Web Analytics Made Easy - Statcounter

جباری گفت: تلاش می‌کنیم پروژه تله‌کابین به‌عنوان مطالبه اصلی گردشگری استان را در سریع‌ترین زمان به اتمام برسانیم.

«جلیل جباری»، در گفتگو با خبرنگار شبستان در ارومیه، در مورد آخرین پیگیری‌های انجام شده درمورد پروژه تله‌کابین اورمیه گفت: بخشی از تجهیزات تله‌کابین چندی قبل از طریق گمرک و بدلیل تعلل در ترخیص آن، به سازمان تملیک تحویل شده و برای آزادسازی آنها، شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران مورد تایید سازمان ملی استاندارد، تجهیزات موجود را بررسی و در صورت تایید کیفیت، این تجهیزات آزادسازی خواهدشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان‌غربی افزود: در هفته جاری، شرکت بازرسی کیفیت ایران، جلسه‌ای برای این مهم برگزار کنند.


وی گفت: همچنین براساس پیگیری‌های انجام شده از شرکت سازنده ترکیه‌ای تجهیزات تله‌کابین (HTM) برای عمل به تعهدات خود برای ارسال سایر تجهیزات، قرار است سفری به ارومیه و بازدید از محل پروژه داشته باشند که بدلیل محدودیت‌های کرونایی فعلا این سفر انجام نشده‌است.


مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه شرکت تُرک متعهد به ساخت بقیه تجهیزات و تحویل آنهاست، تصریح کرد: میراث فرهنگی نیز مشکل اصلی شرکت مجری اجرای تله‌کابین مبنی بر مسدود بودن حساب‌های بانکی را با همکاری دادگستری و ستاد مقاومتی آزاد کند.


جباری گفت: تلاش می‌کنیم پروژه تله‌کابین به‌عنوان مطالبه اصلی گردشگری استان را در سریع‌ترین زمان به اتمام برسانیم.


گفتنی است؛ ساخت بزرگ‌ترین و طولانی‌ترین تله کابین کشور به طول ۳۶ کیلومتر بعد از کلنگ‌زنی در سال ۷۹ از سال ۸۶ آغاز شده و و بعد از چندین بار خلف وعده نخستین فاز آن از جانوسلو “سیرداغی” تا سد شهرچای در مسیری به طول ۴۱۲۵متر همچنان به سرانجام نرسیده است.

پایان پیام/322

منبع: شبستان

کلیدواژه: تله کابین میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی پروژه تله کابین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۶۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه محور آستانه اشرفیه به کیاشهر

ایسنا/گیلان فرماندار آستانه اشرفیه، احداث محور آستانه به کیاشهر را جزو پروژه‌های سفر اول رئیس جمهور به گیلان دانست که هم اکنون پیشرفت ۹۰ درصدی دارد و متذکر شد: این پروژه به زودی برای بهره‌برداری در سفر دوم رئیس جمهور به استان آماده می‌شود.

خسرو آرنگ امروز، ۵ اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان از پروژه‌های شهرستان آستانه اشرفیه، با اشاره به بازدید از ۱۰ پروژه شهرستان در دو بخش آستانه اشرفیه و کیاشهر، اظهار کرد: هدف از این بازدیدها تسریع در عملیات اجرایی و تخصیص منابع مالی لازم در کارگروه‌ها و کمیته‌های برنامه‌ریزی است.

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری شهر آستانه اشرفیه با حضور معاون عمرانی استاندار و مدیران دستگاه‌های مرتبط، افزود: شهرداری آستانه اشرفیه مجری پروژه «حرم تا حرم» بوده که باید یک بلوار ۳۵ متری را احداث کند.

فرماندار آستانه اشرفیه یکی از پروژه های مهم را تامین آب زراعی شهرستان دانست که در قالب طرح «پل تا پل» اجرایی می شود و گفت: شرکت آب منطقه ای کارفرمای این پروژه در حوزه رودخانه سفیدرود است.

آرنگ احداث محور آستانه به کیاشهر را جزو پروژه های سفر اول رئیس جمهور به گیلان دانست که هم اکنون پیشرفت ۹۰ درصدی دارد و متذکر شد: به زودی روکش محور انجام می شود و اقدام به نصب روشنایی و علائم راهنمایی و رانندگی خواهیم کرد و آماده بهره برداری در سفر دوم رئیس جمهور به استان است.

وی با اشاره به ظرفیت های زراعی و کشاورزی شهرستان آستانه اشرفیه از جمله برنج و بادام زمینی، خاطرنشان کرد: تامین آب زراعی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و لذا اقدام به بازدید از ایستگاه های پمپاژ شهرستان کردیم.

فرماندار آستانه اشرفیه پل ولایت را یکی از پل‌های مهم شهرستان دانست که اقدام به مقاوم سازی آن شده و عنوان کرد: اسکله صید و صیادی کیاشهر دغدغه مردم منطقه است و لذا با برنامه ریزی اداره کل شیلات گیلان، به دنبال تبدیل این اسکله به منطقه صیادی و گردشگری هستیم که توسط شهرداری کیاشهر اجرا می‌شود.

آرنگ همچنین به پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه پیاده راه فرهنگی کیاشهر اشاره کرد و گفت: طرح سالم سازی ساحل کیاشهر نیز در دست احداث بوده که در فصل گردشگری به بهره‌برداری می رسد.

وی در ادامه به پروژه پل تا پل اشاره و تاکید کرد: پل ۷۰۰ متری آستانه تا پل کابلی مسافت دو کیلومتری دارد و لذا دیواره سازی ۷۰۰ متر از این مسیر را انجام دادیم تا علاوه بر تامین آب مطمئن برای کشاورزی، موجب ساماندهی گردشگری در منطقه شود.

اسکله کیاشهر اولین اکوپورت کشور خواهد بود

ابراهیم نجفی، نماینده شهرستان آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی نیز، با اشاره به آخرین وضعین اسکله صید و صیادی بندر کیاشهر، اظهار کرد: در جلسه با ادارات کل شیلات و حفاظت محیط زیست استان مقرر شد که اداره کل شیلات فراخوان انتخاب سرمایه گذار را اعلام کند و در مرحله اول شناسایی سرمایه گذار را انجام دهیم.

وی با بیان اینکه اداره کل حفاظت محیط زیست نیز باید الزامات مربوط به لایروبی آبراهه‌های اسکله کیاشهر را انجام دهد، گفت: اسکله کیاشهر اولین اکوپورت کشور خواهد بود، زیرا تمام الزامات زیست محیطی در آن رعایت می‌شود.

رئیس مجمع نمایندگان گیلان شناسایی و انتخاب سرمایه گذار را منوط به همراهی با اداره کل حفاظت محیط زیست استان دانست و تاکید کرد: کاربری این اسکله را صیادی و گردشگری تعریف خواهیم کرد.

نجفی با اشاره به اجرای پروژه «پل تا پل» ذیل تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۲، خاطرنشان کرد: براساس قانون، در صورت عبور رودخانه از محدوده شهر، می توانیم بهره برداری را به شهرداری واگذار کنیم؛ البته شهرداری آستانه اشرفیه پیمانکار را انتخاب نکرد و لذا پروژه به شرکت آب منطقه ای استان واگذار و پیمانکار انتخاب شد؛ در این راستا مقرر شد که پیمانکار تا سقف ۲۵ میلیارد تومان و به طول ۷۰۰ متر، برای دیواره سازی بدنه سفیدرود و تثبیت بستر اقدام کند.

وی طرح توسعه حرم سید جلال الدین اشرف(ع) آستانه اشرفیه را دارای اعتبار ملی دانست و از تخصیص ۵۰ میلیارد تومان دیگر خبر داد و گفت: شاهد بازگشایی بخشی از محور هستیم؛ البه طرح توسعه حرم ۱۹ بلوک دارد و از بخش خصوصی دعوت می کنیم تا در هر یک از این بلوک‌ها سرمایه‌گذاری کنند و شهرداری و شورای شهر آمادگی حمایت از سرمایه‌گذاران را دارند.

نماینده آستانه اشرفیه در مجلس بندر کیاشهر را دارای نوار ساحلی ۳۷ کیلومتری دانست که ظرفیت گردشگری محسوب می‌شود و بیان کرد: دانشگاه گیلان آمادگی دارد تا در صورت تخصیص زمین از سوی اداره کل شیلات استان، دانشکده گردشگری را در بندر کیاشهر راه‌اندازی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه محور آستانه اشرفیه به کیاشهر
  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • ایران جز کشورهای برتر در سدسازی است/ تامین ۹۵درصد تجهیزات آب و فاضلاب
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه هتل پنج ستاره ملل مشگین‌شهر