Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@15:38:59 GMT

خرید سرور مجازی ایران با تحویل آنی

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۰۵۲۰۰

خرید سرور مجازی ایران با تحویل آنی

بدون شک یکی از مشکلاتی که موقع خرید سرور مجازی با آن روبرو شدید،مدت زمانی است که برای دریافت سروری که سفارش دادید.

به گزارش ایسنا،بنابراعلام مبین هاست، در واقع خرید سرور مجازی ایران با تحویل آنی یکی از بالاترین مزیت های یک ارائه دهنده سرور مجازی می باشد. در این متن می خواهیم در این مورد توضیحاتی را اشاره کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرورهای اختصاصی عموما بر چند نوع مجازی سازی می شوند. به این صورت که وقتی یک سرور در دیتاسنتر قرار می گیرد و آماده ارائه می شود، میتوان آن را با مجازی سازی Vmware ، و یا مجازی سازی KVM، و یا مجازی سازی XEN، همچنین مجازی سازی Hyper-V و غیره، مجازی سازی کرد.

در بالا به چندی از مجازی سازی های معروف اشاره شد که تعداد دیگری از مجازی ساز ها وجود دارند که به اشاره کردن آنها به این دلیل که کمتر مورد استفاده قرار می گیرند و کاربرد خاصی دارند، صرف نظر کردیم.

حال مقدمه ای در خصوص سرور اختصاصی ایران می پردازیم:

سرور در واقع یک کامپیوتر قدرتمند هست که بصورت ۲۴ ساعته روشن می باشد و دارای اینترنتی پرسرعت و پورت بسیار قدرتمند می باشد. سرور اختصاصی باتوجه به موارد دارای کانفیگ های مختلفی میدباشند.

به عنوان مثال سرور اختصاصی که برای پشتیبان گیری و یا برای آماده سازی وب سایت و یا سرور بورس می باشد در  میزان و نوع حافظه، پردازنده و هارد تفاوت هایی با هم دارند.

 این سرورها در مکان های ویژه ای که دارای شرایط خاصی هستند بنام دیتاسنتر قرار می گیرند. این دیتاسنترها در نقاط مختلف کشور قرار دارند. از دیتاسنترهای مهم ایران می توان به دیتاسنتر برج میلاد، دیتا سنتر زیرساخت، دیتاسنتر پارس آنلاین، دیتاسنتر آسیاتک، دیتاسنتر تبیان و دیگر دیتاسنترها اشاره نمود.

شرکت مبین هاست یکی از قوی ترین ارائه دهنده های سرور اختصاصی ایران  و سرور مجازی ایران در بهترین دیتاسنترهای تهران است که دارای تعداد زیادی سرور اختصاصی با تجهیزات قدرتمند جهت ارائه به مشتریان خود می باشد.

خب تا اینجا با سرور اختصاصی ایران آشنا شدیم؛

حالا سوال اینجاست که چگونه یک سرور می توانید بصورت خودکار، یک سرور مجازی را آماده کند؟

به عنوان مثال وقتی یک سرور اختصاصی ایران آماده سرویس دهی شده  و در دیتاسنتر قرار گرفت، باید با کانفیگ و تنظیماتی به مجازی سازی های نام برده متصل گردد، که این کار نیاز به تجربه و دانش بالایی دارد که شرکت مبین هاست با بکارگیری افراد متخصص در این امر به خوبی موفق بوده است.

و پس از اینکه یک کاربر سفارش سرور مجازی را دهد، مجازی ساز بتواند بخوبی سرور مجازی ایران را در کمترین زمان ممکن به مشتری تحویل دهد.

همچنین مجازی ساز بایستی بسیار قدرتمند باشد و دارای امکانات بسیاری باشد و بخوبی کانفیگ شده باشد تا بتواند خدماتی از قبیل: خاموش روشن کردن سرور، تعویض سیستم عامل، مشاهده میزان مصرف پهنای باند و دیگر موارد مورد نیاز کاربر را برآورده کند.

مجازی ساز سرور مجازی ایران شرکت مبین هاست دارای بروزترین و کامل ترین تکنولوژی روز دنیا و با امکانات کامل می باشد که تمام نیازهای مشتری را از اولین مرحله تا پشتیبانی کاملا برطرف کرده و تبدیل به یکی از بهترین ارائه دهنده های سرور مجازی ایران شده است.

در واقع یکی از نقاط قدرتمند شرکت مبین هاست همین مجازی ساز پیشرفته می باشد که نظر مشتریان را به خودش جلب کرده است.

در صورتی که نیاز مشاوره در جهت خرید سرور مجازی ایران با تحویل آنی دارید می توانید با بخش پشتیبانی شرکت مبین هاست در هر زمان تماس حاصل فرمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرور مجازی ایران مبین هاست سرور اختصاصی ایران سرور مجازی ایران خرید سرور مجازی شرکت مبین هاست مجازی سازی مجازی ساز یک سرور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۵۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا

دستورالعمل محدود شدن جمع آوری داده‌های کاربران توسط شرکت‌های فناوری و دادن قدرت بیشتر به کاربران برای جلوگیری از فروش اطلاعات شخصی شان یا امکان حذف آنها، موضوعی است که در ایران و از سوی مرکز ملی فضای مجازی آغاز شده و در سایر کشورها از جمله آمریکا هم برای تصویب در کنگره این کشور مطرح شده است.

به گزارش ایسنا، در سطح جهان، به منظور حفظ امنیت داده‌ های شخصی کاربران در وب سایت ‌ها یا سامانه ها و پلتفرمهای مجازی، راهکاری با نام کنترل جهانی حریم خصوصی ارایه شده است.

این راهکار در واقع یک استاندارد برای مرورگرهای وب و وب سایت ‌ها است که حریم خصوصی کاربران را حفظ کند. به عنوان مثال، یکی از استانداردهای در نظر گرفته شده، قانونی است که می تواند از فروش داده های کاربران توسط وب سایت‌ ها و مرورگرها به اشخاص ثالث، آن هم بدون رضایت و اطلاع کاربران جلوگیری کند.

دستور العمل اجرایی مرکز ملی فضای مجازی برای حفظ حریم خصوصی کاربران ایرانی

در این راستا سال گذشته مرکز ملی فضای مجازی هم دستورالعمل اجرایی حفاظت از حریم خصوصی کاربران و شیوه جمع آوری، پردازش و نگهداری اطلاعات کاربران را تصویب و به دستگاه‌های مختلف برای اجرا ابلاغ کرد. براساس این دستورالعمل سامانه‌ها و سکوهای فضای مجازی ملزم شدند تا  در برابر تهدیدات سایبری و مخاطرات نقض حفظ حریم خصوصی، کاربرانشان را ایمن کنند. همچنین سامانه‌ها و سکوهای فضای مجازی باید داده‌های کاربران را صرفاً در حد اقلام مورد نیاز و متناسب با اهداف صریح و مشخص جمع آوری کرده و اگر کاربران درخواستی مبنی بر حذف بدون قید و شرط تمام یا بخشی از داده های خود را داشتند، این امکان را فراهم کنند تا ضمن رعایت مفاد قانون آیین دادرسی کیفری، داده های مورد نظر حذف شوند.

حسین دلیریان - سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در همین زمینه خبر داده است که تا قبل از سال جدید، بخش هایی از این دستورالعمل که امکان اجرای سریعتر آن وجود داشت، توسط کسب و کارهای بخش خصوصی و سامانه‌های دولتی اجرا شده و بقیه مفاد دستورالعمل نیز در مسیر اجرا قرار داشته که برای تامین زیرساخت‌ها و ابعاد فنی آن، مهلت اجرای کامل به ۴ ماه پس از تاریخ ابلاغ تمدید شده است.

بازخوانی تجربه آمریکا در حفاظت از کاربران آمریکایی

آمریکا هم برای تصویب قانونی در این زمینه گام برداشته و به تازگی با موافقت نمایندگان کلیدی خود، آن را برای تصویب در کنگره مطرح کرده است.

نکته جالب توجه در قانون آمریکا این است که قانون گذاران این کشور بر این تاکید دارند که جمع آوری داده‌های کاربران توسط شرکت‌های فناوری باید محدود شده و به آمریکایی‌ها قدرت بیشتری برای جلوگیری از فروش اطلاعات شخصی شان یا امکان حذف آنها، داده شود. این دقیقا مشابه دستورالعملی است که مرکز ملی فضای مجازی پیشتر مصوب و ابلاغ کرده است.

از طرفی قانونگذاران آمریکایی این قانون دو حزبی را بهترین فرصت دانستند که در دهه‌های گذشته برای ایجاد استاندارد حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌ها مطرح شده و به افراد حق کنترل اطلاعات شخصی خود را می‌دهد که یک گام مثبت رو به جلو در آمریکا است.

گام رو به جلوی ایران

اما مرکز ملی فضای مجازی کشور در گامی جلوتر در کنار ایجاد امکان مدیریت داده های شخصی کاربران توسط خودشان و افزایش حفظ حریم خصوصی آنها توسط ارایه دهندگان خدمات، براین نکته نیز تاکید داشته که داده هایی که هویت کاربران براساس آنها شناسایی می شود، باید توسط سکوها و سامانه های ارایه دهنده خدمات به صورت رمزنگاری ذخیره شود. این بدان معناست که در صورت هک و نقض اطلاعات این داده ها در زمان انتشار امکان بازیابی و شناسایی نخواهند داشت.

در واقع دستورالعمل این مرکز، علاوه بر این که سپری محافظ در برابر مهاجمان برای کاهش خطر نقض حریم خصوصی مردم ایجاد کرده، ارایه دهندگان خدمات را موظف به توضیح چگونگی جمع آوری و استفاده از این داده ها و در نهایت رمز نگاری و ارتقای ایمنی داده های ذخیره شده نیز کرده است.

نکته عبرت آموز برای نخبگان ایرانی

البته باید دید که در نهایت پیش نویس ارایه شده در کنگره آمریکا با چه اصلاحات و مفادی مصوب و اجرایی خواهد شد، چرا که کنگره آمریکا قبلا هم درباره اقدامات حفاظتی حریم خصوصی در فضای آنلاین بحث داشته و درباره استفاده از داده ها توسط شبکه های اجتماعی اعلام نگرانی کرده است اما نمایندگان آن به اجماع و توافق در این حوزه دست نیافتند.

در حالی که در ایران هرگونه قانونگذاری درباره فضای مجازی با مخالفت برخی جریان ها روبه رو می شود اما توافق اولیه قانون گذاران آمریکایی در تصویب قانونی همانند دستورالعمل مرکز ملی فضای مجازی که در آن خواست کاربران در آن در کنار منافع ارایه دهندگان خدمات در نظر گرفته شده، دستاوردی بزرگی در آمریکا اعلام شده است و این یک نکته عبرت آموز برای نخبگان ایرانی باشد که تلاش کنند وفاق ملی در جهت ساماندهی فضای مجازی ایران ایجاد شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گلایه مددجویان بهزیستی از عدم تحویل کولر گازی
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • استوری علیرضا بیرانوند از تمرینات اختصاصی‌اش پس از مصدومیت (فیلم)
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • فعال‌سازی بند فسخ قرارداد، تنها راه خرید مارکوس تورام از اینتر
  • خوانندگی اختصاصی و جالب یوسف صیادی برای حامد آهنگی (فیلم)
  • خودکفایی درتولید بذرگندم درسیستان وبلوچستان،اولویت جهادکشاورزی
  • خرید دو دستگاه کامیون برای شهرداری شهرکرد