Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری امروز با حضور در دانشگاه تبریز ضمن بازدید از بخش‌های مختلف از جمله مرکز رشد و نوآوری از ۱۵ محصول فناورانه این دانشگاه نیز رونمایی می‌کند.

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با حضور در دانشگاه تبریز ضمن بازدید از بخش‌های مختلف دانشگاه تبریز و رونمایی از ۱۵ محصول فناورانه این دانشگاه، دفتر تحقیق و توسعه گروه صنعتی شرکت تراکتورسازی ایران نیز با حضور وی در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز با شعار همبستگی نماد‌های علم و صنعت استان آذربایجان شرقی افتتاح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بازدید از سالن تولید ماسک و دستگاه‌های تولید ماسک طراحی شده توسط شرکت‌های مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز، رونمایی از چند دستگاه جدید حوزه تولید ماسک و همچنین بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های مرکز رشد و نوآوری از جمله دیگر برنامه‌های معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در دانشگاه تبریز است.

یادآور می‌شود؛ پیش از این نیز ساختمان جدید مرکز فناوری دانشگاه تبریز در فضایی به وسعت سه هزار متر مربع با استقرار بیش از ۶۰ شرکت و مرکز نوآوری این دانشگاه با حضور دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در فضایی به وسعت ۴ هزار متر مربع به بهره برداری رسیده بود.

لازم به ذکر است؛ دانشگاه تبریز در سال ۱۳۲۶ با تاسیس دو دانشکده ادبیات و پزشکی فعالیت خود را آغاز نمود و در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۰ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی و بیش از ۲۰ هزار نفر دانشجو و ... یکی از دانشگاه‌های بین المللی، سطح یک و برتر کشور است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محصولات فناورانه دانشگاه تبریز معاون علمی رئیس جمهور معاون علمی و فناوری مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۰۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری

دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری گفت: ۱۰۸ شرکت دانش‌بنیان در بورس حضور دارند؛ امیدواریم تا آخر سال حداقل رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کنند. یکی از مراحل بلوغ بعضی از شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه شدن آن ها در بازار سرمایه و مشارکت آن ها با سرمایه مردم است.

او گفت: لزومی ندارد یک شرکت دانش بنیان برای ورود به بورس به معاونت علمی مراجعه کند.

دهقانی فیروزآبادی افزود: آن جایی که بحث کلان داده‌ها مطرح می‌شود یا بحث داده‌های مرتبط با مردم یا امنیت مردم مرتبط می‌شود، صلاحیت شرکت‌ها برای ورود به بورس در یک کارگروهی که در معاونت علمی تشکیل شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

معاون علمی رئیس‌جمهور بیان کرد: شایعه فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال برای فروش سهامشان بی‌اساس است.

او تاکید کرد: صنعت خودرو اگر خصوصی و محدود شود٬ هم خودرو با کیفیت می‌شود و هم به قیمت می‌توان خودرو را عرضه کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی