Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-04@04:33:28 GMT

دلیل کاهش تقاضا برای خرید لوازم خانگی در بازار چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۴۲۹۱

دلیل کاهش تقاضا برای خرید لوازم خانگی در بازار چیست؟

رویداد۲۴ اکبر پازوکی در رابطه پرداخت تسهیلات برای خرید لوازم خانگی اظهار داشت: ابتدا لازم است این موضوع را در نظر بگیریم که وام از طریق اتحادیه پرداخت نمی‌شود و بانک‌ها موظف به پرداخت آن هستند به همین جهت مشخص نیست وامی پرداخت شده است یا خیر!

وی ادامه داد: در حال حاضر تقریبا همه بازار‌های طلا، مسکن، لبنیات و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. این گرانی را درک می‌کنند، بنابراین نمی‌توان گرانی‌ها را تنها به یک دلیل و یک صنف تعمیم داد. مثلا در ۳ سال گذشته افراد می‌توانستند با ۲۰۰ و ۳۰۰ هزارتومان تا ۴ میلیون تومان ماشین لباس‌شویی خریداری کنند و اکنون این رقم به ۶ میلیون تا ۲۴ میلیون تومان رسیده است. در میان این اقلام گرانترین ماشین لباش شویی موجود در بازار ۲۴ میلیون تومان و ارزانترین آن ۶ میلیون تومان است.

وی با اشاره به اینکه چند دلیل رویه بازار را مشخص نمی‌کند، ادامه داد: اولا اعتقادات افراد جامعه موجب شده که در ماه‌های محرم و صفر خرید نکنند، به همین دلیل تقاضا کمتر است. دوم اینکه خوشبختانه با رشد تولید توانسته‌ایم بخش اعظمی از بازار را اشباع کنیم البته نه به صورت ۱۰۰ درصد بلکه ۷۰درصد آن را پوشش می‌دهد که منجر به کاهش خرید‌های اضافی شده است. در نهایت نکته سوم آنکه مردم برای خرید دیگر ولع ندارند، چراکه جنس به اندازه کافی وجود دارد.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی ادامه داد: ما از سال ۹۶ تحریم هستیم و این تحریم‌ها نسبت به سال‌های گذشته چندین برابر شده است، در این شرایط یک کاسب اگر تا یک حدی سود نداشته باشد در این بازار پر التهاب نمی‌ماند و ترجیح می‌دهد، سرمایه خود را در بانک‌ها سپرده‌گذاری کند تا حداقل بهره ۱۸ درصد بگیرد و با فرض سرمایه یک میلیارد تومان و سود ۱۸ درصد، ماهانه ۱۸ میلیون تومان سود دریافت می‌کند.
بیشتر بخوانید: دلیل افزایش قیمت لوازم خانگی چیست؟ +فیلمپازوکی با اشاره به اینکه سازمان امور مالیاتی نرخ معینی را برای فروشندگان در نظر گرفته است، در این زمینه توضیح داد: صنف لوازم خانگی خود نیز یک مصرف کننده است، کالایی را خریداری می‌کند و نرخی که از طرف سازمان مالیاتی برای آن تعریف شده باید بر روی اجناس قرار بگیرد و اجناس به فروش برسند. به همین جهت برای کندوکاو این موضوع ابتدا باید به سراغ تولیدکنندگان رفت و این سوال را مورد پرسش قرار داد؛ این محصولی که تولید کرده‌اید، می‌خواهید به بنکدار یا مغازه تک فروش تحویل دهید، به چه قیمت فروخته می‌شود؟ آیا شما در یک ماه تا یک سال گذشته افزایش قیمت داشته‌اید؟ در صورتی که جواب مثبت داشته باشد این استدلال را دارد که فولاد، مواد پلاستیک، پتروشمی، رنگ و تمامی قطعات اولیه ساخت یک محصول را به قیمت روز خریداری می‌کنیم.

وی ادامه داد: این استدلال پر بیراه هم نیست، زیرا برای وارد کردن قطعه‌ی از خارج از کشور که توان تولید آن در کشور وجود ندارد باید ارز را نیز به روز خریداری کرد. قاعده قیمت‌گذاری نیز باز است ما در صورتی که می‌خواهیم یک قیمت ثابت، رقابت سالم و یک بازار بدون حاشیه اعم از تولیدکننده، فروشنده و خریدار داشته باشیم ابتدا باید بدانیم منبع و ماخذ تولید کجاست؟

رئیس اتحادیه لوازم خانگی اضافه کرد: ما باید در عرصه تولید کاری کنیم، به جای اینکه بانک‌ها کارت اعتباری صادر کنند و به کارمندان دولت هدیه دهند، همین مبلغ را با سود ناچیز در اختیار تولیدکننده قرار دهند و صفر تا صد کالا تولیدی باشد. اگر دولت به کمک تولید بیاید و مواد اولیه و ارز مورد نیاز را در اختیار تولیدکننده قرار دهد کارگر بیکار نمی‌شود، مغازه‌ها کالای قاچاق نمی‌فروشند که خوشبختانه در صنوف ما وجود ندارد. منبع: ایلنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 لوازم خانگی بازار لوازم خانگی میلیون تومان لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۴۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیب‌زمینی کیلویی چند؟

خسرو طالبی اظهار داشت: امروز قیمت هر کیلو سیب‌زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همین سیب‌زمینی با قیمت بیش‌تری به دست مصرف‌کننده می‌رسد و این یعنی نظارت صحیحی از تولید تا توزیع وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است، زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبار‌ها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می‌رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی، چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آن‌ها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد، ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزار تومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت‌های مردمی جهادی خدمت می‌کند.

دیگر خبرها

  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • قیمت طلا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳