Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: طرح پنجره واحد خدمات اجتماعی، کمک به محلات آسیب‌پذیر را ساماندهی می‌کند.

تقی رستم‌وندی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در ارتباط با مناطق آسیب‌پذیر در شهرها و مناطق حاشیه‌ای شهرها اظهار کرد: میزان آسیب‌پذیری محله‌ها و سکونتگاه‌هایی بیش از سایر محله‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمدتاً این مناطق تحت عنوان سکونتگاه‌های غیررسمی از آن نام برده می‌شود که شامل بافت فرسوده داخل محدوده شهری و یا بافت تاریخی داخل شهرها است.

وی با بیان این‌که در شرایط کرونایی  و متفاوت شدن شرایط اقتصادی، آسیب‌ها در برخی از محلاتی که آسیب‌پذیر نبوده‌اند افزایش یافته و آنها هم در زمره مناطق محروم قرار گرفته‌اند، گفت: در کشورهای توسعه‌یافته مشاهده می‌شود برخی از آسیب‌های اجتماعی همچون خودکشی یا کارتن‌خوابی افزایش یافته است که ما نیز از آن مستثنی نیستیم اما به‌نظر می‌رسد کشور ما به‌خاطر زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی در برابر این فشارهای فزآینده از خودشان مقاومت و تاب‌‌آوری نشان داده‌اند.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور تصریح کرد: نظرسنجی‌ها و کارهای پیمایشی بیانگر آن است که مردم در برابر خواسته‌های دولت واکنش مثبت از خود نشان می‌دهند در حالی‌که در کشورهای توسعه‌یافته مردم برای نزدن ماسک تظاهرات می‌کنند.

رستم‌وندی با اشاره به همراهی مردم با دولت در روز طبیعت، عنوان کرد: مردم ما به‌خاطر شناخت بالا و همراهی که با سیاست‌های کلی نظام دارند در این مسیر 6 الی 7 ماهه از زمان آغاز شیوع همه‌گیر کرونا علی‌رغم فشارها از خود همراهی و همسویی نشان می‌دهند البته دولت هم در حال تلاش است تا در حد وسعش کمک‌های اقتصادی و حمایتی و معیشتی را داشته باشد.

وی در ارتباط با اقدامات حمایتی سازمان امور اجتماعی در کشور، گفت: دفاتر تسهیل‌گری ما در مراکز 22 استان فعال است و در این میان برخی اخبار و اطلاعات از این دفاتر حاکی از آن است که  از از ماه‌های اولیه حضور کرونا به‌خاطر مشارکت خیرین و سمن‌ها و حضور آنها در محلات حاشیه‌نشین وجود مواد شوینده و ضدعفونی‌کننده ماسک به وفور بیشتر از محلات عادی شهرها یافت می‌شود.

معاون وزارت کشور افزود: در دو الی سه مرحله کمک مؤمنانه به محلات محروم انجام شد که این اقدامات بیانگر یک نگاه متمرکز در بحث حمایت از مناطق محروم است.

رستم‌وندی با اشاره به طرح پنجره واحد خدمات اجتماعی که در وزارت تعاون در راستای ساماندهی کمک به محلات آسیب‌پذیر ارائه شده، گفت: با تکمیل و اجرای این طرح دیگر کمک‌های معیشتی در یک بازه زمانی به‌طور همزمان از سوی چند سازمان و نهاد همچون کمیته امداد، بنیاد مستضعفان و ... دریافت نمی‌شود.

وی در پایان گفت: با ثبت مشخصات افراد در سامانه پنجره واحد خدمات اجتماعی این افراد با حفظ عزت و کرامت بسته‌های معیشتی خود را دریافت می‌کنند که این موضوع باعث می‌شود بسیاری از کارهای موازی و هم‌پوشان انجام نخواهد شد.

انتهای پیام/4105

منبع: آنا

کلیدواژه: رئیس سازمان امور اجتماعی کشور پنجره واحد خدمات اجتماعی پنجره واحد خدمات اجتماعی آسیب پذیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۷۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه مجلس درباره ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها

علی خضریان درباره مصوبه مجلس مبنی بر ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، گفت: گرانی و نابسامانی بازار مسکن و اجاره‌بها ما را بر آن داشت که با تدوین طرحی از آشفته بازار جلوگیری کنیم؛ بنابراین طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی را تدوین کردیم که مراحل تصویب این طرح در مجلس طی شد و اکنون برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در تشریح محور‌های مصوبه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، بیان کرد: تکمیل سامانه ملی اسکان از طریق اخذ اطلاعات از دستگاه‌ها و همچنین خوداظهاری خانواده‌ها و مالکین با استفاده از طریق منوط کردن ارائه خدمات دستگاه‌ها به ثبت اطلاعات توسط مردم در این سامانه یکی از محور‌های این مصوبه است.

طراح، طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی گفت: طرح شناسایی خانه‌های خالی توسط شهرداری‌ها و تأیید آن توسط سامانه ملی املاک و اسکان و ارائه مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی به موجرینی که قرارداد بلندمدت منعقد می‌کنند یا واحد‌های خود را به خانواده کم درآمد دارای سه فرزند و بیشتر اجاره می‌دهند یا واحد را قیمت مناسب اجاره می‌دهند و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای ثبت قرارداد‌های اجاره و خرید و فروش توسط متعاملین و مشاورین املاک در سامانه ثبت معاملات املاک از دیگر موضوعاتی است که در این طرح پیگیری می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه براساس این طرح سقف افزایش اجاره‌بها توسط شورای عالی مسکن در شرایط وجود تورم بالای ۳۰ درصد تعیین می‌شود، افزود:ساماندهی سکو‌های ثبت اگهی از طریق تایید اصالت ملک با سامانه ملی املاک و اسکان و تأیید مالک یکی دیگر از اقداماتی است که براساس این طرح باید اجرایی شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس با اشاره به اینکه طبق این مصوبه برای ارائه دامنه قیمت منصفانه با استفاده مشخصات مکانی و فنی هر واحد سامانه‌ای ایجاد می‌شود، ایجاد سکوی ثبت رسمی معاملات، اخذ عوارض از اراضی بایر و بلااستفاده و ممنوعیت خرید و فروش واحد‌های طرح‌های حمایتی قبل از تکمیل واحد‌ها را از دیگر محور‌های این مصوبه برشمرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • تلگراف: انهدام تانک‌های آبرامز ناتو را آسیب پذیر کرده است
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • قیمت خانه در جنت آباد تهران امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • با ۳۰۰ میلیون تومان در کدام محله خانه اجاره کنیم؟
  • مصوبه مجلس درباره ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد