Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین نیکزاد روز سه‌شنبه در دیدار با امام‌جمعه کاشان افزود: بیش از ۹۰ درصد مرکزهای بهداشتی و درمانی منطقه کاشان خیرساز است و شماری از این مرکزهای مهم منجمله بیمارستان نقوی در سال ۱۳۱۷ از سوی فردی خیرساز به همین نام ساخته شده است.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۲۵ درصدی بیمارستان در دست ساخت بقیه‎‌الله الاعظم (عج) بیان کرد: خیران سلامت‌ساز تا کنون ۱۵۰ میلیارد ریال برای ساخت این بیمارستان اهدا کردند و برای تکمیل آن بیش از چهار هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت‌ساز کاشان اضافه کرد: برای ساخت این مرکز درمانی به علت بزرگی کار و حجم زیاد، طرح‌هایی تعریف شده است تا خیران سلامت بتوانند کمک‌های خود را اهدا کنند و بخشی از آن به نام خیر نام‌گذاری شود.

وی با اشاره به خرید ۱۳۵ میلیارد ریال انواع تجهیزات پزشکی برای مرکزهای بهداشتی و درمانی منطقه کاشان در سال‌جاری، اظهار داشت: افراد نیکوکار منطقه امسال یک باب خانه و یک قطعه زمین در مجموع با ارزش ۶۰ میلیارد ریال برای ساخت خوابگاه دانشجویان متاهل اهدا کردند.

نیکزاد کمک ۵۰ میلیارد ریالی خیران سلامت برای تکمیل طرح بیمارستان ۶۴ تخت‌خوابی ثامن در آران و بیدگل را یادآور شد و گفت: پیش‌تر خیران منطقه ۱۵۰ میلیارد ریال برای ساخت این مرکز درمانی اهدا کرده بودند.

به گفته وی، نیکوکاران منطقه کاشان امسال ۲ میلیارد ریال نیز به خانواده‌های کرونایی ترخیص شده از بیمارستان کمک کردند.

دانشگاه علوم پزشکی با انگیزه‌آفرینی خیران را به میدان آورد

نماینده ولی‌فقیه در شهرستان و امام‌جمعه کاشان در ادامه با اشاره به اینکه کاشانی‌های مقیم خارج از کشور تمایلی برای کمک کردن به این شهرستان دارند، گفت: دانشگاه علوم پزشکی باید در این راستا با انگیزه‌آفرینی خیران به میدان بیاورد.

آیت‌الله عباسعلی سلیمانی همچنین از مدیران دانشگاه علوم پزشکی خواست با توجه به نیاز جامعه، خیران را به ساخت یا خرید بخش‌هایی هدایت کنند که در حال حاضر برای مردم ضروری است.

وی از سلامت و امنیت به عنوان ۲ مقوله بسیار مهم برای مردم در جامعه یاد کرد و افزود: همه چیز تحت الشعاع این ۲ مولفه قرار گرفته است.

نماینده ولی‌فقیه در شهرستان کاشان با تاکید بر لزوم اجرای برنامه‌هایی برای قدردانی از خیران سلامت، تصریح کرد: این قدردانی مشوق آحاد مردم برای پیشگامی در امر خیر خواهد شد.

به گزارش ایرنا، مجمع خیرین سلامت‌ساز کاشان به صورت رسمی بر پایه اساسنامه کار خود را از ۸۸ آغاز کرد.

جمعیت نزدیک به ۵۰۰ هزار نفری نفری شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان هستند.

برچسب‌ها اصفهان کاشان اعتبار بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان کاشان اعتبار بهداشت و سلامت اصفهان کاشان اعتبار بهداشت و سلامت اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی میلیارد ریال خیران سلامت برای ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۲۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر گفت: این خانواده خیر سلامت مبلغ یاد شده را برای خرید یک دستگاه اسلیت لمپ که در انجام معاینات چشم کاربرد دارد به حساب مشارکت‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد واریز کردند.

 دکتر جواد یزدانی افزود :  قیمت این دستگاه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که با توجه به مشارکت یک میلیاردی این خیرنیک اندیش، دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد نیز در خرید این دستگاه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال مشارکت نموده است.

وی بیان کرد : شماره حساب‌های مجمع خیرین سلامت شهرستان کاشمر در صندوق همت کاشمر به شماره ۴۶۱۰ و در بانک ملی ایران به شماره ۰۱۴۴۱۰۴۴۱۰۰۰۱ است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

دیگر خبرها

  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان