Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@22:16:40 GMT

آخرین وضعیت داروهای سرطان در کشور

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۹۷۸۳۸

آخرین وضعیت داروهای سرطان در کشور

به گزارش افکارنیوز، محمدرضا قوام نصیری، رئیس انجمن رادیوتراپی و انکولوژی درباره درمان سرطان اظهار داشت: در زمینه داروهای درمان کننده سرطان به طور کلی کمبود زیادی احساس نمی‌کنیم البته در برهه‌‌هایی از زمان ممکن است برخی از داروها کمیاب شوند ولی با اقدامات وزارت بهداشت در مدتی کوتاه این مسئله برطرف و جبران می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی- وی افزود: از چند سال گذشته تاکنون در داخل کشور شرکت‌های دارویی در زمینه داروهای درمان سرطان اقدام کرده‌اند و برخی از کارخانه‌ها نیز در آستانه ورود به این موضوع هستند.

مشکل چندانی در مورد داروهای درمان سرطان نداریم

رئیس انجمن رادیوتراپی و انکولوژی ادامه داد: در حال حاضر نسبت به ۱۰ سال پیش در زمینه تامین داروها مشکل چندانی نداریم البته دغدغه‌هایی در زمینه داروهای هدفمند در درمان سرطان وجود دارد چرا که این داروها کمتر در بازار موجود است و قیمت آنها با داروهای معمولی نیز متفاوت است و گرانتر ارائه می‌شود.

قوام نصیری تصریح کرد: در حال حاضر آن قدر که در مورد تامین دستگاه‌های رادیوتراپی مشکل داریم در زمینه تامین دارو با دغدغه مواجه نیستیم چرا که دستگاه‌های رادیوتراپی بسیار گرانقیمت‌اند و برخی از این دستگاها رادیوتراپی شتاب‌دهنده خطی هستند و پرتو را به نقطه خاص و مورد نظر تومور و می‌تابانند.

وی با اشاره به اینکه مراکز درمانی زیرمجموعه دانشگاه‌ها علوم پزشکی در سراسر کشور که رزیدنت‌های مربوط به رادیوتراپی و انکولوژی تربیت می‌کنند باید حتماً مجهز به دستگاههای رادیوتراپی و به طور خاص دستگاه شتاب‌دهنده خطی باشند ولی به علت تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی متاسفانه در این زمینه با مشکلاتی مواجه هستیم.

وی بیان داشت: استفاده از دستگاه رادیوتراپی شتاب دهنده خطی به ویژه در محدوده شکم و قفسه صدری سینه که بافت حساس دارند حائز اهمیت است.

رئیس انجمن رادیوتراپی و انکولوژی خاطرنشان کرد: کمبود دستگاه‌های رادیوتراپی با شتابدهنده خطی سبب افزایش صف انتظار بیماران در برخی از مراکزدرمانی و بیمارستان‌ها شده است و برخی از بیماران نیز در این صف انتظارها جان خود را از دست می‌دهند.

قوام نصیری گفت: دستگاه‌های رادیوتراپی معمولی وضعیت مناسب‌تری نسبت به دستگاه‌های نوین شتاب‌دهنده خطی دارد ولی کیفیت درمان با دستگاه‌های نوین بسیار موثر است.

 

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سرطان رادیوتراپی دارو سرطان داروی سرطان دستگاه های رادیوتراپی رادیوتراپی و انکولوژی شتاب دهنده خطی درمان سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۷۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟

ایتنا - پژوهشگران انگلیسی که اولین واکسن سرطان مبتنی بر فناوری نوآورانه «ام‌آر‌ان‌ای» را برای درمان ملانوم یا سرطان پوست آزمایش کرده‌اند می‌گویند این ماده در درمان دیگر سرطان‌ها نیز آزمایش می‌شود.
کتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، می‌گوید این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن سفارشی که "نئوآنتی ژن درمانی فردی" نامیده می‌شود، برای تحریک سیستم ایمنی بدن طراحی شده تا بتواند با نوع خاص سرطان و تومور هر بیمار به طور جداگانه مقابله کند.

دکتر شاو می‌گوید: "این یک درمان کاملاً فردی است که برای هر بیمار به صورت اختصاصی ساخته می‌شود. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن فرد هماهنگ است."

این واکسن به سیستم ایمنی آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی برای حمله به آنتی‌ژن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی آن، نمونه تومور بیمار برداشته شده و دی‌ان‌ای آن توالی‌یابی می‌شود که در این فرآیند از هوش مصنوعی نیز استفاده می‌شود.

نتایج آزمایش‌های مرحله دوم نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان در افرادی که این واکسن را همراه با درمان ایمونوتراپی دریافت کردند، نسبت به گروه کنترل تقریباً نصف (۴۹ درصد) کاهش یافته است.

در این مرحله نهایی کارآزمایی که توسط بنیاد NHS لندن هدایت می‌شود، بیماران هر سه هفته یک بار یک میلی‌گرم از واکسن ام‌آر‌ان‌ای را به همراه دوز دیگری از ایمونوتراپی برای حدود یک سال دریافت خواهند کرد.

فناوری ام‌آر‌ان‌ای پیش از این در تولید واکسن‌های کرونا نیز استفاده شده بود. اکنون محققان امیدوارند با بهره‌گیری از همین فناوری، بتوانند انقلابی در درمان سرطان‌ها به وجود آورند.

دیگر خبرها

  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است