Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه دفتر آیت‌الله احمد مبلغی عضومجلس خبرگان رهبری وی در دیدار با اعضای ستاد پاسخگویی به شبهات دینی اظهار داشت: در ترسیم الگوهای اجتماعی، نگاه‌های سخت، خسته‌کننده و از بین برنده نشاط را مبنا قرار ندهیم. 

 وی ادامه داد: زندگی پاک و حلال را به سمت الگوهای ساده و در دسترس سوق بدهیم به گونه‌ای که با واقعیت‌های جهان امروز و نوع زندگی سازگار باشد و بتوان آنها را در فضاهای کنونی به صورت فراگیر اجرا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت‌الله مبلغی با اشاره به اینکه شبهات و سوال ها در جامعه به 2 دسته تقسیم می‌شوند گفت: دسته اول سوال و شبهاتی است که به زیرساخت‌های فکری، عقیدتی و ایمانی جامعه و مردم معطوف است و دسته دوم همچون ناهنجاری‌های مناسبات و روابط اجتماعی، به وضعیت‌ها و پدیده‌های روبنایی مرتبط می شود.

وی با تاکید بر اینکه هر ۲ دسته نقش و جایگاه اساسی در جامعه دارند تصریح کرد: رابطه متقابل میان این ۲ سنخ وجود دارد به نحوی که عدم پاسخگویی به یکی از آنها موجب تقویت  دیگری یا تقویت بازتاب‌های آن در جامعه می‌شود. 

وی افزود: سوال های مرتبط با وضعیت‌های روبنایی مثل ناهنجاری‌های رفتاری در خانواده‌ها و جامعه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.  

آیت الله مبلغی توضیح داد:‌ باید با بهره‌گیری از ۲ رویکرد تبیینی و رفتاری به حل و پاسخگویی هر ۲ دسته از سوال و شبهات پرداخت به این معنا که نباید حل مساله‌ را تنها از طریق تبیین، تعریف و پاسخگویی علمی دنبال کنیم بلکه بایستی به تعریف، تنظیم و تقویت شایسته رفتاری در جامعه روی بیاوریم و فضای اجتماعی را قدرتمندانه به سمت پاسخگویی به سوال ها و شبهات دینی سوق دهیم. 

وی اضافه کرد: حوزه باید در پاسخگویی به سوال ها، جریان عظیمی از پاسخگویی را نظم ببخشد که همزمان و به صورت متوازن و متعادل، هر دو نوع از سوال مرتبط با زیرساخت‌های فکری و  مناسبات رفتاری را پاسخ بگوید. 

آیت‌الله مبلغی گفت: حوزه علمیه نباید موضوع الگوهای رفتاری را کم اهمیت تلقی کند، بلکه باید نیازهای الگویی را در جریان پاسخگویی مد نظر قرار دهد و به صورت اشباع شده، اقناع‌کننده، و تاثیرگذار به آنها بپردازد.

رییس گروه پشتیبانی مرکز ملی پاسخگویی به شبهات نیز با ارائه گزارشی گفت: ۴۰۰ کارشناس این مرکز روزانه به بیش از ۱۰ هزار شبهه از طریق تلفن، ایمیل و مکتوب پاسخ می‌دهند. 

 حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسن هاشمی ادامه داد: کارشناسان مرکز در ۶ گروه قرآنی، حدیثی، کلامی، اخلاقی، تاریخی و مشاوره‌ای به صورت روزانه پاسخگوی شبهات و سوال های مردم هستند.

برچسب‌ها احمد مبلغی مرکز مطالعات و پاسخ‌گویی به شبهات لرستان مجلس خبرگان رهبری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: احمد مبلغی لرستان مجلس خبرگان رهبری احمد مبلغی لرستان مجلس خبرگان رهبری اخبار کنکور آیت الله سوال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۰۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخگویی به بیش از ۲۲ هزار گزارش مردمی در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان، ایرج حسن پور، افزود: طی سال ۱۴۰۲، از طریق مرکز جامع مدیریت یکپارچه پاسخگویی و پایش خدمت اداره کل صمت استان به ۲۲ هزار و ۴۴۲ گزارش مردمی پاسخ داده شده که ۱۵ هزار و ۵۹۴ مورد تماس تلفنی مردمی و میزان پنج هزار و ۶۹۰ تماس ضبط شده از طریق صندوق صوتی مرکز بوده که توسط کارشناسان مرکز پیگیری شده و همچنین در همین مدت نیز تعداد یک هزار و ۱۶۰ مراجعه حضوری به مرکز پاسخگویی انجام شده که کارشناسان این مرکز به تماس گیرندگان و مراجعین مشاوره داده و آنها را راهنمایی کرده اند.

وی افزود: براساس آمارثبت شده در سامانه ۱۲۴ در مدت اعلام شده، کارشناسان مرکز پاسخگویی طی این مدت ۴۱۵ ساعت و ۲۴ دقیقه معادل حدود ۱۷ روز کامل و یا معادل ۵۲ روز کامل اداری تماس تلفنی با تماس گیرندگان داشته اند، که میانگین زمان پاسخگویی یک دقیقه و ۲۱ ثانیه بوده و پایین‌تر از استاندار تعریف شده (۲ دقیقه) است.

حسن پور ادامه داد: در همین بازه زمانی بالغ بر ۷۳ درصد از شرکت کنندگان (تعداد ۶۶۰ نفر) در نظر سنجی که به صورت الکترونیک انجام شده از نحوه‌ی پاسخگویی کارشناسان این مرکز، رضایت کامل داشته اند که این موضوع نشان دهنده توجه ویژه این اداره کل به موضوع استفاده از نقش مردم در فعالیت‌ها است.

مدیرکل صمت استان درادامه خاطرنشان کرد: طی مدت اعلام شده کارشناسان مرکز پاسخگویی جمعاً تعداد ۲۲ هزار و ۴۴۲ گزارش را ثبت سامانه کرده اند و برای رسیدگی به حوزه‌های مختلف از جمله بازرسی ونظارت اداره کل صمت استان و سازمان جهادکشاورزی استان ارجاع کرده اند.

حسن پور ادامه داد: بیشترین گزارشات اخذ شده مردمی طی همین مدت، مربوط به گرانی کالا بویژه مواد غذایی، خوراکی، نوشیدنی، مرغ، نانوایی، گاز مایع و خدمات خودرو بوده است.

کد خبر 6089515

دیگر خبرها

  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری دراوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات
  • جشن در پرایدپارک: دربی کانتی به چمپیونشیپ بازگشت!
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • پاسخگویی به بیش از ۲۲ هزار گزارش مردمی در سال ۱۴۰۲
  • همراهان منطقه‌ای آمریکا و اسرائیل صحنه را در «وعده صادق» باختند
  • مسوولان برای رفع دغدغه های کارگران تلاش کنند