Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالحسین علی اکبری،مدیرکل راهداری و حمل‌و‌نقل پایانه‌های استان زنجان گفت: بر اساس سامانه ثبت وقایع، تصادفات فوتی استان در 5 ماهه 53 مورد بوده است که 8 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است و تعداد ‌متوفیان نیز در 5 ماهه اول امسال ۱۰8 نفر بود که نسبت به سال گذشته ۸ درصد رشد دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; عبدالحسین علی اکبری امروز در شورای ایمنی راه‌های کشور اظهارداشت: بر اساس سرشماری سال 95 استان زنجان دارای یک میلیون و 57 هزار نفر جمعیت است که 200 کیلومتر از آزاد راه‌‌های کشور با سهم 8 درصدی را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان اینکه در حال حاضر 114 کیلومتر بزرگراه در استان زنجان وجود دارد که سهم کشوری آن کمتر از یک درصد است، افزود: طول راه های روستایی 4 هزار و 211 کیلومتر است.   این مسئول خاطرنشان کرد: بر اساس سامانه ثبت وقایع، تصادفات فوتی استان در 5 ماهه 53 مورد بوده است که 8 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است و تعداد ‌متوفیان نیز در 5 ماهه اول امسال ۱۰8 نفر بود که نسبت به سال گذشته ۸ درصد رشد دارد.   این مسئول آمار متوفیان تصادفات کشور در سال گذشته را 401 نفر اعلام کرد که این میزان در استان زنجان 257 نفر اعلام شده است، افزود: شاخص‌های مختلفی در این زمینه قابل بررسی است.   مدیرکل راهداری و حمل‌و‌نقل پایانه‌های استان زنجان تعداد نقاط حادثه رفع شده در استان زنجان را مطابق با میانگین کشوری، 7 نقطه اعلام کرد و گفت: تعداد تصادفات منجر به فوت امسال نسبت به سال گذشته ۸ درصد افزایش و تعداد کشته شدگان در سر صحنه ۱۰ درصد افزایش یافته است.   علی اکبری با اشاره به افزایش شدت تصادفات در زنجان، خاطرنشان کرد: میزان تردد در جاده‌های اصلی استان زنجان نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.   وی شهرستان خدابنده را دارای بیشترین تصادفات با ۶۹ درصد افزایش اعلام کرد و گفت: بیشترین تصادفات در محورهای موازی،  ترانزیت و راه‌های روستایی بوده است.   این مسئول بیان داشت: تعداد تصادفات در دو آزاد راه زنجان – تبریز و زنجان – قزوین کاهش یافته و در محورهای موازی میزان تصادفات افزایش یافته است.   مدیرکل راهداری و حمل‌و‌نقل پایانه‌های استان زنجان از افزایش 800 درصدی تصادفات در راه‌های روستایی استان زنجان خبرداد و گفت: علت بیشترین تصادفات در راه‌‌های استان زنجان عدم هوشیاری، عدم توجه به جلو و تخطی از سرعت مطمئنه بوده است.   علی اکبری با بیان اینکه در تصادفات استان زنجان 39 درصد تصادفات مربوط به برخورد یک خودرو با خودروی دیگر بوده است، افزود: 17 درصد تصادفات در اثر  برخورد با شی ثابت، 36 درصد مربوط به واژگونی و 8 درصد مربوط به علل دیگر است.   وی ادامه داد:  در سال 96 حدود 105  نقطه حادثه خیز در استان زنجان شناسایی شد که از این تعداد 50 نقطه پرتصادف است.   این مسئول از رفع مشکلات 7 نقطه پرتصادف در استان زنجان خبرداد و گفت: رفع مشکلات 9 نقطه حادثه خیز نیز در دست اقدام بوده و به دلیل کمبود منابع عملیات اجرایی مابقی نقاط حادثه خیز آغاز نشده است.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نسبت به سال گذشته استان زنجان استان زنجان علی اکبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۳۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟

 

به گزارش تابناک، مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان در گزارشی نوشت: جمعیت‌شناسان می‌گویند طی ۵۰ سال آینده تعداد سالمندان ۶۰ سال به بالا افزایش خواهد یافت و این گروه بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت افراد بالای ۶۰ سال به دومیلیارد نفر در جهان خواهد رسید و به این معناست که به ازای هر پنج نفر یک سالمند خواهیم داشت.

به این ترتیب نه فقط در کشورهای توسعه‌ یافته بلکه در کشورهای در حال‌توسعه نیز بخش قابل‌توجهی از جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و افزایش سالمندان در صورت نداشتن برنامه‌های مدون، در آینده به چالشی مهم برای جوامع تبدیل خواهد شد.

در کشورهای توسعه‌یافته، از سه دهه گذشته سرویس‌های خدمات مراقبت روزانه به عنوان جایگزینی برای مراقبت‌های سازمانی و رسمی به وجود آمده است و این سرویس‌ها نقش مهمی در مراقبت‌های مبتنی بر جامعه برعهده گرفته‌اند.

حالا با توجه به روند روبه رشد جمعیت سالمندان و نیازهای آنها بویژه باتوجه به مسائلی ازجمله تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها و مهاجرت فرزندان و افزایش شمار سالمندان تنها، توسعه مراکز نگهداری روزانه سالمندان در کشور ما نیز ضروری به نظر می‌رسد.

برخی از کارشناسان معتقدند اگر همین حالا برای افزایش تعداد سالمندان، برنامه‌هایی در نظر گرفته نشود به‌زودی با یک بحران جدی مواجه خواهیم شد.

درحال حاضر بیش از ۱۰درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و باتوجه به آمار، پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۲۰ حدود ۲۰درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد که باید به نیازهایشان ازجمله بیمه، خدمات در زمینه‌های مختلف از جمله مسکن پاسخ داده شود.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متاسفانه تهران در حوزه جمعیت در آستانه بحران است که می‌توان از آن به ابر بحران نام برد، زیرا در جوانی جمعیت وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند گفت: اگر اقدام عاجل و موثر انجام ندهیم درصد سالمندان قابل توجه خواهد شد.

صاحب در خصوص میزان سالمندان در مناطق مختلف تهران گفت: درصد سالمندان در مناطق تهران متفاوت است به صورتی که در منطقه ۱، ۳، ۶، ۲۱ بیشترین تعداد سالمند را در تهران دارند و حدود ۱۶ درصد جمعیت سالمندان تهران را دارند.

دیگر خبرها

  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • سهم چهار درصدی موتورسواران از تصادفات استان زنجان
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • افزایش ۱۶ درصدی متوفیان ناشی از تصادفات درون شهری