Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@13:58:33 GMT

جشنواره مدولباس فجر محفلی برای گفت‌وگو و خلاقیت است

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۲۵۶۹۳

جشنواره مدولباس فجر محفلی برای گفت‌وگو و خلاقیت است

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد مجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین اختتامیه نهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر در سخنانی اظهار کرد: حوزه مدیریت مد و لباس بر اساس کار گروهی، تمهید و طراحی شده که دستگاه‌ها و نهادهای گوناگون در آن عضویت دارند و این تجمع دستگاه‌ها سبب می‌شود که امور به اتفاق جمع پیش برده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی، جشنواره را فرصتی مناسب برای گرد هم آمدن و مساعدت نهادهای سهیم، دخیل و شریک دانست و افزود: حضور و اهتمام هنرمندان به رونق و تعالی آثار ارائه شده یاری رسانده و اهتمامی، جدی ارزشمند و قابل تأمل است.

او با تأکید بر اینکه جشنواره فرصتی برای بروز توانمندی‌های انسانی و مغتنمی است که هر کدام می‌تواند ثروت عظیمی را در زمینه فکر و فرهنگ رقم زند تصریح کرد: جشنواره، محل بروز خلاقیت‌ها و گفتگوهاست؛ جشنواره محل گرد هم آمدن اشخاص حقیقی و حقوقی است که کمتر فرصت تعامل با یکدیگر را به دست می‌آورند و در جشنواره است که ما می‌توانیم انگشت اشارتی به سمت داشته‌های ثمین فکری و فرهنگی مان داشته باشیم.

حسینی گفت: اقلیم پهناور ایران و اقوام سربلند و شریفی که در این کشور زندگی می‌کنند، همگی دستمایه آفرین‌شهای آثار هنری در حوزه مد و لباس هستند و طی سالهای اخیر، انتخاب شعار و موضوع برای جشنواره مد و لباس فجر که یکی نقش مکران بود و دیگری فر گلستان، موجب شد که هنرمندان دیگر بار به داشته‌های خویش توجه کرده و آن را پایه‌ای برای خلاقیت‌های خود قرار دهند.

معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خاتمه افزود: امیدواریم این سنت حسنه استمرار یافته و بتوانیم از مجموع داشته‌هایمان برای افزایش توانمندی‌ها بهره برده و برندسازی کنیم. اتفاقی که با نمایش مجموعه‌های پوششی همراه شده و اگر بتوانیم از این مسیر کار را پیش بریم، مد و لباس ایرانی نه فقط در داخل کشور که در حوزه جغرافیایی و فرهنگی دیگر کشورها نیز مورد اقبال قرار می‌گیرد و موجبات صدور فرهنگ و آشنایی دیگران با فکر و اندیشه ایرانی را فراهم می‌آورد.

کد خبر 5026164 مریم علی بابایی

منبع: مهر

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد اسلامی جشنواره مد و لباس فجر حسینی گلستان تازه های نشر معرفی کتاب گردشگری انتشارات سروش ترجمه ادبیات جهان سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران کتاب و کتابخوانی رایزنی فرهنگی جایزه ادبی ویروس کرونا سازمان اسناد و کتابخانه ملی انتشارات علمی و فرهنگی تجدید چاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۵۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دبیر مجمع جهانی علی اصغر (ع) در حاشیه افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در باب الهادی (ع) حرم مطهر رضوی گفت: در اولین جمعه ماه محرم به همت این مجمع، در مجموع بیش از هشت هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و ۴۵ کشور جهان برپا خواهد شد که بزرگ‌ترین محفل شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی است.   داود منافی پور تصریح کرد: همزمان با افتتاح این کارگاه، ۷۲ کارگاه دوخت لباس در ایران و چهار کشور بحرین، عراق، هندوستان و ترکیه کار خود را آغاز خواهند کرد.   وی افزود: مجمع جهانی علی اصغر (ع) به عنوان قطب هماهنگ کننده همایش‌ها در ایران و ۴۵ کشور جهان با افتتاح ۷۲ کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی که در آن تعداد زیادی از بانوان به صورت داوطلبانه فعالیت می‌کنند، اقدام به تهیه، توزیع و اهدای این لباس‌ها به برخی از نقاط ایران و جهان کرده است و در صبح نخستین جمعه ماه محرم این لباس‌ها به صورت رایگان در اختیار مادران و شیرخوارگان شرکت کننده در مراسم قرار می‌گیرد.   او ادامه داد: دوخت لباس شیرخوارگان حسینی حدودا از سال ۱۳۸۶ به طور رسمی و با هزینه‌های مردمی آغاز شد و داوطلبان هر ساله از ولادت حضرت علی اصغر (ع) تا اولین جمعه ماه محرم در این کارگاه گرد هم می‌آیند و شروع به دوخت لباس‌های سبز علوی برای این مراسم می‌کنند.    دبیر مجمع جهانی علی اصغر (ع) با قدردانی از همت و تلاش این بانوان داوطلب اظهار کرد: هر ساله حدود ۵۰۰ هزار دست لباس دوخته و در سطح کشور توزیع می‌شود که کارگاه دوخت لباس مرکزی در تهران است و علاوه بر دوخت لباس‌های استان تهران، لباس‌های شیرخوارگان حسینی را در سطح بین المللی نیز تامین می‌کند.   منافی پور گفت: هزینه‌های این کارگاه کاملا مردمی است و خرید پارچه، نخ و مابقی مایحتاج از نذورات مردمی تهیه می‌شود.   به گفته او، این لباس‌ها پس از دوخت توسط بانوان به صورت شکیل بسته بندی و مزین به سربند یا صاحب‌الزمان (عج) می‌شود. همچنین در هر بسته بندی نذر، نامه‌ای با این مضمون «یا صاحب الزمان (عج) فرزندم را نذر یاری قیامت تو می‌کنم او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن» قرار می‌گیرد که به ۱۲ زبان زنده دنیا همچون عربی، انگلیسی، آذری، اردو، سواحیلی، روسی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیایی، فرانسه، ترکی و هوسایی ترجمه شده است.

دیگر خبرها

  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر راه‌اندازی شد/مهیای نذر جمعه اول
  • بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی برپا می‌شود
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ۴۵ کشور
  • بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود
  • لباس شیرخوارگان حسینی در حرم رضوی دوخته می‌شود.
  • تدارک لباس برای شیرخوارگان حسینی 
  • لباس شیرخوارگان حسینی در حرم رضوی دوخته می‌شود
  • فردا، افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در مشهد
  • کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در مشهد مقدس افتتاح می‌شود
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی از ایده تا بازار