌اند که همچون این عضو حیاتی دارای دهلیز و بطن بوده و می‌تپد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلول‌های بنیادی جنینی موش از آن رو در آزمایشات به کار می‌روند که با طول ۸ میکرون، جزو نزدیک‌ترین‌ها به سلول‌های بنیادی انسان به طول ۱۴ میکرون هستند.

این برای نخستین بار است که یک قلب با ساختاری سه‌بعدی و قابلیت کارآیی ساخته شده است. پروفسور ایشینو گفته است که از این قلب می‌توان برای آزمایش ایمنی دارو‌های جدید استفاده کرد.

داشمندان اعلام کرده‌اند که مرحله بعدی این آزمایش تحقیق برای تولید قلبی مشابه و به همین روش اما از سلول‌های بنیادی جنین انسانی است.

سلول‌های بنیادی جنینی خصوصیاتی مشابه با سلول های پرتوان بنیادی یا «آی پی اس» دارند و می‌توانند به انواع سلول های بدن تبدیل شوند. از سلول‌های بنیادی جنینی پیشتر برای درمان اختلالات ژنتیکی، کبدی و کلیوی استفاده شده است.

بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، بیماری‌های قلبی و عروقی نخستین عامل مرگ و میر در دنیا به شمار می‌روند و سالانه بیش از ۱۶ میلیون نفر بر اثر ابتلا به نارسایی‌های قلبی و عروقی جان خود را از دست می‌دهند.

پژوهشگران امیدوارند با استفاده از روش کشت سلول‌های بنیادی به فناوری ساخت قلب انسان دست یابند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سلول های بنیادی جنینی سلول های بنیادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۵۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب محقق پسادکتری در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی از جذب محقق پسادکتری در این پژوهشگاه خبر داد و گفت: بیش از ۱۰۰ محقق در پژوهشگاه فعالیت دارند.

محمد جواد لاریجانی، رئیس پژوهشگاه دانش های بنیادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جذب محقق پسادکتری گفت: کسانی که مدرک تحصیلی دکتری اخذ می کنند، این فرصت طلایی را دارند تا برای بیان افکار و طرح‌های خود در قالب پسادکتری تحقیقات خود را اجرا کنند. اگر شرایط خوبی داشته باشند، پژوهشگاه دانش های بنیادی آن ها را جذب خواهد کرد.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ محقق پسادکتری در پژوهشگاه فعالیت دارند، افزود: حتی از کشورهای خارجی هم افراد برای گذراندن پسادکتری جذب پژوهشگاه می شوند.

رئیس پژوهشگاه دانش های بنیادی تصریح کرد: پژوهشگاه دانش های بنیادی به صورت رقابتی محقق پسا دکتری در پژوهشکده ریاضیات، نانو و فیزیک جذب می کند؛ البته برای پذیرش آن ها سختگیری هایی وجود دارد تا بهترین محقق ها جذب شوند. دوره پسادکتری در پژوهشگاه بین ۲ تا۳ سال است.

لاریجانی در ادامه به جایزه کمیتهٔ علمی و فناوری سازمان همکاری‌های اسلامی اشاره کرد و گفت: امسال این جایزه در رشتهٔ فیزیک مشترکاً به یاسمن فرزان، استاد پژوهشکدهٔ فیزیک آی‌پی‌ام، و Asghari Maqsood از پاکستان اهدا می‌شود که مبلغ جایزه هشت هزار دلار است که بطور مساوی بین این دو نفر تقسیم می‌شود. همچنین قرار شد از سوی پژوهشگاه، معادل ریالیِ دوبرابرِ سهم جایزه به یاسمن فرزان اهدا شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشمندان به کمک نمک، سوپر باتری ارزان قیمت ساختند
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • دانشمندان ساعت اتمی جدید بسیار دقیق و مقاوم ساختند
  • روزی که شوروی پشت مزدوران را در ایران خالی کرد / پاسخ بختیار به ادعای رضا پهلوی / تصاویر رنگی آلمان‌ها از نبرد استالین گراد / گرامافونی که ایرانی‌ها ۱۲۰۰ سال پیش ساختند / آبادان در بیش از یک قرن پیش
  • 16 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • ویدیو/ مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!
  • راه های افزایش گلبول های قرمز
  • جام جهانی از داوری ایران گرفته شد
  • جذب محقق پسادکتری در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی