Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ویلیام بار» وزیر دادگستری آمریکا به قضات دستور داده است با طرح شدیدترین مجازات‌ها علیه معترضان به نژادپرستی، آن‌ها را به «ایجاد فتنه» متهم کنند.

روزنامه «گاردین» روز چهارشنبه در این باره نوشت، از طریق چند منبع موثق مطلع شده است که دادستان کل آمریکا چند روز پیش در کنفرانسی تلفنی به قضات سراسر این کشور دستور داده اتهامات فدرال علیه بازداشت‌شدگان اعتراضات اخیر آمریکا تنظیم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا تا کنون بیش از ۲۰۰ فرد بازداشت شده با اتهامات فدرال مواجه هستند که شامل «ایجاد حریق عمدی»، «توهین به مأموران فدرال» و «جرائم مرتبط با حمل سلاح» هستند. ده‌ها نفر از بازداشتی‌هایی که با این اتهامات مواجه شده‌اند، افرادی هستند که در اعتراضات شهر پورتلند به طرزی شدید سرکوب شده اند.

دادستان کل آمریکا همچنین اعلام کرده که قضات می‌توانند اتهام «فتنه‌انگیزی» را علیه بازداشت‌شدگان اعمال کنند که به معنای تلاش برای ایجاد تهدید جدی علیه مقامات دولتی است.

ویلیام بار همچنین پیشنهاد کرده است علیه شهردار «سیاتل» به‌ سبب عدم ممانعت از تشکیل منطقه خودمختار در بخش‌هایی از این شهر، اتهاماتی تنظیم شود.

این اعتراضات که پس از کشته شدن «جورج فلوید» توسط پلیس مینیاپولیس در ماه خرداد بر پا شد تاکنون ادامه داشته و تیراندازی مستقیم پلیس شهر کنوشا در ایالت ویسکانسین به یک سیاهپوست به نام «جیکوب بلیک» که به فلج شدن وی منجر شد نیز آتش این تظاهرات در پورتلند را شعله‌ورتر کرد.

چند روز پیش نیز «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار پیامی در توئیتر تلویحاً خواستار اعزام نیروی فدرال به شهر پورتلند شد تا اعتراضات این شهر را سرکوب کند.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا وزیر دادگستری فتنه اعتراضات ضد نژادپرستی ویلیام بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۷۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کنعانی به دستگیری دانشجویان آمریکایی توسط پلیس

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دستگیری دانشجویان آمریکایی در جریان جنبش اعتراضی در حمایت از فلسطین آن را "به بند کشیده شدن آزادی در آمریکا" توصیف کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، ‌ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به  اخبار منتشره در رسانه‌های آمریکایی مبنی بر دستگیری حداقل 900 نفر از معترضان توسط پلیس آمریکا در جریان اعتراضات دانشجویی در این کشور در حمایت از غزه آن را "به بند کشیده شدن آزادی در آمریکا" خواند.

طبق گزارش "ای‌بی‌سی آریزونا"، از زمانی که پلیس نیویورک تظاهرکنندگان را در دانشگاه کلمبیا در 18 آوریل دستگیر کرد، تعداد بازداشت‌ها در سراسر ایالات متحده به 1000 نفر رسیده است.

این بازداشت‌ها باعث شده است که دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا به تظاهرات حامی فلسطین بپیوندند و اردوگاه‌هایی را برای حمایت از غزه برپا کنند.

فیلم‌هایی از پلیس آمریکا که در کالج‌های مختلف حاضر شده‌ تا تظاهرات‌ها حامیان فلسطین را متلاشی کنند، در سراسر جهان مشاهده شده است که یادآور جنبش اعتراضی است که در طول جنگ ویتنام به راه افتاد.

رسانه آمریکایی گزارش دادند که  پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

همچنین گزارش‌ها حاکی است که پلیس آمریکا تعدادی از فعالان و دانشجویان را که در حال سازماندهی تظاهرات در حمایت از فلسطین در مقابل دانشگاه تولین در نیواورلئان آمریکا بودند، سرکوب و بازداشت کرد.

دانشگاه فلوریدا هم اعلام کرد که 9 نفر در محوطه دانشگاه به دلیل آنچه نقض قوانین در جریان اعتراضات خوانده شد، بازداشت شدند

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

توسل پلیس آمریکا به زور برای برداشتن حجاب زن مسلمانانتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معترضان به جنگ غزه سخنرانی وزیر دفاع آمریکا را قطع کردند
  • گسترش موج اعتراضات دانشجویان حامی غزه در آمریکا و جهان
  • واکنش کنعانی به دستگیری دانشجویان آمریکایی توسط پلیس
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • تعلیق دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا
  • احتمال صدور مخفیانه حکم بازداشت مقامات اسرائیل
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید
  • ۹۷دانشجوی دانشگاه ویرجینیا و تگزاس آمریکا هم بازداشت شدند
  • اینجا سرزمین آزادی‌هاست! | ببینید
  • وحشت نتانیاهو از صدور حکم بازداشت از سوی دیوان بین‌المللی دادگستری