Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

نشست محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی با کاظم خاوازی وزیر کشاورزی، جعفر سرقینی سرپرست وزارت صمت، نمایندگان عضو کمیسیون کشاورزی مجلس و جمعی از تولیدکنندگان حوزه دام و طیور (چهارشنبه26 شهریور) در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این نشست با بیان اینکه صحبت‌های مطروحه در جلسه حاکی از کمبود امکانات در کشور نیست، گفت: از آنجا که بودجه نهاده‌های دامی، دارو و دیگر کالاهای ضروری رقم زیادی نیست اما همین مقدار هم محقق نمی شود که نشان می دهد مشکلاتی در بدنه مدیریتی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مهمترین چالش موجود در کشور را مدیریتی عنوان کرد و گفت: با نگاه کلان به موضوعات، مشکلی به چشم نمی‌آید اما به محض ورود به بدنه مسائل متوجه می‌شویم چرخه‌های امور به درستی نمی‌چرخند، در واقع باید گفت: مشکلات ساختاری و اساسی در نظام اداری، تولیدی و حتی سیاست‌گذاری‌ها کشور وجود دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ما مدیران نباید خوش باور باشیم مثلا اگر قانونی را مصوب کرده، آیین‌نامه اجرایی آن را نوشته و بخشنامه آن را ارسال می‌کنیم لزوما به معنای اجرای قانون نیست چراکه ماهیت قانون تا رسیدن به مرحله اجرا به کل تغییر می‌کند لذا باید گفت؛ فرآیندهای کاری دچار مشکل است.

قالیباف به راه‌حل‌های عبور از این مشکلات اشاره کرد و افزود: بهترین راه‌حل این است که مجلس و دولت در کار مردم دخالت نکنند، درواقع اجازه دهیم مردم کار خودشان را انجام دهند و ما فقط نقش حاکمیتی خود را در جامعه پیاده‌سازی کنیم نه آنکه بخواهیم علاوه‌بر اعمال نقش حاکمیتی، در تصدی‌گری آن‌ها نیز دخالت کنیم.

رئیس مجلس، تولیدکنندگان، کارگران، صنعتگران و مدیران زحمتکش را مجاهدین جنگ اقتصادی برشمرد و افزود: باید پذیرفت عده‌ای منفعت طلب و تحت تأثیر دشمنان خارجی و خائن‌های داخلی، خواستار رشد و آرامش برای کشور نیستند به همین دلیل مجلس به دنبال گره‌گشایی از کار تولیدکنندگان و مدیران اجرایی است.

وی با بیان اینکه نمایندگان در مجلس به دنبال حل مشکلات به صورت اساسی و سیستمی هستند، گفت: به سهم خود قول می‌دهم که پیگیر "بند الف قانون انتزاع" در جلسات سران قوا باشم تا به نتیجه برسد.

وی تاکید کرد: با همه سختی‌های ایجاد شده ازسوی تحریم‌ها، امکان اصلاح مشکلات کشور وجود دارد و در ماه‌های پیش‌رو آرامش به حوزه تولید و اقتصاد باز خواهد گشت.

رئیس مجلس ادامه داد: به عنوان نماینده مردم تلاش می کنیم قبل از هر تصمیم حرف مردم و مسئولان قوه مجریه را بشنویم و بدون شنیدن حرف دوستان تصمیمی نگیریم. درواقع قانونی را وضع کنیم که زمینه اجرایی شدن آن وجود داشته باشد چراکه اگر خلاف این اتفاق بیفتد یعنی خودمان اولین قانون‌شکن‌ها هستیم.

بنابراین گزارش، اجرای قانون متمرکز واگذاری اختیارات به وزارتخانه جهاد کشاورزی براساس قانون مجلس، حذف یارانه از واردات نهادهای دامی و دادن یارانه به انتهای زنجیره تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، توسعه آبزیان در کشور با توجه به ظرفیت فوق العاده شمال و جنوب کشور و ... ازجمله موضوعاتی بود که از سوی تولید کنندگان و صنعتگران  در این نشست مطرح شد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کاظم خاوازی قالیباف مجلس شورای اسلامی قالیباف تولیدکنندگان کاظم خاوازی مجلس شورای اسلامی رئیس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۲۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»

مصطفی نخعی به خبرگزاری صدا و سیما همچنین گفت: در حدود ۴ سال گذشته اتفاق خاصی که کشور در صنعت پتروپالایشگاهی به آن نیاز داشته، رخ نداده؛ در حالیکه «این صنعت می‌تواند ارزآور باشد و کشور را در تولید بنزین و فرآورده‌های مورد نیاز دیگر خودکفا کند.»  «پتروپالایشگاه‌ها» مجموعه‌های پالایشگاهی به‌روز و پیچیده‌تر از صنعت پالایشگاهی هستند که محصولات و فرآورده‌های پتروشیمی گسترده‌تری با ارزش افزوده بیشتر تولید می‌کنند.  تبدیل نفت خام به فرآورده‌های سوختی مانند بنزین، نفت گاز تنها هدف پتروپالایشگاه‌ها نیست و فرآورده‌هایی مثل خوراک‌های مورد نیاز مجتمع‌های پلیمری و شیمیایی هم در این مجتمع‌ها تولید و عرضه می‌شوند.  پیشتر و در مجلس دهم، نمایندگان پیش نویس قانونی را برای توسعه صنعت پتروپالایشگاهی با استفاده از «سرمایه گذاری مردمی» به تصویب رسانده بودند.  «قانون حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه گذاری مردمی» که بخشی از آن در مجلس یازدهم هم اصلاح شد، فرصتی را به پتروپالایشگاه‌های تازه تأسیس می‌دهد که بدون هزینه، خوراک اولیه را برای تولید محصولاتشان دریافت کنند و بعد با دولت تسویه کنند.  معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت بهمن پارسال گفته بود که با ساخت طرح‌های پتروپالایشگاهی، ظرفیت پالایشی کشور با افزایش ۳۰ درصدی از ۲.۳ میلیون بشکه به ۳ میلیون بشکه می‌رسد. به گفته هوشنگ فلاحتیان، با قانونی که مجلس برای حمایت از سرمایه‌گذاری مردمی در صنایع پایین‌دستی نفت و گاز تصویب کرده، حدود یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه ظرفیت پتروپالایشگاهی جدید تعریف شده است.   با این حال سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از اینکه «برخی مدیران به سرمایه گذاری دولتی در صنعت پتروپالایشگاهی بیشتر از سرمایه گذاری مردمی اهمیت می‌دهند»، انتقاد کرد و گفت: «باید آینده حوزه انرژی و این صنعت به مردم معرفی شود و ضمانت سودآوری از سوی دولت باید وجود داشته باشد تا مردم برای سرمایه گذاری در صنعت پتروپالایشگاهی مشارکت کنند.»  آقای نخعی همچنین گفت که دولت در حدود ۳ سال گذشته از مجلس برای احداث پتروپالایشگاه شهید سلیمانی استان هرمزگان مجوز گرفته، اما این طرح رشد خاصی نداشته است.  او گفت : یکی از علت‌های رشد نکردن طرح احداث پترو پالایشگاه شهید سلیمانی، «بی توجهی به سرمایه گذاری مردمی» است.

دیگر خبرها

  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • قالیباف قهرمانی تیم ملی فوتسال در آسیا را تبریک گفت
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد را شامل می‌شود
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است