Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@21:34:12 GMT

مصرف چه میزان میوه برای بدن ما لازم است؟

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۳۲۲۲۱

مصرف چه میزان میوه برای بدن ما لازم است؟

میوه یکی از قسمت‌های اصلی رژیم‌های غذایی سالم است. در حقیقت، رژیمی که میوه‌های زیادی در خود دارد، تمام فواید سلامتی از جمله کاهش خطر بسیاری از بیماری‌ها را به همراه خواهد داشت. با این حال بعضی از افراد نگران محتوای قندی میوه‌ها و اینکه اگر زیاد مصرف شود ممکن است مضر باشد، هستند؛ بنابراین چقدر از این میوه‌ها را به صورت روزانه بخوریم که برایمان سالم باشد؟ و آیا ممکن است که خیلی زیاد خورده باشیم؟

علت نیاز بدن به میوه؛ میوه‌ها غنی از بسیاری مواد مغذی پر اهمیت هستند

یکی از دلایل علت نیاز بدن به مصرف میوه، ارزش غذایی بالای آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترکیبات مغذی میوه‌ها با توجه به انواع مختلف آن متفاوت است، اما تمام گونه‌های آن حاوی مواد مغذی پر اهمیتی هستند. میوه‌ها ویتامین و مواد مغذی بالایی دارد که شامل ویتامین C، پتاسیم و فولات می‌شود که بسیاری از مردم کمبودشان را دارند. میوه‌ها همچنین حاوی فیبر بالایی نیز هستند که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. خوردن فیبر ممکن است به پایین آمدن کلسترول، افزایش احساس سیری و وزن کم کردن در طول زمان، کمک کند.

میوه‌ها همچنین اشباع از آنتی اکسیدان‌ها هستند و به مقابله با رادیکال‌های آزاد که به سلول‌ها آسیب می‌زنند، کمک می‌کند. داشتن رژیم غذایی که حاوی آنتی اکسیدان زیادی است، ممکن است سرعت پیری را کمتر کرده و خطر بیماری را نیز کاهش دهد.

به این علت که میوه‌های مختلف حاوی مقدار متفاوتی از مواد مغذی هستند، اهمیت دارد که انواع مختلف آن را استفاده کنید تا فوایدشان را به حداکثر برسانید.

خوردن میوه‌ها می‌تواند به کاهش وزن کمک کند

دارا بودن مقدار زیاد مواد مغذی و کالری نسبتا کم در میوه ها، آن‌ها را به گزینه عالی برای افرادی تبدیل کرده است که به دنبال کاهش وزن هستند. میوه‌ها حاوی آب و فیبر بالایی هستند که به ما کمک می‌کند تا احساس سیری کنیم. به همین دلایل معمولا می‌توانید تا زمانی که احساس سیری کنید میوه بخورید بدون آنکه کالری زیادی را مصرف کرده باشید.

در حقیقت، مطالعات متعدد نشان می‌دهد که خوردن میوه‌ها با پایین آمدن مصرف کالری همراه است و ممکن است در طولانی مدت به کاهش وزن کمک کند. سیب‌ها و مرکباتی مثل پرتغال و گریپ فروت در میان سیر کننده‌ترین میوه‌ها قرار دارند. همچنین مهم است که توجه کنید تمام انواع میوه‌ها به صورت جامد نسبت یه میوه‌های پوره شده و آبمیوه‌ها خیلی بیشتر سیر کننده هستند. شما می‌توانید مقدار زیادی از این پوره‌ها و آبمیوه‌ها را بدون اینکه احساس سیری کنید، مصرف نمایید.

مطالعات نشان می‌دهد که خوردن مقدار زیاد آبمیوه با افزایش مصرف کالری همراه بوده و ممکن است خطر چاقی یا سایر بیماری‌های جدی را افزایش دهد. به عبارت دیگر، از خوردن مقدار زیاد آبمیوه اجتناب کرده و به جای آن خود میوه اش را بخورید.

خوردن میوه ممکن است خطر بیماری را کاهش دهد

تحقیقات همواره نشان می‌دهد، رژیم‌های غذایی که مقدار زیادی میوه و سبزیجات در خود دارند، با کاهش خطر بسیاری از بیماری‌های جدی از جمله سرطان، دیابت و بیماری‌های قلبی همراه هستند. در حالی که بسیاری از مطالعات بر مصرف تمام انواع میوه‌ها و سبزیجات انجام شده است، تنها مطالعات کمی وجود دارد که خواص میوه‌ای را به صورت مشخص بررسی کرده باشد.

در یک بررسی انجام شده از ۹ مطالعه، نشان داده شده است که روزانه هر چقدر اضافه‌تر میوه بخورید، خطر بیماری‌های قلبی تا ۷ درصد کاهش می‌یابد. مطالعه دیگری نشان می‌دهد که خوردن میوه‌هایی مانند انگورها، سیب و بلوبری با کاهش خطر دیابت نوع ۲ همراه است. به طور خاص مرکبات می‌توانند مقدار کراتین که خطر سنگ کلیه را بالا می‌برد، در ادرار را افزایش دهند.

افزایش مصرف میوه‌ها همچنین می‌تواند به کاهش فشار خون و کاهش فشار اکسید کننده‌ها کمک کند که در نتیجه ممکن است خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. خوردن میوه و سبزیجات بیشتر کنترل قند خون را در افرادی که دیابت دارند، بهتر می‌کند.

آیا خوردن میوه برای افرادی که دیابت دارند، بی خطر است؟

بیشتر رژیم‌های غذایی توصیه شده برای افرادی که دیابت دارند، پیشنهاد می‌کند که میوه و سبزیجات فراوانی بخورید. دستورالعمل‌های غذایی توصیه می‌کنند افراد دیابتی روزانه ۲ تا ۴ وعده میوه مصرف کنند که به همان اندازه عموم مردم است. با این حال، مطالعات نشان می‌دهد زمانی که قند از طریق انواع میوه‌ها مصرف می‌شود، تاثیر بسیار کمی بر سطح قند خون می‌گذارد. البته هنوز بعضی از افراد مقدار میوه‌هایی که می‌خورند را محدود می‌کنند، چراکه در مورد محتویات قندی شان نگران هستند.

میوه‌ها فیبر بالایی دارند که در واقع هضم و جذب قند را آهسته‌تر کرده و به طور کلی کنترل قند خون را بهتر می‌کند. فیبر داخل میوه‌ها همچنین مقاومت انسولین را کاهش می‌دهد که ممکن است به محافظت از شما در مقابل دیابت نوع ۲ کمک کند.

حالا که با علت نیاز بدن به میوه بیشتر آشنا شدید پس سعی کنید بیشتر این مواد را به بدنتان برسانید. البته تفریط هم نکنید.

منبع: طبنا

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مصرف میوه دیابت سبک زندگی پارسی خبر میوه ها همچنین نشان می دهد خوردن میوه مقدار زیاد خطر بیماری احساس سیری مواد مغذی بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۲۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور شامگاه یکشنبه در جلسه خرید محصولات زراعی استان با اشاره به اهمیت و ضرورت جلسات کارگروه خرید محصولات کشاورزی استان بر ساماندهی مراکز خرید، نظارت بر فرآیند خرید و تسهیل در امور کشاورزان در چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد.

خیریانپور با اعلام رضایتمندی از خرید تضمینی گندم و کلزا در سال گذشته و قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط با این امر، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزارتن گندم و بیش از ۹ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شد و در سال زارعی جاری نیز امیدواریم این ارقام افزایش پیدا کند.

خیریانپور با تاکید بر اینکه در استان مازندران سالانه حدود ۴۸۰ هزارتن گندم برای مصرف انسانی مورد نیاز است، تصریح کرد: ما با استفاده از تمام ظرفیت‌ها می‌بایست بخش زیادی از این گندم را در مزارع داخل استان تأمین کنیم.

وی با تاکید بر نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اظهار داشت: استان مازندران در تولید ۱۴ محصول کشاورزی رتبه اول را دارد و این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید کالاهای اساسی مورد نیاز استان را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با توجه به اینکه زمان آغاز برداشت گندم در استان نیمه دوم خرداد می‌باشد، افزود: کشاورزان از برداشت زودهنگام گندم خودداری نمایند، برنامه ریزی ها به گونه‌ای خواهد بود که از نیمه دوم خرداد ۳۲ مرکز خرید بنا به اعلام جهاد کشاورزی هر شهرستان آمادگی لازم را برای آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خواهند داشت.

وی از فرمانداران شهرستان‌هایی که به نوعی درگیر خرید هستند خواست، با تشکیل جلسات مستمر و منظم و با همکاری لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به روند مطلوب عملیات خرید کمک کنند.

خیریانپور با تاکید بر ضرورت ثبت مشخصات مزارع کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی ضمن درخواست از کشاورزان برای ثبت مشخصات مزارع خود قبل از برداشت محصول، از سازمان جهاد کشاورزی خواست هرچه زودتر اقدامات لازم را جهت نهایی کردن اطلاعات این سامانه انجام دهد تا کشاورزان در روند تحویل محصول دچار مشکلی نشوند.

کد خبر 6097690

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • (ویدیو) طرز تهیه نان پیده ترکی، یک نان خوشمزه برای صبحانه
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • تاثیر بی‌نظیر این میوه برای کاهش وزن (اینفوگرافی)
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد