Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرزاد حمیدی گفت: برنامه‌های ورزشی در شبکه شاد پخش می‌شود. درضمن برگزاری ورزش‌های اجتماعی همچون آمادگی از سوی وزارت بهداشت‌ و درمان و آموزش و پزشکی در مدارس توصیه شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ بر اساس بررسی‌های انجام شده بیش از 60 درصد مردم ایران اضافه وزن دارند. در حالی که استاندارد جهانی این عدد  13 درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشور ما 9/5 درصد دانش‌آموزان دارای اضافه وزن و بیش از 11 درصد دانش آموزان چاق هستند. البته علت چاقی در کودکان با بزرگسالان متفاوت است. 21 درصد دانش‌آموزان دچار چاقی هستند. در حالی که تاثیر ایام قرنطینه طی ماه‌های اخیر در این آمار افزایش داشته است. مشکل اضافه وزن در دوران قرنطینه را هم باید در نظر گرفت. طی ماه‌های اخیر وزیر آموزش‌وپرورش دستورالعمل پروژه «کنترل وزن و چاقی دانش آموزان با رویکرد ترویج سبک زندگی فعال و سالم» را ابلاغ کرد.

توصیه به ورزش‌های گروهی با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی

مهرزاد حمیدی، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش، درباره روند برگزاری ساعت‌ تربیت بدنی در مدارس با توجه به چگونگی برگزاری مدارس در شرایط کرونایی به خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری برنا گفت: ساعت تربیت بدنی و ورزش از طریق شبکه شاد و صدا و سیما برگزار می‌شود. برنامه‌هایی نیز در این زمینه از طریق شبکه آموزش پخش خواهد شد.

 او افزود: برای زنگ ورزش نیز اقدامات ویژه انجام شده است که حتی رادیو در این زمینه ورود پیدا می‌کند.

حمیدی تصریح کرد: برنامه‌های ورزشی در شبکه شاد برگزار می‌شود. در ضمن برگزاری ورزش‌های اجتماعی همچون آمادگی از سوی وزارت بهداشت و درمان  و آموزش و پزشکی در مدارس مطرح شده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش ادامه داد: با توجه به شرایط کرونایی موجود مشکلی برای اجرای این چنین برنامه‌ها وجود ندارد. برای ارتقای ایمنی بدن ورزش‌های گروهی با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی توصیه می‌شود. تمامی اقدامات در زمینه آمادگی جسمانی برای مصونیت برابر ابتلا به بیماری کرونا موثر است.

برگزاری طرح کوچ در مدارس

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش درباره اقدامات برای مهار روند اضافه وزن و چاقی در دانش‌آموزان گفت: امسال طرح کوچ (کنترل وزن و چاقی) در مدارس کشور برگزار می‌شود. 14 میلیون دانش‌آموز در مهر سال جاری بی ام ای بدنشان بررسی و از هفته تربیت بدنی تا اسفند سال جاری مشاوره راهنمایی از طرق مختلف همچون آموزش حضوری در مدارس و رسانه‌های جمعی به کودکان آموزش داده می‌شود.

حمیدی تصریح کرد: در روند برگزاری«طرح کوچ» معلمان با خانواده‌ها در ارتباط هستند تا دانش آموزان با همکاری خانواده و مدرسه فعالیت‌ها را انجام دهند.

او گفت: برنامه‌های ورزشی در شبکه شاد برگزار می‌شود. درضمن برگزاری ورزش‌های اجتماعی همچون آمادگی جسمانی از سوی وزارت بهداشت و درمان و آموزش و پزشکی در مدارس توصیه شده است.

به گفته این مقام مسئول به دانش‌آموزان و والدین پیشنهاد می‌شود فعالیت‌های مشترک خانوادگی و راهپیمایی‌های ویژه بازی‌های حرکتی در خانواده برای خود انجام دهند. همچنین انتظار می‌رود تا مادران روند تغذیه کودکان را مدیریت کنند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در پایان گفت: امیدواریم بتوان از روند چاقی با توجه به قرنطینه خانگی، کم‌تحرکی و شاید دسترسی به مواد غذایی و تنقلات دانش آموزان جلوگیری به عمل آوریم.

انتهای پیام: 3

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چاقی تربیت بدنی زهرا سلیمانی طرح کوچ معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش برگزار می شود دانش آموزان اضافه وزن شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۳۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت