Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@07:41:50 GMT

هشدار رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا به انگلیس و ترکیه

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۱۹۰۱۰

هشدار رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا به انگلیس و ترکیه

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا در سخنرانی سالانه خود در این اتحادیه به موضوعات مهمی که اروپا با آن دست به گریبان است پرداخت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم و به نقل از یورونیوز، اورزولا فن درلاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا در اولین سخنرانی خود درباره وضعیت این اتحادیه ضمن تاکید بر لزوم همبستگی کشورهای عضو در مواجهه با بحران پناهجویان خواستار ایجاد «اتحادیه اروپایی بهداشت» شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس آلمانی کمیسیون اتحادیه اروپا که صبح روز چهارشنبه در پارلمان اروپا در بروکسل سخنرانی می کرد در بخشی از سخنانش به ترکیه هشدار داد تا به «ارعاب» همسایگانش پایان دهد.

اورزولا فن در لاین سخنرانی سالانه خود را به جای استراسبورگ فرانسه بدلیل وضعیت قرمز کرونایی در این شهر، در بروکسل، پایتخت بلژیک ایراد کرد.

درس‌های بحران «کووید 19» برای اتحادیه اروپا

او در سخنانش با اشاره به شیوع ویروس جدید کرونا خواستار تشکیل «اتحادیه اروپایی بهداشت» شد. این پیشنهاد در حالی مطرح می شود که هم اکنون هر کدام از کشورهای عضو اتحادیه اروپا به طور جداگانه در حال مقابله با همه گیری بیماری «کووید 19» هستند. رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا همچنین پیشنهاد کرد که اتحادیه اروپا مانند ایالات متحده آمریکا نهادی برای تحقیق و تولید دارو ایجاد کند. وی در عین حال نسبت به «ملی گرایی» در زمینه تهیه واکسن ویروس جدید کرونا هشدار داد.

کرونا در اروپا| از موج گسترده اخراج کارگران در انگلیس تا هشدارها درباره وقوع موج دومکرونا در اروپا| از بازگشایی مدارس در ایتالیا تا هشدار پزشکان فرانسوی درباره شرایط کشور

 

طرح احیای اقتصادی

به گفته اورزولا فن درلاین 30 درصد از منابع طرح 750 میلیارد یورویی احیای اقتصادی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا از راه اجرای تعهدات محیط زیستی تامین خواهد شد.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، 61 ساله، همچنین پیشنهاد کرد که میزان انتشار گاز دی اکسید کربن در کشورهای عضو تا سال 2030 میلادی به جای 40 درصد، 55 درصد کاهش یابد. اتحادیه اروپا امیدوار است تا سال 2050 بتواند میزان انتشار گاز دی اکسید کربن را به صفر برساند.

افزایش هدف تعیین شده برای کاهش تولید گاز دی اکسید کربن در اتحادیه اروپا برای بخش های انرژی، حمل و نقل و کشاورزی در این اتحادیه پیامدهای قابل ملاحظه‌ای خواهد داشت.

هشدار به ترکیه: به ارعاب همسایگان پایان دهید

اورزولا فن درلاین در بخشی از سخنانش به ترکیه هشدار داد تا به تلاش برای ارعاب همسایگانش پایان دهد. این سخنان رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا همزمان با افزایش تنش ها در شرق دریای مدیترانه بین ترکیه و یونان بیان شد.

ترکیه و یونان بر سر اکتشاف منابع گازی در شرق دریای مدیترانه با یکدیگر اختلاف نظر دارند.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا گفت: «بله ترکیه در منطقه‌ای قرار دارد که در آن تنش و درگیری وجود دارد؛ بله ترکیه میلیون ها پناهجو را پذیرفته است و ما برای پذیرش آنها نیز کمک مالی قابل توجهی به ترکیه می کنیم. اما هیچ کدام از این موارد تلاش های [آنکارا] برای ارعاب همسایگانش را توجیه نمی کند.»

بورل: روابط اتحادیه اروپا و ترکیه به مقطع سرنوشت‌سازی رسیده استنخست وزیر یونان: آماده مذاکره با ترکیه هستیم

 

توافق برگزیت به طور یکجانبه قابل بازنگری نیست

اورزولا فن در لاین ضمن اشاره به لایحه جنجالی دولت بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا برای بازنگری در توافق برگزیت تاکید کرد که بازنگری در این توافق به طور یکجانبه ممکن نیست.

دولت محافظه کار بریتانیا لایحه‌ای را به مجلس عوام این کشور ارائه کرده است که بخش هایی از توافق این کشور با اتحادیه اروپا را نقض می کند. این لایحه نه تنها اعتراض اتحادیه اروپا را برانگیخته است بلکه در بریتانیا نیز جنجال زیادی به پا کرده است. تعدادی از اعضای حزب حاکم محافظه کار با این تصمیم بوریس جانسون مخالفت کرده‌اند.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا همچنین نسبت به عدم دستیابی به توافق با بریتانیا پیش از پایان دوران انتقالی برگزیت (پایان سال جاری میلادی) هشدار داد.

اولتیماتوم بروکسل به لندن/ کمیسیون اروپا: انگلیس تا پایان سپتامبر طرح اصلاح توافق برگزیت را پس بگیردجانسون اروپا را به اخاذی از لندن در جریان مذاکرات برگزیت متهم کرد

 

درخواست همبستگی در مواجهه با بحران پناهجویان

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا در بخش دیگری از سخنانش خواستار همبستگی کشورهای عضو در مواجهه با پناهجویان و مهاجران شد. به گفته اورزولا فن درلاین تمام کشورهای عضو باید وظیفه خود را به در این زمینه انجام دهند.

او ضمن اشاره به پناهجویان حاضر در اردوگاه موریا در جزیره لسبوس یونان از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواست تا بر تلاش های خود در زمینه پذیرش پناهجویان بیافزایند.

اورزولا فن درلاین گفت: «تصاویر اردوگاه موریا به طور دردناکی به ما یادآوری می کند که اروپا باید به طور متحد عمل کند. اگر ما [نهادهای اتحادیه اروپا] بر تلاش های خود افزوده‌ایم از کشورهای عضو هم انتظار داریم که بر تلاش های خود بیافزایند. مهاجرت برای اروپا یک چالش محسوب می شود و این تمام اروپا است که باید وظیفه خود را در این زمینه انجام دهد.»

یونان: اروپا همبستگی عملی خود را در موضوع مهاجرت نشان دهدبلاتکلیفی هزاران مهاجر پس از آتش‌سوزی در اردوگاه آوارگان یونان

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا کشورهای عضو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۱۹۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل

یک نشریه غربی با استناد به اظهارات اخیر رئیس جمهور فرانسه از تلاش وی برای تبدیل کردن این اتحادیه به یک قدرت هسته‌ای مستقل خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "فرانکفورتر روند شای" آلمان در مطلبی نوشت: "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه می خواهد اتحادیه اروپا را به یک قدرت هسته ای گسترش دهد. ماکرون می خواهد درباره بازدارندگی هسته ای در اروپا بحث کند. کشور او آماده است تا در دفاع از خاک اروپا مشارکت بیشتری داشته باشد.

هفته گذشته "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه، در دانشگاه سوربن پاریس، دیدگاه های خود را در مورد اینکه دفاع اروپایی چگونه باید باشد، بیان کرد. بعد از آن وی این موضوع را پیگیری کرده و در استراسبورگ در مورد سلاح های هسته ای مشترک صحبت کرد.

در جلسه ای با جوانان که توسط گروه رسانه ای EBRA فرانسه برگزار شد، از وی پرسیده شد که آیا فرانسه آماده اروپایی کردن قابلیت بازدارندگی هسته ای خود است؟ ماکرون گفت که می‌خواهد همه چیز را روی میز بگذارد تا ببیند واقعا چه چیزی از ما به شکلی معتبر محافظت می‌کند. وی تاکید کرد که کشورش آماده است تا حتی بیشتر در دفاع از خاک اروپا مشارکت کند.

در استراسبورگ، رئیس‌جمهور فرانسه در ابتدا ناتو را نوعی سپر حفاظت نامید که باید با ایجاد یک دفاع معتبر اروپایی از آن فراتر رفت. به گفته وی این باید شامل سپرهای دفاع موشکی، موشک های دوربردی که روسیه را بازدارند و سلاح های هسته ای باشد. مکرون در ادامه گفت که دکترین هسته ای کشورش به این کشور اجازه می دهد در صورت تهدید منافع حیاتی خود از سلاح هسته ای استفاده کند. این منافع حیاتی یک بعد اروپایی نیز دارد که وی نخواست جزئیات آن را بیان کند تا اعتبار دفاعی اروپا خدشه دار نشود.

در ادامه این مطلب آمده است: دلایلی که ماکرون اروپایی‌سازی تسلیحات هسته‌ای فرانسه را وارد بازی می‌کند، در نگرش او نسبت به ناتو به‌ویژه تردید او در مورد قابل اعتماد بودن ایالات متحده به عنوان شریک در مواجهه با انتخاب مجدد احتمالی دونالد ترامپ، نهفته است. ترامپ در ماه فوریه این سوال را مطرح کرد که آیا ماده 5 کمک ناتو و بنابراین کلاهک های هسته ای آمریکا باید از اعضای این ائتلاف دفاعی که حداقل دو درصد از تولید ناخالص داخلی را صرف دفاع نمی کنند، محافظت کند.

استفان سژورنه، وزیر امور خارجه فرانسه هم اظهارات مشابهی را به جهان ارائه کرد. او گفته است که اروپا باید دوباره خود را به عنوان یک قدرت ببیند و خود را از وابستگی ها رها کند. به گفته وی توسعه صنعت دفاعی اروپا را باید "نه به عنوان جایگزین، بلکه به عنوان یک مکمل" درک شود. سژورنه همچنین گفته است: «ما باید در کنار ناتو یک بیمه نامه عمر دوم بگیریم، زیرا هر چهار سال یک بار به تصمیم 250000 رأی دهنده آمریکایی در ایالت های این کشور وابسته هستیم».

وزیر امور خارجه این کشور توضیح داد که به منظور توسعه حاکمیت و استقلال استراتژیک اتحادیه اروپا، فرانسه همچنین متعهد به استانداردسازی سیستم های تسلیحاتی در سطح اروپا است. به گفته وی هدف باید "عملکرد متقابل" باشد، به این معنی که همه کشورها می توانند بدون هیچ مشکلی از ادوات نظامی استفاده کنند.

ماکرون همچنین می خواهد استانداردهای جدید برای آینده بازدارندگی اروپا را با دیگر اعضای اتحادیه اروپا مورد بحث قرار دهد. رئیس جمهور فرانسه در استراسبورگ گفت: "من طرفدار باز کردن این بحث هستم که باید شامل دفاع موشکی، حملات با سلاح های دوربرد و همچنین سلاح های هسته ای برای کسانی باشد که آنها را دارند یا سلاح های هسته ای آمریکا را در خاک خود دارند."

با انجام این کار، او بار دیگر درخواست مذاکره را به آلمان ارسال کرد - همانطور که برای اولین بار در سال 2020 انجام داد. سلاح های هسته ای تاکتیکی ایالات متحده در پایگاه هوایی بوشل در آلمان ذخیره می شود. مکرون همچنین این سخنان خود را خطاب به اعضای اتحادیه اروپا، بلژیک، هلند و ایتالیا که همگی چنین تسلیحات آمریکایی را در خود جای داده اند ایراد کرد.

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کندتحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند
  • کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به «رفح» غیر قابل قبول است
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد