Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، سید مهدی فرشادان نماینده مردم سنندج در مجلس امروز (سه شنبه ۲۵ شهریور ماه) در نطق میان دستور خود در صحن علنی مجلس وی با بیان اینکه گرانی و تحریم ها مسئولیت مجلس یازدهم را سنگین تر کرده است، اظهار داشت: باید آستین همت بالا بزنیم، اگر بهبود معیشت اقشار ضعیف اولویت کار مجلس است ولی وظیفه ذاتی دولت چیست؟

فرشادان می‌گوید که وظیفه ذاتی دولت  این است که تمرکززدایی را در حوزه صنعت و تولید نهادینه کند تا به توسعه متوازن دست پیدا کند، هر استانی دارای ظرفیت ها و پتانسیل های خاصی است که توجه همیشگی دولتمردان به کلان شهرها باعث غفلت از آن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با طرح این پرسش که آقای رییس جمهور چرا حمایت کردها از دولت تدبیر و امید را فراموش کردید، تاکید کرد: مقام معظم رهبری کردستان را سرزمین فداکارای های بزرگ دانستند؛ هر روز شاهد افتتاح پروژه‌ها و علی برکت الله در دیگر استان ها هستیم، نگاه تبعیض آمیز شما به کردستان پسندیده نیست، یا قدرشناس رای ۷۳ درصدی کردها باشید یا از فرمایشات رهبر معظم انقلاب الگو بگیرید، ایشان سال آخر دولت ها را سال حساسی دانستند که پیگیری امور نباید به هیچ‌وجه سست شود، تفسیر من این است که سست بودن رفتار مدیریتی شما در حوزه اقتصاد کردستان اظهر من الشمس است.

فرشادان گفت: برای ما ثابت شد دولت شما دولتی عدالت محور نیست، سخنان من تسویه حساب سیاسی نیست بلکه بیان واقعیاتی است تا سیاستمدار عمل گرا به آن بیندیشند، سخنان بنده می تواند معیار توسعه باشد، یعنی توسعه شفافیت و توسعه در سطح ملی، توسعه به همرا کردستان نه توسعه بدون کردستان،درباره استانی سخنان می گویم که می تواند لنگر گفتمان توسعه محور در سطح ملی باشد، توسعه اقتصادی کردستان باید از پشت تریبون ها خارج شود و باید از میان صفحات روزنامه ها خارج و به سوی احداث کارخانه ها پیش برود، تا زمانی که توسعه کردستان از پشت میز خارج نشود و به کمک چرخه تولید نرود، شاهد مسکن بی خاصیت است.

نماینده مردم سنندج عنوان کرد: درباره دولت تدبیر و امیدی صحبت می کنم که می توانست از هدر رفت سرمایه های کردستان جلو گیری کند، آقای رییس جمهور برای تولید و اشتغال بی رونق آن چه قدم هایی برداشتید؟ تاریخ از شما یاد خواهد کرد؛ بنابراین در این فرصت باقی مانده برای اقتصاد فلج کردستان تلاش کنید تا به نیکی از شما یاد کنند، ما از ایجاد کارخانه در دیگر استان ها ناراحت نبوه و خیلی هم خرسند هستیم، اما سوال بنده این است چرا بالاترین آمار بیکاری باید در  کردستان باشد؟ آقای روحانی در مسئولیت خود بازنگری کرده و عملکرد خود را در کردستان بسنجید، عملکرد شما در کردستان موجب بی اعتمادی سیاسی شده است.

وی اضافه کرد: سوال من این است نمی دانم چگونه با وجدان راحت خوابتان می برد در حالی که هنوز ما در کردستان با رنج کولبری و مرگ کولبران دست و پنجه نرم می کنیم؟ هنوز شرمنده دو برادر کولبری هستیم که در کولاک جان دادند، امروز شرمنده مانی هایی هستیم که شادی او برای خرید لپ تاب و برای استفاده از برنامه شاد نقش بر آب شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: روحانی کردستان کردها رهبر معظم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۳۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد

حسین اصغری گفت: طی برنامه‌ریزی و مشورت با استان‌ها، پروژه افزایش تولید در مناطق جنوبی کشور از طریق افزایش سطح زیر کشت و عملکرد تولید در واحد سطح و پروژه نگهداری مزارع تولید تابستانه در استان‌های نیمه شمالی کشور برای تولید پاییزه گوجه‌فرنگی در دستور کار این دفتر قرار گرفته است.

به گفته او، انتظار داریم با اجرای این دو پروژه حدود ۳۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی در فصل پاییز با هدف تامین نیاز بازار داخلی و خارجی تولید شود.

اصغری ادامه داد: در پروژه نگهداری مزارع تولید تابستانه گوجه‌فرنگی در استان‌های نیمه شمالی کشور، تلاش می‌کنیم بخشی از تولید به فصل پاییز منتقل شود.

او  افزود: توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی در استان‌های شمالی کشور مانند قزوین، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی از آذر ۱۴۰۲ پیگیری می‌شود، از این رو برای توسعه کشت داربستی این محصول حداقل باید در سطح یک هزار هکتار کار کنیم که هم اکنون هم نمونه‌های موفقی از کشت داربستی در استان‌های قزوین و بخشی از استان فارس داریم.

او افزود: علت تاکید بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی این است که با افزایش تولید، قیمت را کنترل کنیم.

اصغری ادامه داد: برای تولید گوجه‌فرنگی در کشت داربستی، از ارقام فضای باز استفاده می‌شود هرچند که ارقام مشترک و دومنظوره فضای باز و گلخانه‌ای هم داریم.

او توسعه کشت گوجه‌فرنگی در فضای باز در مناطق مستعد با هدف افزایش تولید را از دیگر برنامه‌های این دفتر اعلام کرد و گفت: استان‌هایی مانند هرمزگان، سیستان و بلوچستان، فارس، بوشهر و خوزستان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی اعلام آمادگی کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • تامین زمین از مولفه‌های مهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان