Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-به گفته رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران، روزانه بیش از ۸ هزار تن زباله در پایتخت تولید میشود که نسبت به گذشته ۱۵ درصد افزایش یافته است.

فاطمه برنا در گفت‌وگو با میزان گفت: چندماهی است که کشور ما نیز همانند سایر کشور‌های دنیا با ویروس کرونا مبارزه می‌کند. این بیماری تاثیرات مثبت و منفی بسیاری در محیط زیست ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از تاثیرات مثبت همه گیری این ویروس، کاهش آلودگی هوا و کم شدن غلظت اکسید نیتروزژن و ذرات معلق بود.

این مقام مسئول در سازمان محیط زیست اظهار کرد: از آنجایی که مردم مجبور به ماندن در خانه بودند و کمتر از خودرو‌های شخصی یا هواپیما‌ها استفاده می شد، بهبود کاملا محسوس کیفیت هوا را شاهد بودیم.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران با اشاره یکی از پیامد‌های منفی ویروس کرونا بر محیط زیست گفت: پس از شیوع این ویروس، پسماند‌های کرونایی و آلوده نیز به سایر پسماند‌های شهری و بیمارستانی اضافه شد که یکی از نتایج منفی این ویروس بود.

برنا افزود: در این راستا، کلیه پسماند‌های بیمارستانی با علم به اینکه ممکن است آلوده به ویروس کویید ۱۹ باشند را در دسته پسماند‌های بهداشتی و عفونی قرار داده که حجم پسماند‌های در این بازه زمانی نزدیک به ۱۵ درصد افزایش یافت.

وی با اشاره به دلایل افزایش حجم پسماند‌ها اظهار کرد: در این بازه زمانی، تفکیک زباله‌ها از مبدا، متوقف شد. همچنین در خانه ماندن افراد باعث تولید بیشتر پسماند شد.

این مقام مسئول در سازمان محیط زیست در پاسخ به اینکه در شهر تهران روزانه چه مقدار زباله شهری تولید می‌شود، گفت: حجم زباله‌های عادی روزانه در پایتخت، ۶ هزارو ۵۰۰ تن بود که در حال حاضر به ۸ هزار و ۵۰۰ تن افزایش یافته است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران ادامه داد: پسماند‌های بیمارستانی از پسماند شهری جدا هستند و روزانه بیش از صد تن بودند که در حال حاضر افزایش ۱۵ درصدی داشته است.

برنا اظهار کرد: بیمارستان‌ها این پسماند‌ها را بی خطر کرده و سپس بقیه مراحل دفن صورت می‌گیرد، اما ما در حوزه پسماند‌های درمانگاه‌ها و کلینیک‌های کوچک و مطب های پزشکی مشکلاتی داریم.

وی افزود:در حال حاضر پسماند این مراکز تنها دفن بهداشتی می‌شود و بی خطر سازی انجام نمی‌شود بنابراین در این زمینه نیازمند نظارتی واحدی هستیم که فعلا ایجاد نشده است.

بیشتر بخوانید: پسماند بیماران کرونایی با پسماند شهری ترکیب شده است

این مقام مسئول در سازمان محیط زیست با اشاره به وضعیت پسماند‌ها در کوچه‌ها و خیابان‌ها اظهار کرد: وضعیت این مناطق کاملا مناسب است که جای تقدیر ازشهرداری دارد و اگر مردم بیشتر رعایت کنند و زباله‌های خود را تنها در سطل آشغال بیاندازند، بسیاری از مشکلات رفع می‌شود.

برنا در پاسخ به این سوال که مردم با ماسک‌ها و دستکش‌های آلوده خود چه کار کنند گفت: بهتر است شهروندان این گونه زباله‌های بهداشتی را به صورت جدا از سایر زباله‌ها جمع آوری کرده و در سطل‌های زباله بی اندازند.

انتهای پیام/

برچسب ها: محیط زیست پسماند

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محیط زیست پسماند پسماند ها شهر تهران محیط زیست زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۷۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: حبیبه هراتی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز، اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یکهزار تن زباله از سطح شهر تبریز جمع‌آوری می‌شود .

وی افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت آزمونه در ۲ منطقه زعفرانیه و رشدیه، جمع اوری پسماند خانگی به صورت شبانه از ساعت ۲۱ آغاز شده است و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

هراتی با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته افزود: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

وی با اشاره به فعالیت ۲ خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه اعلام کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است