Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا احمدعلی موهبتی روز پنجشنبه در مراسم افتتاح بیمارستان تنفسی سینا زابل که توسط رییس جمهوری و وزیر بهداشت از طریق ویدئو کنفرانس با حضور معاون درمان وزارت بهداشت و فرمانداران منطقه سیستان به بهره برداری رسید، اظهار داشت: همچنین به جهت همسایگی با افغانستان که بیماری سل در آنجا جدی است این بیمارستان یکی از نیازهای اساسی منطقه بوده و ساختمان بیماری سل نیز آماده شده که در آینده نزدیک تجهیز و امیدواریم تا دهه فجر به بهره‌برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در دولت تدبیر و امید نگاهی ویژه به حوزه بهداشت و درمان شده و این وزارتخانه یکی از افتخار آمیزترین وزارتخانه‌ها در هفت سال گذشته بوده به طوریکه در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زابل۵۳ درصد رشد تخت‌های بیمارستانی و در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ۹۳ درصد رشد تخت‌های بیمارستانی و در حوزه زاهدان نیز ۴۱ درصد تخت‌های بیمارستانی در این دولت رشد داشته است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در این استان قبل از پیروزی انقلاب مجموعه دانشگاه ‌علوم‌پزشکی وجود نداشته اما هم‌اینک دانشگاه علوم پزشکی زاهدان پزشک متخصص و فوق تخصص تربیت می‌کند و یکی از بهترین دانشگاه‌های کشور است.
وی افزود: همچنین در دولت تدبیر و امید دانشگاه ایرانشهر راه‌اندازی شده که امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی چابهار نیز ایجاد شود چرا که در برخی از نقاط کشور در فاصله‌ای کمتر از این هم دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد و در جنوب استان این فاصله‌های زیاد نیاز به مدیریت میدانی نزدیک دارد.
موهبتی تصریح کرد: امیدواریم که سه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی که در زاهدان، ایرانشهر و چابهار کلنگ زنی شده شتاب گیرد و محقق شود.
وی ادامه داد: امید داریم بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی سراوان که از لحاظ کیفیت با بیمارستان‌های مرکز کشور تفاوت نمیکند و همچنین ۳۲۰ تختخوابی زاهدان هم در آینده نزدیک به بهره‌برداری برسد.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: علاوه بر دولت بخش خصوصی نیز ۲ بیمارستان فوق تخصصی در حال ساخت دارد که یکی از آنها تا پایان این دولت به بهره‌برداری می‌رسد که یکی از بهترین بیمارستان‌های بخش خصوصی کشور در زاهدان خواهد بود.
 وی تصریح کرد: اینها بخشی از نیازهای سیستان و بلوچستان را جبران می کند ولی هنوز به جهت فاصله ،پراکندگی و عقب ماندگی تاریخی منطقه همچنان با میانگین کشوری فاصله داریم که نیاز به تلاش بیشتر است.
موهبتی اظهارداشت: امیدواریم که در این دولت به میانگین شاخص کشوری در حوزه بهداشت و درمان درمان برسیم و با نگاهی که دولت و مجموعه وزارت بهداشت و درمان به استان دارد این روند دور از دسترس نخواهد بود.

برچسب‌ها افتتاح طرح زابل بهداشت و سلامت استاندار سیستان و بلوچستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افتتاح طرح زابل بهداشت و سلامت استاندار سیستان و بلوچستان افتتاح طرح زابل بهداشت و سلامت استاندار سیستان و بلوچستان اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۰۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی رضایت، رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، با اشاره به پانل ساماندهی برنامه‌های آموزشی که پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی برگزار شد، از مشارکت نمایندگان بیش از ده دانشگاه در این پانل خبر داد و گفت: در هیات رییسه پانل دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی و دبیر دبیرخانه علوم پایه پزشکی و رئیس کارگروه کار افرینی معاونت حضور داشتند. در این نشست بر اهمیت ساماندهی رشته محل‌ها و برنامه عملیاتی آن تاکید شد.

در این برنامه عملیاتی، سامانه فعال آماری مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی و اجرا می‌شود که در آن تمامی رشته محل‌ها و تعداد دانشجویان، فارغ التحصیلان درج می‌شود تا پروفایلی از وضعیت هر کدام از رشته مقاطع در اختیار قرار گیرد.

وی وضعیت نمودار و شیب رشته‌ها را در طراحی نقشه راه آن موثر خواند و تصریح کرد: پس از بررسی رشته مقاطع و رشته محل ها، بر اساس همفکری دبیرخانه‌ها و نخبگان آن رشته، برای تقویت و ظرفیت سازی در برخی از رشته‌ها تصمیم گیری می‌شود. به عنوان مثال ممکن است در برخی از رشته‌ها که نیاز کشور هستند، اما متقاضی ندارند، راه حل‌هایی برای تشویق متقاضی ایجاد کنیم.

رضایت بر تناسب میان رشته ها، نیاز کشور و تعداد داوطلبین تاکید کرد و افزود: پس از تعیین وضعیت موجود، ممکن است که برای هر کدام از رشته‌ها اقداماتی از جنس تقویت، محدودیت و یا از جنس تعلیق و توقف داشته باشیم.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به مباحث مطرح شده در پانل در خصوص اهمیت ساماندهی و مامور محور کردن دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: همکاران از دانشگاه‌های مختلفی همچون، همدان، البرز، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و بجنورد و شهید بهشتی و ایران در این نشست مشارکت فعال داشتند و مطالعاتی در زمینه شاخص‌های مربوط به ساماندهی رشته‌های آموزشی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه در ساماندهی رشته ها، نیاز کشور در اولویت قرار دارد، خاطر نشان کرد: مواردی همچون نگاه بخشی و منطقه‌ای در اولویت‌های بعدی قرار می‌گیرد چرا که کشور منابع محدودی دارد و باید بر اساس شاخص‌های انسانی سلامت حرکت کنیم.

رضایت ساماندهی رشته‌ها را اقدامی کارشناسی شده خواند و افزود: هدف از این کار، محدود سازی و حصر رشته‌ها نیست بلکه با کمک دبیرخانه‌ها برای بهبود شرایط اقدام خواهیم کرد. همچنین نگاه ما در بازنگری کاریکولوم‌های درسی به صورت مهارت محوری و نیاز محوری و ماموریت محوری است.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، بر ضرورت دستیابی به الگوی متوازن رشته مناطق و رشته محل ها، از طریق کار کارشناسی تاکید کرد و افزود: با تاکید معاون آموزشی مقرر شده است سامانه ساماندهی بعنوان ابزاری مدیریتی اجرایی شود که بر اساس نیاز در قالب داده‌ها و آمار‌های دقیق در اختیار قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود