Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@06:31:17 GMT

بومی سازی پانسمان زخم‌های دیابتی

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۱۰۶۳

بومی سازی پانسمان زخم‌های دیابتی

حامد دائمی مدیر عامل شرکت دانش بنیان ژرف اندیشان فناور زیست‌بسپار در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: موفق به بومی سازی دستگاه میکروالیاف پلیمری شدیم که در حوزه‌های مختلفی از جمله پانسمان زخم‌ها کاربرد دارد. این دستگاه برای ساخت میکروالیاف پلیمری استفاده می شود که از محلول‌های پلیمری نشات گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این میکروالیاف می توانند به صورت بی بافت یا پس از فراورش با دستگاه‌های بافندگی به صورت بافته شده به عنوان پانسمان‌های پیشرفته برای درمان زخم‌های دیابتی، بستر و ... استفاده شوند. علاوه بر این، الیاف تولیدی با روش ترریسی برای ساخت فرش، موکت، پوشاک، مواد غذایی و استحکام دهنده‌های لیفی استفاده می شوند. همچنین این الیاف می‌توانند برای صنایع هوا- فضا و نظامی نیز مورد استفاده قرار گیرند.

دائمی درباره ویژگی‌ها و مزایای حائز اهمیت دستگاه میکروالیاف پلیمری، گفت: از مهم‌ترین ویژگی‌های این دستگاه می توان به فرآیند بومی سازی شده، قیمت فروش پایین تر حتی نسبت به نمونه چینی، امکان تغییر در ادوات و قسمت‌های دستگاه با توجه به سفارش مشتری و مشاوره با تیم فنی شرکت داخلی به صورت مستمر اشاره کرد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان بیان کرد: در حال حاضر دستگاه میکروالیاف پلیمری با هدف ساخت میکروالیاف مورد استفاده در تجهیزات پزشکی (پانسمان‌های پیشرفته پزشکی) ساخته شده است. اما این توانمندی در تیم تحقیق و توسعه شرکت وجود دارد که در صورت نیاز سایر صنایع نیز، دستگاه مورد نظر با تغییرات مد نظر مشتری ساخته و عرضه شود.

بیشتر بخوانید

دستگاه‌های دولتی مانع کسب و کارهای دانش‌بنیان نشوند

او گفت: دستگاه‌های ترریسی در مقیاس ها، کیفیت‌ها و با قیمت‌های مختلف توسط شرکت‌های آسیایی، اروپایی و آمریکایی ساخته می شوند. در آسیا، دو کشور چین و هند از جمله تأمین کنندگان اصلی این محصول هستند.

جلوگیری از خروج بی‌رویه ارز در حوزه منسوجات پزشکی

دائمی تاکید کرد: در حال حاضر متأسفانه بخش قابل توجهی از صنعت نساجی و الیاف در کشور به طور کامل وارداتی هستند. به عنوان مثال واردات سالانه تنها دو پانسمان پیشرفته که با روش ترریسی ساخته می شوند، بیش از ۵ میلیون دلار تخمین زده می شود. این دو محصول به طور کامل وارداتی بوده و در داخل کشور تولید نمی شوند. با توجه به ورود جدی ما به حوزه تولید منسوجات پزشکی، امید است از خروج بی‌رویه ارز در این صنعت جلوگیری شود.

او ادامه داد: علاوه بر این در صنایع پوشاک، مواد غذایی و صنایع نظامی نیز الیاف مربوطه وارداتی هستند که با توجه به استراتژیک بودن هر یک از این صنایع می توان با بومی سازی فرآیند‌های تولیدی در داخل کشور، نیاز کشور را تأمین و از شدت تحریم‌های وضع شده در این صنایع تا حدی کاست.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان گفت:  اگر چه ساخت خود دستگاه میکروالیاف پلیمری به تنهایی می تواند موجب صرفه جویی ارزی شود، اما باید توجه داشت که این دستگاه در آغاز یک چرخه تولیدی قرار دارد و نبود آن به معنای شروع نشدن چرخه است. به عبارت ساده تر، تا زمانی که میکروالیاف یک پلیمر در دسترس نباشد، نمی توان پانسمان حاصل از آن الیاف را نیز تولید کرد. پس ساخت این دستگاه نه تنها به صورت مستقیم موجب صرفه جویی ارزی ناشی از کاهش قیمت تا حدود ۵۰% می شود، بلکه محصولاتی که در چرخه تولید حاصل از این دستگاه قرار می گیرند تا باعث بیش از ۵۰% صرفه جویی ارزی خواهند شد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان پانسمان زخم دانش بنیان بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۱۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر

فرماندار شهرستان دیر از همکاری خیرین و مشارکت صنایع در قالب مسئولیت‌های اجتماعی در ساخت فضاهای آموزشی در نقاط محروم شهرستان دیر خبر داد و گفت: در این راستا واحدهای آموزشی در روستاهای محروم بردخون دیر افتتاح و اجرایی شد. - اخبار استانها -

یونس باربرز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرستان دیر، با بیان اینکه یکی از رسالت‌های مهم صنایع به ویژه شرکت‌ها و مجتمع‌های بزرگ صنعتی توجه به مناطق پیرامونی است، اظهار داشت: در این عرصه شهرستان دیر در جوار منطقه ویژه پارس جنوبی دارای مشکلات مختلفی در زمینه زیرساخت‌های مورد مطالبه مردم است.

وی یکی از مطالبات مهم مردم در نقاط محروم شهرستان دیر را فضاهای آموزشی و ورزشی دانست و بیان کرد: در این حوزه در نشست با خیرین و شرکت‌های مختلف صنعتی و تولیدی طرح‌های مورد نظر برای اجرا ارائه شده است.

فرماندار دیر با اشاره به ساخت فضاهای آموزشی با همکاری خیرین و صنایع همجوار شهرستان دیر خاطرنشان کرد: با همکاری خیرین و مشارکت صنایع در قالب مسئولیت‌های اجتماعی در ساخت فضاهای آموزشی در نقاط محروم شهرستان دیر واحدهای آموزشی در منطقه بردخون دیر افتتاح شد.

باربرز از افتتاح فضای آموزشی در قالب 2 کلاس درس در روستای سجادیه بخش بردخون با اعتبار 10 میلیارد ریال خبر داد و گفت: این طرح در راستای افزایش جمعیت دانش‌آموزان و نیاز شدید این منطقه به فضای آموزشی با همکاری شرکت پتروشیمی متانول در شهرستان دیر احداث شده است.

فرماندار دیر تأکید کرد: با توجه به کمبود اعتبارات دولتی، برای ساخت کلاس درس نیازمند همکاری و مشارکت خیرین و شرکت‌های پیرامونی شهرستان دیر هستیم.

وی ضمن قدردانی از همکاری شرکت پتروشیمی متانول دیر در ساخت این واحدهای آموزشی اضافه کرد: این صنعت نیز یک مدرسه شش کلاسی با اعتبار 150 میلیارد ریال در روستای اولی شمالی شهرستان دیر اجرایی کرده است.

باربرز با اشاره به نیاز مردم محله « خور خندل » دیر به مدرسه تأکید کرد: تفاهم‌نامه احداث مدرسه 12 کلاسی در 2 طبقه توسط شرکت پتروشیمی متانول شهرستان دیر منعقد شده و به‌زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • نمایشگاه بین المللی خودرو در پکن آغاز به‌کار کرد+ تصویر
  • ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت