Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@07:00:56 GMT

نصب المان پبه سوز ۳۰۰۰ساله در شاهرود

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۰۰۹۲

ایسنا/سمنان رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شاهرود گفت: نصب المان‌های تاریخی در میادین شاهرود از مصوبات نخستین کارگروه مهر و میراث این شهرستان است.

 حمیدرضا حسنی روز سه شنبه ۲۵ شهریور ماه ۱۳۹۹ با اعلام این خبر، افزود: نخستین جلسه کارگروه مهر و میراث شهرستان شاهرود با هدف حفظ و احیاء بافت‌های تاریخی، بناهای واجد ارزش، رشد و توسعه شهری، توسعه گردشگری و ساخت المان های شهری منطبق بر موضوع آثار تاریخی و صنایع‌دستی منطقه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به حضور حاجی علی محمدی شهردار شاهرود و دبیر و اعضای کارگروه مهر و میراث در شهرداری شاهرود، گفت: نصب المان "پیه سوز سفالی هزاره اول" اثر هنری رضا نوری در یکی از میادین شهر شاهرود با حمایت شهرداری از مصوبات این جلسه بود.

حسنی با بیان اینکه پیش از این تمبر یادبود پیه سوز سفالی به همت سید علی اصغر شریعت زاده چاپ و منتشر شده است، افزود:  پیه سوز سفالی نمونه‌ای از آثار به دست آمده از کاوش تپه تاریخی بلوار شاهرود و متعلق به هزاره اول پیش از میلاد است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شاهرود بیان کرد: مرمت برج تپه باغ زندان، برج تپه مسجد جامع توسط شهرداری شاهرود و برگزاری جلسات کارگروه به طور منظم و در زمینه افزایش تعامل و هم اندیشی بین شهرداری و میراث فرهنگی از دیگر مصوبات این جلسه بود.

شهردار شاهرود رئیس کارگروه مهر و میراث و رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان شاهرود دبیر این کارگروه است.همچنین دو عضو شورای اسلامی شاهرود، دو هنرمند صنایع دستی، دو فعال گردشگری و اصحاب رسانه دیگر اعضای این کارگروه را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری شاهرود میراث فرهنگی سمنان شهرستان شاهرود میراث فرهنگی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۰۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز

البرز- مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی با اشاره به ثبت ۴۱ اثر از استان البرز در فهرست میراث ناملموس، همکاری مردم برای شناسایی و معرفی آیین‌ها و رسوم مناطق مختلف استان و ثبت آن‌ها را بسیار مؤثر و مهم عنوان کرد.
رحیم خاکی اظهار کرد: استان البرز با دارا بودن فرهنگ و پیشینه غنی مانند سایر استان‌ها دارای رسوم و آیین‌های خاصی است که به‌خصوص  در روستاهای شهرستان‌های البرز هنوز برخی از آن‌ها پابرجا مانده است.
مدیر کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان البرز در گفت‌وگو با ایسنا گفت: آنچه به ارزشمندتر شدن موجودیت فعلی یک سرزمین کمک می‌کند آگاهی از تاریخ و پیشینه فرهنگی و اجتماعی مردمان آن سرزمین و انتقال آن به آیندگان است.
او افزود: اداره کل میراث‌ فرهنگی استان البرز با تلاشی مضاعف توانسته به حفظ و معرفی بسیاری از آیین‌ها و میراث ناملموس این استان کمک کند.  منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • تحول در گردشگری اشتهارد با پیشبرد پروژه‌های این حوزه در شهرستان