Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور از ستاد ملی کرونا خواست اصلاحاتی در بحث مصوبه تخلیه منازل مسکونی برای مستأجران انجام دهد.
به گزارش خبرگزاری آریا، حجت الاسلام و المسلمین هادی صادقی دیروز در نشست خبری گفت: صدور دستور تخلیه اماکن مسکونی در شرایطی که قرارداد به پایان رسیده است و مستأجر باید تخلیه کند به عهده شورای حل اختلاف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با شیوع بیماری کرونا ستاد ملی کرونا مصوبه‌ای صادر کرد تا برای حمایت از قشر آسیب پذیر اجاره‌ها به شکل خودکار تمدید شود و این موضوع تا پایان شرایط اضطراری کرونا ادامه پیدا کند.
وی گفت: بر همین اساس میزان سقف افزایش اجاره بها در شهر تهران 25 درصد، در شهر‌های بزرگ 20 درصد و در سایر شهر‌ها 15 درصد به تصویب رسید، اما این مصوبه 4 استثنا دارد و در این 4 مورد می‌توان حکم تخلیه را صادر کرد.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور افزود: تبصره‌های این مصوبه در تبصره (1) اگر این املاک خرید و فروش شوند و صاحب ملک پیش از این مصوبه، ملک را فروخته باشد پس از صدور سند رسمی دو ماه فرصت تخلیه وجود دارد.
حجت الاسلام صادقی گفت: براساس تبصره (2) مستأجرانی که وظایف خود را در طول مدت قرارداد عمل نکنند و موجب تضییع حقوق مؤجران شوند باید تخلیه کنند و براساس تبصره (3) مستأجران افزایش اعلام شده نرخ اجاره بها را قبول نکنند باید تخلیه کنند.
وی افزود: با توجه به این که این روز‌ها فصل نقل و انتقال است شورا‌های حل اختلاف با مواردی مواجه شده است که باید مصوبه ستاد ملی کرونا اصلاح شود.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور گفت: از هشت تیر تا 31 مرداد امسال 11 هزار و 876 درخواست تخلیه به شورا‌های حل اختلاف کشور رسید که همکاران ما در شورا‌ها به 97 درصد عمل کردند که فقط در 345 مورد که 3 درصد را شامل می‌شود به علت خطای کارشناسان شورا‌ها به اشتباه حکم تخلیه صادر شد.
حجت الاسلام صادقی درباره تعداد احکام تخلیه که بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا قانونی بوده است، افزود: 236 مورد تخلیه براساس تبصره یک، هزار و 802 مورد براساس تبصره (2) و 688 مورد براساس تبصره (3) حکم تخلیه صادر شد که از کل درخواست‌های تخلیه که 12 هزار مورد بود 3 هزار و 141 درخواست منجر به تخلیه شد و در 74 درصد موارد باقیمانده یا درخواست تخلیه رد شد و یا توافقی میان مؤجر و مستأجر صورت گرفت.
وی گفت: ما در اجرای مصوبه ستاد ملی کرونا با مشکلاتی مواجه شده ایم که از وزیر راه و شهرسازی خواستیم مصادیق آن را در ستاد ملی کرونا مطرح کند.
حجت الاسلام صادقی افزود: در مواردی مؤجرانی هستند که در خانه سازمانی زندگی می‌کردند و اکنون باید منازل سازمانی را تخلیه کنند و به منزل خود بروند که، چون مستأجر دارند برای آن‌ها در مصوبه پیش بینی نشده است.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور گفت: ما با شهر‌هایی مواجه ایم که مشکلی بابت کرونا ندارند و نباید این مصوبه درباره آن‌ها اجرا شود و ما در خصوص اماکن تجاری هم با مواردی از مشکلات مستأجران روبرو شده ایم که آن هم باید رفع شود.
حجت الاسلام صادقی افزود: اساس تصویب این مصوبه این بود که مستأجرانی که جزو اقشار آسیب پذیر هستند با مشکل مواجه نشوند، اما ما در مناطقی از شهر تهران مصادیقی داریم که مستأجران در بخش‌های گران قیمت سکونت دارند و اجاره‌های سنگینی پرداخت می‌کنند که ضرورتی ندارد برای این افراد این مصوبه اجرا شود.
وی گفت: ما در شهر تهران 870 مورد درخواست تخلیه اماکن مسکونی در مناطق مختلف را داشتیم که 615 مورد مربوط به مناطق 1 و 2 بود در حالی که این مناطق برخوردار هستند و اجاره‌های آن‌ها نیز سنگین است و مستأجران این مناطق را نمی‌توان جزو اقشار آسیب پذیر عنوان کرد و خوب است نصابی برای اجاره بها در نظر گرفته شود.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور افزود: ما انتظار داریم هر چه سریعتر ستاد ملی کرونا اصلاحاتی در این خصوص انجام دهد تا حقوق مؤجر و مستأجر رعایت شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: درخواست شورا اختلاف حجت الاسلام صادقی ستاد ملی کرونا براساس تبصره مصوبه ستاد شورا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۳۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است
  • صلح و سازش در پرونده نزاع دو برادر اهوازی پس از سه سال
  • حمایت زاکانی از طرح نور پلیس
  • مردم کردستان برای حل اختلاف به صلح‌یاران مراجعه می‌کنند
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • انجام ۱۱۱۴ مصوبه در شورای شهر علی آباد کتول
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اختصاص شعب ویژه کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴